Buburuze in actiune **23**
Raspunsuri - Pagina 4
SoriLea spune:
La multi ani P A U L sa cresti mare sanatos si norocos si sa le faci parintilor numai bucurii
Lali sa-ti traiasca ingerasii si sa va bucurati de ei, sa fiti sanatosi cu totii si multe implinisri
Picky pup frumusetile tale bucalate si imi pare tare rau ac si voi sunteti raciti. Ce naspa ca a trebuit sa incepi munca si sa-ti lasi papusica mica singurica ce sistem e si la voi acolo Am vrut mereu sa-ti zic, dar cum nu prea aveam chef de scris.... ati fost superbi la botez si cununie Casa de piatra, intelegere si iubire, sa-ti creasca fetele mari si sa fiti mereu mandri de ele
Simina abia astept sa fad si eu puiuta mica, dar mai am rabdare, stiu ac v-a mai dura cateva luni pana vor iesi actele. O au acum incredintata sau in plasament? Petrecere frumoasa la iesirea cu colegii, mie pofta nu mi-ai facut ca nu-mi place pastrama dar ar fi mers un mic si-o bere
Cris asa as vrea si eu sa se stice vremea mai rpd, dar nu prea cred
Cum mai e Mirunica? Dc nu doarme noaptea? sa treaca rpd raceala asta urata care supara toti copilasii.
Ema l-am vazut pe Darius. E un dulce, eu ma imbolnavesc numai cand ii vad ochisorii o sa franga multe inimi sanatate multa si voua
Anna sanatate multa puiului si tu ai grija de bebelina sa vina bn pe lume.
Alinta tare frumosi ingerasii tai, iar Maria e o mandra domnisoara Sa-ti traiasca si sa te bucuri mereu de ei.
Getik ce fetita cumintica ai tu acolo. Ma bucur ac s-a acomodat asa de bn si rpd Imi pare rau ca sotul e in gips, dar e totusi bn ca mai petrece timp cu voi (asta ca sa luam partea buna ) si sanatate multa.
Clody ce bn ca te poti duce saptamanal sa-l vezi pe Razvan. A venit toamna si ne aducem puiutii acasa, abia astept si eu. M-am apucat deja de curatenie generala, ca atunci cand v-a veni sa ma pot ocupa un timp numai de el. Tot asa ma striga si al meu cand afla ca vin, dar cand vb la tel ma intreaba doar ce-i aduc . Sanatate multa
Serialbastre sanatate si voua si ma bucur ca Cezarei ii place la gradi . Eu nu prea m-am bucatarit in prea multe conservarii anul asta, dar a facut mama si eu doar mi le-am carat (o parte) aici si trebuie sa mi le aranjez frumos in camara. A facut bulion si zarzavat pt ciorbe, zacusca cu si fara ciuperci, castraveciori, gogosari, fasole picanta - muuullttaaa ca stie ca imi place mult - dulceata de caise, piersici , prune si cirese, compot de caise si piersici. Acum a bagat si muraturile asortate si mai are varza Deci aveam ceva de munca, dar m-a salvat, ca doar e MAMA
Oi fi uitat pe cineva oare??? Am inceput de mult timp mesajul, dar sunt Napoleon (fac mai multe odata ), m-am apucat si de mancare si de curatenie. Mai revin intr-un respiro,
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea spune:
Nu am mai scris eu de mult timp, dar acum v-am lasat o mica autostrada , mai ales ca acum e la moda si se dau in folosinta tronsoane mici
La noi e tare urat afara, e innourat parca sta sa ploua, la voi e tot asa?
Sa aveti un weekend placut
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
alynta27 spune:
La multi ani Paul!Lali sa va traiasca! Petrecere frumoasa!
Sori u pic si vine baiatul scump!
Serialbastre multumesc!
Cris la noi anul trecut David a racit lunar la gradi.
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
getik1 spune:
LA MULTI ANI PAULICAAAAAAAAAA sa cresti mare frumos destept si sa vorbesti repede sa nu mai fie mami trista
eu sunt varza am luato din nou gripa asa ca sunt varza
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
madyrizi spune:
La multi ani cu sanatate/ Sa va dea Domnul tot ce doriti/ Zile senine si fericire/LA MULTI ANI, SA TRAITI!!!! Paulica, sa pastreze mami linku' si cand oi fi tu mai mare sa-ti arate mami tau cum niste forumiste inraite iti urau toate cele bune, in fiecare an, de ziua ta.
eu mi-am tras 10 kile de ardei capia sa-i pun cu otet, asa ca zic pas si azi la o barfa mica. am pus pana acum castraveciori (vreo 35 de kile), ardei capia in otet, gogosari in otet (si mai urmeaza o tura), zacusca, ardei iuti... si mai am...
pt. fiecare si pt. LALI unul mare rau de tot
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
anna-mama spune:
LA MULTI ANI, PAUL! SA FII SANATOS SI SA AI PARTE DE TOATE LUCRURILE BUNE!
Nu am mai ajuns cu Vladut la doctor, a fost doar o faza de dimineata, apoi si-a revenit brusc si nu a mai avut nimic Sper ca sa lupte organismul sa nu o mai luam de la capat. Si azi a fost f bine, doar de tusea aia mai sunt stresata, desi tuseste f rar, chiar zile in care nu-l auzi...sa vad totusi cand ajung sa-l vada pediatra ca sa stau linistita!
Astazi am avut sarbatoare, ai mei parinti implinesc 33 de ani de cand sunt casatoriti, iar eu cu al meu sot implinim 11 ani de cand suntem impreuna Din pacate am sarbatorit la pranz doar cu ai mei, sotul e la serviciu, extrem de ocupat in perioada asta. Vladut a f foarte incantat ca a mai fost un eveniment si le-a impus alor mei sa puna si lumanare pe tort ca sa sufle, asa ca s-au conformat
Am calcat o gramada si nu am terminat, am fost si cu piticot in parc, acum doarme si ma odihnesc si eu putin scriidu-va
Sorina, sanatate multa lui Razvanel Ce ma bucur ca mai e asa putin pana il ai cu tine acasa Sotul cum mai e?
Ema, sanatate multa lui Darius!
Cris, cum mai e Miru cu raceala? Ai mai dus-o azi in parc?
Getik, sanatate multa! Ma bucur ca Ary e fetita mare si este bine si cuminte la cresa
Adina, ce ai facut cu job-ul?
Mady, ce harnica esti, nu stiu cum reusesti sa le faci pe toate, eu am senzatia ca nu o sa apuc nici sa respir cand o sa vina si bebelina
Simina, si pe mine ma enerveaza doctorii de familie, nu prea stiu mare lucru, dar trebuie sa te duci pt orice la ei. Eu m-am dus pt analizele astea ca sa nu le platesc, dar in rest ma mai prinde cand o sa intru in prenatal CUm se mai simte Andutu?
Andreea, ma bucur ca-ti place ce faci la liceu, e important, si ca Cezara e bine!
Alynta,
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 28+ cu minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
SoriLea spune:
'Neata
Dau o mare si fierbinte pt fiecare
Ce faceti buburuzelor, sunteti bagate in muraturi? E o liniste totala pe aici.
Eu am de calcat , nici nu-mi vine sa ma apuc la cata gramada ma asteapta + perdeaua din sufragerie
Dar beau 2-3 guri de cafea si-mi fac curaj.
Va pup si va doresc o zi buna si frumoasa.
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
La Multi Ani LAVINIA ,impliniri,sanatate,fericire si multa iubire
P.S. intra si tu macar putin tort sa ne dai ca sa ne indulcesti si sa ne spui ce mai face Rares
ema pana se vor intalni maimuticile astea mici ale nostre ca sa se cunoasca,or sa mai ia de 2 ori virusi muciosi
sori sa mor daca inteleg de ce puii mei are bazdaci noaptea,dar e fitzoasa si figuranta ziua,si stricatoare de somn noaptea de imi vine sa ma tot ducccccccccc.. .Acum sta ca proasta langa mine si nu vrea frate sa se opreasca din miorlait.Cred ca o sa trebuiasca iar sa intrerup orice deplasari jos si luguleli cu buna-sa ca sa mor daca nu ma scoate din sarite.Mucii vad ca sunt pe trecute,de ieri dimineatat nu mi-a mai facut febra,dar e plangacioasa si evervant de pisicoasa si mie nu-mi place.Nu seamana deloc cu copilul meu independent.Uneori stau si ma gandesc ca e mai bine ca lucru de acasa,chiar daca simt ca parca m-am plafonat,dar macar asa o am pe maimutica asta mica sub ochii mei.Si cand se sare calul,pot sa intervin si sa spun STOP si sa aplic ce trebuie.
Ieri dupa masa am fost plecati in oras,cu frate-miu ca sa ia TV si aspirator.Si am trecut si pe la restaurantul noustru si am bauta cate o cafea si Miru o limonada si am pus tara la cale.Abea la 19:40 am ajuns acasa.Si azi avem in program iesire.dar iti spun sincer ca si ieri si azi e timp de maneca scurta si bulane goala,si e soare
laynta lunar ?.Cred ca te innebunise cu atatea raceli
getuta multa sanatate fata.Ary a luat sau a scapat?
[b]mady tu iti dai seama ca noi deja suntem virusate cu forum?cand or creste cupchiii nostri,noi o sa fim niste babute cu perfuzii in vena.In dreapta pentru glucoza, si in stanga pentru DC .Harnicuto,vad ca te pregatesti pentru iarna bine de tot.eu am terminat aproape,mai am de cumparat zilelea stea 10 kg de ardei capia si sa-i coc ca sa-i gab la congelator si gata.
Am desfacut pestele marinat,facut dupa reteta lu bunica,e o mare porcarie.Asa ca l-am aruncat dupa ce m-am chinuit 2 ore sa il curat si am stat cu gandul la el.Deci,cine are o reteta ok, va rog sa o scoateti de la blat.
[b]ana cred ca virusii lui Vladut stiau ca or sa ie vazuti de un dr. si s-au speriat.Deci ati avut dublu eveniment,super fain multi ani sanatosi inainte si fericiti.Si Vladut un scump cu suflatul in lumanari.in parc nu am dus-o ieri, si cred ca nici azi,dar e rost de shopping la frate-miu si plimbare pentru noi.
Fug sa hranesc batalionul ca dupa aceea plecam
Mirunel terorista
BAZAR
SoriLea spune:
La multi ani L A V I N I A , sa fii sanatoasa fericita si iubita si toate visele sa se implineasca. Ce mai face Rares? N-ai mai intrat de un car de vreme si nu mai stim nimik de voi. Sa fiti sanatosi
Anna scz ca am uitat sa las si urarile ieri Multi ani fericiti de acum incolo, atat voua cat si parintilor tai si multa sanatate
Cris poate ca Miru e asa din cauza boli. Si Razvan a avut vreo 2-3 zile maraite de nu te intelegeai cu el, acum e bn. sa treaca rpd si sa redevina fetita mami cea de dinainte. Plimbare frumoasa azi si relaxare maxima. Nici la noi nu-i de cojoc, tot de maneca scurta, doar ca se mai aduna din cand in cand nori, mai scoate si soarele cate-o raza printre ei...e ok, dar totusi e toamna si nu vrea sa ploua (mie imi place tare mult cand ploua )
Mady ce harnicuta ai fost si tu Spor la treburi daca mai ai.
Getyk sanatate multa si sa plece varza de la tn. Pitica a scapat sau e si ea la fel?
Alynta eu imi amintesc cum povesteai anul trecut ca-i aveai mereu raciti sper ca anul asta sa fiti mai bn, sa fim cu totii, adr virusii astea ne dau vesnic tarcoale. Sanatate multa va doresc.
Eu am calcat prima sarja, urmeaza a doua, dar dupa o pauza binemeritata