Buburuze in actiune **23**
Raspunsuri - Pagina 3
anna-mama spune:
Buna,
Eu sunt suparata, si Vladut a luat-o de la capat cu raceala, m-am saturat de numai pot si ma ingrijoreaza ca nu se mai intremeaza o data.. O sa-i fac programare la o clinica privata sa-l vada diseara un pediatru ca o iau razna...
Eu am fost de dimineata si mi-am facut analizele, m-a vazut doctora de familie, m-a masurat si mi-a zis sa ne vedem o data la 2 saptamani , eu care nu mai trecusem pe la ea din mai cand mi-am facut analizele trecute
Cris, Simina, sanatate multa puiutilor! Offf, unde e vara linistita si fara virusi?!
Getik, am vazut creatiile, sunt f frumoase!
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 28+ cu minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
alynta27 spune:
Salutare!
Anna multumesc!~ Sanatate multa~
Cris trece timpul! Multumesc! Cum e la gradi Miruna?
Geta frumoase creatiile tale!
Multumesc de urari!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Simina1980 spune:
Asa ca ptr final de saptamana si plina campanie ne-au chemat ai nostri sefi la un gratar de pastrama si un "tulburel".Bun rau!
Acum ma uit sa vad ce mai am urgent de facut si acasa cu mine-oricum va dati seama ca nu mai am chef de nimic.
Anna-imi pare tare rau ca Vladut e iar racit.Sa ne zici ce v-a zis doctorul.Ce o fi patit doctora de familie de te cheama asa des?s-a trezit constiinta din ea?Eu nu-i suport pe medicii astia de familie deloc......am avut niste experiente mai neplacute cu ei...oricum acum am o dr de familie tare draguta.
Va pup!Week-end placut(fara raceli,muci si tuse)!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Serialbastre spune:
Buna ziua! Apar si eu odata pe saptamana, dar nu v-am uitat. Am vazut poze. LA MULTI ANI, MARIA! Parca ieri te-ai nascut si deja ai un anisor!
Multa sanatate puiutilor bolnaviori, virusii astia isi fac de cap. Si Cezara tuseste putin, ii dau Prospan, sper sa fie numai atat. Cu burtica inca mai avem ceva probleme, desi analizele sunt bune. Le vom repeta, sa vedem ce o mai fi.
La scoala am f mult de munca, cateodata regret scoala generala, cu tot cu naveta. Dar imi place, e important.
Cu Cezara ma vad 1/2 de ora dimineata, apoi ne suim toti in masina si plecam, apoi seara cam 4 ore petrecem impreuna, ca pe la 21 adoarme. Ii place sa-i citesc povesti, pana acum nu avea rabdare. Aseara a adormit cand ii citeam Regele Leu. Avem copii mari!
Incerc sa mai intru in weekend, ca am cam terminat cu conservaritul (sper!).
O zi senina!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
getik1 spune:
seara buna
fetelor multumesc de aprecieri la adresa bijuurilor mele si daca va place ceva spuneti si vorbim.
sanatate multa tuturor ca avem nevoie pe mine ma i ntors raceala pe care i-am vanduto si lu cez logic ca fara nu se putea si ary cred ca o fura, ma rog sa nu dar nu cred ca mai scapa de data asta.
azi a fost prima zi de cresa in care ary nu a plans deloc ,si ma facut sa imi dau seama ce copil deosebit este,a avut desert iaurt si cat am vb eu cu doamna ea la desfacut si a vrut sa il manance acolo : sa asezat pe scaun la masuta si a mancat singurica tot ff frumos nu a dat pe jos nu a varsat nici pic decat sa murdarit la gurita iar acasa pana nu varsa castronu pe masuta si manca de acolo nu se lasa, nu ma asteptam ca in 2 saptamani de cresa ary sa faca atatea progrese la cat de duracel era ea, au inceput sa o chinuie maselutele de la 2 ani sta numai cu mana in gurita si maraie, cam atat pe seara asta ca ma doare capu de crappppp nu mai pot cu tot ibalginu luat
noapte buna si somn usor
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
SoriLea spune:
Sara buna dragelor...
Am intrat si eu fugitiv (in ultima vreme sunt tot pe fuga ) ca sa vad ce mai faceti si vad ca tot raciti sunteti. Si pe Razvan l-a intors, ii curg iar mucii si tuseste si cum mama nu se baga la combinat solutii pt aerosoli, ii da doar sirop de tuse si il aspira. In rest e ok.
Am un copil tare intelegator si de data asta a inteles ca trebuie sa plec la munca si cand am vb cu el totul a fost ok, am vb tare frumos amandoi la tel
Am ineput AMR-ul si asta in functie de cum v-a fi vremea. Adica daca se stica il aduc pe 16, daca nu in 30 il am acasa . Asa ca de azi numaratoarea inversa a inceput
Acum merg la nani ca sunt franta, mai intru maine si poate vb mai multe nb
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
emanouela spune:
suntem si noi la moda, adica raciti. eu is ok dar pitic e plin de muci. asta e, sezonul racelilor.
multa sanatate fetili si vb
va pup
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
La Multi Ani PAULICA ,sa cresti mare,istet,sa ai noroc in viata si sa asculti de mami si tati
lali mai stii ce ziceam eu ieri?..ei bine..m-am hotarat,cocktail non-alcoolic ca azi o sa conduc si de preferat green aplle,o pizza cu legume si dulce multtttt.Cum arata tortul?stii ca toata noaptea am visat numai torturi?
simina ei da, da' de unde?si-a facut singur cafeaua.Azi i-am facut-o eu.Decat deloc, e bine si mai tarziu..de abea astept sa iasa actele la printesuca si sa ne-o arati si noua
ana si voi?Se pare ca circula bine virozele astea,ca ne-au atins pe toti.Multa sanatate
alynta nu am dus-o nici saptamana asta,in halul in care ne-am virusat,nu e copil de gradinita.Sa vad cum evolueaza situatia si saptamana viitoare si o sa merg la gradinita sa le spun vreo doua,si cred ca nici nu o mai duc acolo.O sa incerc sa fac la fel ca simina ,acum sa vedem..daca nu mai stam si anul asta acasa.
simina moamaaaaaaaaa ..pastrama deja mi-ai sucit mintile cu asa bunatate.Imi ploua in gura si nu e decat 8 dimineata.
andreea are scaune moi Cezara,sau asa-si-asa?Daca au iesit analizele bune,poate o fi de la masele v-au iesit si ultimele maselute?
getik stai asa ca de mine sa nu uite ce-ti spusei anul trecut de gloabe, si atunci o sa vreau si margelitoase.E ceva de speriat cu virosele asteamulta sanatate si voua si sper sa se opreasca la Cezar si voi fetele sa o sariti tura asta.Ehh, sa te mai aud eu ca zici ceva de fata ca sa vezi ce ti-o iei,uite ce mare s-a facut si e mezina grupui totusi
sori adica o sa ai puiul langa tine de luna asta?In cazul asta,in partea aia la tine sper sa se stice vremea mai repede
ema asa moda,ma lipsesc fata..multa sanatate si voua si per sa scaati repede de ea
lavi sa inteleg ca ieri toata ziua te-au tinut astia pe intuneric? Unde puscele mele e autostrada aia?.Sa-ti traiasca feciorul si sa creasca mare
Mirunel terorista
BAZAR
Lali_mete spune:
Neatza!!!
Intrucat azi dimineata la ora 6 fara 1o minute s-au implinit 2 ani de cand am auzit primul scancet si am vazut puiul meu de om,las de baut si mancat
Va pupic,revin cand pot .
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
emanouela spune:
La multi ani! Paul, sa fii sanatos, fericit si iubit si sa ai noroc cu carul
sa-ti traiasca ficiorullll Laliiiii
cris m-as lasa si eu lipsita de asa moda dar uite ca nu se lasa ea lipsita de noi. n-am vazut copil nemucos . toti sunt mucosi sau mai rau.
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail