Buburuze in actiune **23**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

La multi ani! Laviniaaaaaa, sa ctresti mare, sa fii sanatoasa si voioasa si sa ai parte de liniste si numai bucurii
Sorilea sarumana de aprecieri....si eu ma inmoi toata cand ii vad ochisorii. spor la trebi
cris...fataaa, numai de 2 ori????? asa sa fie, numai de 2 dar tare ma tem ca vor fi mai multe
mai nou, de ieri, tuseste

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetele am sunato pe LAVINIA sa ii urez la multi ani, a zis ca va multumeste din suflet pentru urari si cu tratatia vine zilele astea, este la munte acu, este ff ocupata dar o sa incerce sa intre sa ne lase autostrada, a venit surioara ei din brazilia si sta cat mai mult timp posibil cu ea, rares de maine merge la cresa, si restul detaliior cand o sa intre ea

[b]ary[b/]este si ea cu muci dar doar atat, sper nimic mai mult

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

La multi ani Paul!!!!!

La multi ani Lavinia!!!!

Sanatate, fericire si multe bucurii, asta va doresc la amandoi...iar Paul sa isi bucure parinti o viata intreaga.

Restul, multi pupici

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

andreea pune si tu pls, la ce faci la cuptor si cat timp e necesar la coacere si cate grade.
Cica am cuptor electric dar are o saptamana si e virgin

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Deci, ieri dupa masa ,mai exact spre seara,s-a adus la cunostinta bunicii ca daca se mai baga la partea educativa si invata fata ce nu trebuie, se vor lua masuri.Nasol,dar asta e..

sori nu e de la boala..sunt destule lucruri pe care le-a deprins si nu v-am spus,printre care si lovitul celui de langa easau cotrobaitul in buzunarele altuia..chestii care le-am vazut ca le practica cu buna-sa si se amuza fantastic de tare amandoua.Incerc sa fiu flexibila,sa ii las sa stea cu nepoata,dar numai anapole le fac si tot ei sunt cei care ne reproseaza ca nu stim sa o crestea.Asa se lauda peste tot ca uite ce stie sa faca . Vrei sa ploua???Eu nuuuuuuuuuuu..ca imi cade netul,si mi se strica "asfaltul" de pe strada de nici cu masina nu mai pot sa intru.Dar mi-e dor de-o zapada..chiar,mai sut 2 luni jumate pana la Craciun.
ema o trimit pe Miru la noapte sa ii faca o vizita ochiosului tauce zici?uite asa nu mai apuca inca 2 raceli,si poate o sa doarma si fii-mea mai bine la noapte
getutza multam de vestile despre Lavi Multa sanatate ariciului sa scape doar cu niste muci
picky ce faci mamicule? Ati scapat de raceala?

Sa va spun ce vreau sa fac incepand de azi.O sa ma apuc de lucru manual cu Miru.Sa ivatatm sa insiram pe ata margelute pe culori,sa facem dorme simple,sa invatam sa coloram forme.Ieri am luat fasole din camara de jos si azi am in plan sa o coloram si sa invatam culorile si marimile,ca pun la bataie si o ceasca de orez colorat.Apoi o sa evoluam..am pe frigider margneti din aceea care erau odata la iaurtul de la danone cu litere si diferite meserii..deci avem de treaba
Daca mai aveti idee in ce jocuri educative sa antrenam copii de varsta lor, sa imi spuneti.CA daca tot saltam gradinita anul asta, o sa fac acasa cu ea.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata

La multi ani, Lavi!!! Pupici si imbratisari multe multe!

Eu am avut un wkd plin si obositor, sambata am stat numai in picioare, calcat la greau, mai toata ziua, cand nu calcat scos pitic in parc, de doua ori, cand nu, pregatit masa, spalat vreo 3 masini de rufe... In fine, acum nici nu se vede ca am calcat asa de mare s-a strans mormanul la loc. Ieri am fost la cumparaturi, pregatiti masa, parc si seara, cand a ajund si sotul de la serviciu, am mers pe la socrii...si gata ziua. Mai vreau wkd!!!!!!!!!!!!!! Sa stiti ca tare m-a ajuns oboseala si ma gandesc cu atata dor si drag la concediul ala prenatal....

Fetele, multumim de urarile frumoase, sa dea Domnul sa am si eu si voi casnicii minunate ca cea a parintilor mei!

Cris[/b], iti deschizi gradinita acasa? Mie mi-ar placea activitatea asta, daca as avea bani de investit si clienti Hai sa-ti zic ce face si stie Vladut poate iti mai trec idei de activitati! Stie o gramada de cantecele pe care le canta si se misca conform lor, inclusimv din cele de facut gimnastica... Asta cu invatatul de cantecele e un lucru obligatoriu la gradi Apoi, deseneaza cu culori, stie toate culorile si deja incercam sa asociem lucruri cu culori (il intreb ce deseneaza si el imi spune de ex "o apa" si de aici ne gandim ce culoare are apa ca sa invatam sa sociem lucrurilor culorile potrivite) Stie si formele geometrice, mai mult cercul, linia si punctul reuseste sa-l reprezinte grafic...Si apropos de desenat, deseneaza si in Paint pe calculator, ce ma impresioneaza pe mine ca a invatat sa-si coordoneze mana astfel incat sa-si selecteze singur culorile cu care deseneaza (mazgaleste) apoi.

Revin ca nu mai pot sa scriu acum

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 29+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Sa incerc sa mai scriu cate ceva...
Cris, sa continui, de exemplu, pt invatarea si exersarea pt stanga-drapta, eu ma joc cu el in felul urmator: cu masinutele care trebuie sa ajunga sa descopere o comoara si au traseu de parcurs, cu intersectii, si eu ii zic unde sa faca stanga sau dreapta ca sa ajunga la locul comorii. De numarat e simplu, asta se foloseste in orice joc: numeri, sortezi pe culori, pe marimi orice obiecte ai...mare mic, mai mare mai mic..astea le exersam cu toate jucariile pe care le are... Eu literele nu mi-am propus sa le invete, asa ca nu fac niciun efort pt a i le arata, cand o sa fie interesat de ele o sa le afle... Vladut stie de mult culorile toate, sa numere pana la 15 mai nou, stanga dreapta, mare mic, forme, cantecele, gusturi (astea le exersezi cu alimtente pe care nu le cunoaste, ii dai sa guste si il intrebi cum e.... dar toate le-a prins din zbor pt ca este un copil incapatanat care nu vrea sa invete nimic cand vreau eu...asa ca la el merge metoda urmatoare: tot timpul stat dupa fundul lui cand se joaca sau se uita la desene si vorbit langa el, si spunandu0i mereu culorile, formele etc....in felul asta a invatat si o parte din anotimpuri.

Revin

Mergi la inceput

Am revenit

Simina, cum mai e Andutu? L-ai dus la gradi?
Lali, voi ce mai faceti? Mai zi-mi cum e cu puii mici? Ca sa stiu ce ma asteapta ai tai oricum sunt niste cuminti
Picky, voi? A scapat Anna de raceala? Stefi tot lipita de tine e? Cum mai esti tu, obosita?
Sorina, si eu am calcat in wkd toata ziua de sambata, offf, greu cu astea
Cris, ai fost la shopping?ce ai cumparat?
Getik, sanatate multa lui Ary! Cum mai e? Ai dus-o la cresa?
Mady, voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Buna,
In primul rand La Multi Ani Paul,sa creste mare,sanatos si norocos!Lali-scuze de intarziere dar in week-end nu prea deschid calculatorul!
La Multi Ani Lavi sa fii sanatoasa si fericita alaturi de printisorul tau!

Deci,l-am dus pe Andutu la gradi-a plans dupa noi de-mi venea sa ma intorc sa-l iau.M-a sunat dna directoare pe la 1.30 sa-mi zica ca doarme,ca a papat toata ciorbita si sa stau linistita.M-a surprins f placut telefonul ei-chiar nu ma asteptam-ce sa zic frumos din partea ei!Mi-a mai spus ca nu-mi poate spune ca nu a plans dar ca e ceva normal la inceput si ca important este ca s-a linistit.Mi-a placut tare mult atitudinea pe care a avut-o dimineata:desi trebuia sa vina sa semnam contractul si sa platim a preferat sa stea cu copiii,sa-i linisteasca.Clar e altceva la privat decat la stat.

Cris-sa inteleg ca te bate gandul sa o duci si tu pe Miru la o gradi privata?Oricum vad ca te ocupi serios de ea acasa-eu chiar nu as fi avut cum.
Anna-oau cate stie Vladut!Superrrrrrr!Eu am avut o perioada cand imi era teama ca Andu nu distinge culorile ptr ca daca ii aratam de 2 ori la rand o culoare imi zicea ca e alta-am vazut insa ca le distinge insa nu vrea sa le zica:l-a pus sotul sa scota dintr-o punga de pufarine numai pe cele verzi sub pretextul ca doar alea sunt bune si le-a scos,in schimb daca ii arati ceva verde si il intrebi ce culoare e se prea poate sa zica rosu sau galben sau eu stiu ce-i trece prin cap atunci.Ma bucur ca Vladut si-a revenit si nu a mai fost nevoie sa mergeti la pediatra.La Multi Ani parintilor tai precum si voua-sa fiti sanatosi si uniti si sa va iubiti pe zi ce trece mai mult!
Sorina-ce activa ai fost in week-end!Hai ca mai ai putin si vei avea puiul acasa!
Picky-de voi nu ne mai zici nimic?nu stiu daca ti-am mai zis:ati fost f frumosi la botez-mi-a placut tare mult rochita ta si ti-a stat ffff bine!
Getik-cum e Ary?Multumim de vestile despre Lavi!
Andreea-si eu petrec tot cam atat timp cu Andu si culmea in week-end la fel-nu de alta dar trebuie sa fac curatenie,sa spal,sa calc,etc......ma batea gandul sa iau pe cineva cateva ore sa ma ajute sa termin mai repede dar sunt si pretentioasa ca nu-mi place decat cum fac eu
Ema-v-a mai trecut raceala?

Noi in week-end am fost la un botez sambata seara dupa o zi de smotru,spalat si calcat iar ieri am fost la manastire(la Sf Andrei-Cris stie pe unde e) apoi la un gratar-in concluzie iar ma simt obosita-offff ca prea repede trece week-end-ul.

M-am intins cam mult!Va pup pe toate,ma intorc la treaba!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Aaaa, ce bine ca mai scrie cineva! Credeam ca sunt singura pe aici
Eu am treaba multa, dar niciun chef, in plus mi-e asa de somn incat abia imi tin ochii deschisi

Simina, clar e altceva la gradinita particulara, si mai bine ca te-ai hotarat sa-l duci acolo pe Andutu, ce frumos din partea directoarei ca te-a sunat sa te linisteasca Doamne ajuta sa se obisnuiasca repede. Cati sunt in grupa aici?
Lasa, ca invata el culorile, eu sunt de parere ca este f important cine se ocupa de copil, ca niciunul nu vrea sa invete la comanda...si educatie doar dupa serviciu e mai greu, ma uit la mine ca de cand merg la birou si-l vad asa putin pe Vladut am impresia ca nu mai pot sa ma ocup cu nimic de el. Dar parintii mei chiar ii dedica absolut tot timpul,si se ocupa de educatia lui, cand il iau seara ei abia de atunci incolo se apuca de treburile casnice... Pe Vladut l-am invatat primele culori (pe la 1 an si 5 luni) la semafor, rosu si verde, ca nu avea rabdare sa asteptam si il puneam sa urmareasca cand se face verde sa-i spuna lui tati sa plece. E o metoda f buna

Mergi la inceput