Lapte UHT ingrozitor de amar ?
Raspunsuri - Pagina 5
maraki spune:
Mie mi s-a intamplat cu UHT cand am incercat sa il las sa se faca lapte batut. Nu se acrise deloc, era foarte amar.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
gabitza2005 spune:
Laptele natural nu se amaraste eventual prinde un gust de acru daca se amaraste inseamna ca nu este curat. Bunica oparea toate oalele in care punea lapte -daca lua lapte de la altcineva nici nu mai manca daca era amar ca zicea ca persoana respectiva nu a spalat oalele cum trebuie.
Nu conteaza ce mananca vaca -laptele nu are cum sa fie amar.
Mie mi s-a intamplat de mai multe ori sa se branzesca laptele proaspat pus la fiert.
Eu ii gust lui fimiu laptele, ceaiul ,limonada....ca e f pretentios ba ca e prea dulce , ba ca nu e dulce , ba ca e fierbinte ba ca e rece- folosec un pai si iau o gura direct din cana, pahar sau chiar castron.
Suntem mari consumatori de paie.
Lali spune:
Roxi,
Din ce mi-ati scris voi inseamna ca asa se strica laptele asta fiert la temperaturi foarte inalte. Multumesc tuturor !
Sunt oricum curioasa daca voi primi un raspuns de la serviciul clienti.
ralucutza77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali Roxi, Din ce mi-ati scris voi inseamna ca asa se strica laptele asta fiert la temperaturi foarte inalte. Multumesc tuturor ! Sunt oricum curioasa daca voi primi un raspuns de la serviciul clienti. |
Mada spune:
vad ca te-ai lamurit, da, asa este laptele UHT este amar atunci cand este stricat, eu am patit de vreo 2 ori sa-l iau din magazin desfacut fara sa stiu si cand am vrut sa beau am zis ca mor de amareala aia, nu imi dadeam seama de la ce e.
Apoi o cutie de lapte uitata afara vreo 2 zile, acasa, cand am vrut sa beau la fel aceasi amareala, asa ca trag concluzia ca asta e gustul de acrit pentru laptle UHT
Ilinca si Rares
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza2005 Nu conteaza ce mananca vaca -laptele nu are cum sa fie amar. |
Ba da, daca mananca (chiar si putin) pelin, laptele va fi amar
carmencat spune:
Am patit acelasi lucru cu laptele ladorna UHT cutia rosie. Am desfacut cutia si am aruncat-o. Era amar si absolut necomestibil. Cum aveam mai multe cutii cumparate am desfacut-o pe urmatoarea, care... s-a dus dupa prima... si a treia la fel... toate in termen de garantie, evident.
Nu am mai facut reclamatie, am renuntat pur si simplu la laptele ladorna si la toate produsele acestei firme.
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
Lali spune:
Nu am primit nici un raspuns de la serviciul clienti, nici macar un telefon. Pentru ca in principiu m-am lamurit cu ajutorul vostru nu am mai insistat. Faptul insa ca nu s-au obosit sa dea un amarat de telefon cu o explicatie verbala spune insa mult despre importanta pe care o dau clientilor.
Intre timp am gasit bineinteles o alta marca de lapte care ne place.
Eu am pierdut o cutie de lapte, ei un client care cumpara 3, 4 sau chiar 5 cutii/saptamana.