Fetita mea are probleme?!

Fetita mea are probleme?! | Autor: Sufletelmic

Link direct la acest mesaj

Buna,

Sunt noua aici pe forum si am nevoie de un sfat , fetita mea in varsta de 3 anisori a fost diagnosticata in urma unui control cu coalescenta labii mici si am fost indrumati catre un medic chirurg.
As dori sa stiu daca exista si o alta solutie pentru rezolvarea acestei probleme in afara de interventia chirurgicalacare, din cate am inteles, se face sub anestezie generala!
Exista o crema sau un unguent cu care o pot da?
Daca se rezolva doar chirurgical, trebuie intervenit acum sau mai putem astepta? O afecteaza in vreun fel acest lucru?
Am auzit tot feluri de pareri pana acum (ca se rezolva de la sine la pubertate, ca se pot dezlipi folosind Nidoflor...) nu stiu ce sa fac , ma puteti ajuta va rog???

Multumesc tare mult!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Buna.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119933&nm=coalescenta-labiilor-miciOVESTIN

nu stiu daca te ajuta cu ceva dar macar iti mai faci o parere. mai cauta informatii si mergi si la un alt dr pt linistea ta macar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sufletelmic spune:

Multumesc tare mult pentru raspuns!!!!
Imi este tare mila de ea si nu prea ma lasa inima sa o duc la chirurg mai ales acum ca este foarte speriata ca abia am iesit din spital .
As vrea sa mai astept totusi....

O zi cat mai frumoasa!!!
Adyna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Pentru ca si noi ne-am confruntat cu aceasta problema si dna dr ne-a explicat despre ce este vorba, pot sa iti spun ca este o procedura de rutina si f rapida (cel putin asa ni s-a spus noua). Cica se aplica o crema iar apoi medicul nu face decat sa separe. La noi procesul s-a stopat de la sine(nu a trecut de jumatate) si nu a mai fost nevoie de intervenitie.

Cel mai bine ia legatura cu chirurgul si roaga-l sa iti explice variantele.

Sanatate

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Si in clubul nostru a fost o fetita cu problema asta. A avut nevoie de o interventie, insa nu sub anestezie generala, ci cu un anestezic local. Daca te intereseaza, caut numele dr. si iti zic.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sufletelmic spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri!!1
Da Monnvas ma intereseaza numele doctorului,iti multumesc mult pentru ajutor!

Va pup mamici si bebici

Mergi la inceput