Buburuze in actiune **23**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Cris bine ca te-ai odihnit!
Sunt comici toti 3! David si Maria au o relatie speciala! David o numeste "Meii"(Mary), "scumpa mea", "draga mea". Mai nou o cara in brate, o ridica, si o si scutura ca un sac de cartofi! E o joaca intre ei. Maria SE agata cu picioarele de el. Trebuie sa-i pozez ca-s dulci!
David si Matei se iubesc, dar se bat/imbrancesc. Mai nou e si Matei raut.
Matei e tandru cu sorasa. O mangaie, rar o si pupa. O mai musca din cand in cand

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Salutare!
Am citit tot dar nu prea pot sa raspund-m-am mutat temporar in alt birou ptr ca al meu e in zugravire si de aici e cam greu.
Va pup!Va urez o sapt usoara!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

bau
traiescccccc si respir bineeeeeee
cris....mama cat ai dormittttttt. eu la 2, asnoapte, mancam pizza
ano...ce face mandra mica??? apropos, poate ai zis dar am omis eu, nume ai ales?
simino...saptamana usoara si tie
alynta deci mie oricum ft ft ft greu sa procesez cum poti si reusesti sa te ocupi de 3 copii
sorilea...ce de bunatati ai facuttttt.....eu fac salata orientala, mi s-a pus pata isr spre seara musaca

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Eu nu mai am chef de nimic, abia astept sa vina vineri ca sa am concediu
Ieri am reusit sa fac si cumparaturile propuse si sa mergem si in vizita la socrii... I-am luat si lui Vladut o surpriza pt maine, abia astept sa-i vad fata cand o sa o primeasca

Fetelor, recomandati-mi si mie un carucior, daca stiti: vreau sa fie cu roti mai solide, sa se manuiasca usor, sa aiba landou si varianta sport si sa fie usurel ca trebuie sa-l car pe scari si as vrea ca la varianta sport sa se lase spatarul pe spate cat mai mult, in plus sa nu coste fff mult Stiu ca vreau multe, dar poate ati avut si-mi dati o idee

Cris, cum a rezistat Miru la frigul si vantul de la plimbarea de ieri? Al meu a ramas cu o sensibilitate dupa raceala, cu tusea, tuseste cand da de aerul rece
Ema, printesuca mea e bine, se fataie prin burta toata ziua, dar nu prea am timp de ea O sa o cheme Eva si ii mai dau un nume de Sfant cu care inca nu suntem decisi... Tu cum mai esti cu raceala?
Sorina, Alynta, Simina

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 31+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

ano, acu ai bagat la semnatuta numele fetitei???? daca era si nu l-am vazuttttt.....e clar ca am probleme serioase la cap. is bine, m-am refacut...mai am asa nitele ramasite dar is bine si pitic n-a luat si el.
baiiiiii, e criza de ghete marimea 23. innebunescccccccc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

ano, acu ai bagat la semnatuta numele fetitei???? daca era si nu l-am vazuttttt.....e clar ca am probleme serioase la cap. is bine, m-am refacut...mai am asa nitele ramasite dar is bine si pitic n-a luat si el.
baiiiiii, e criza de ghete marimea 23. innebunescccccccc

Era numele trecut, dar lasa, e de la raceala

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 31+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare,

Inca mai traiesc, dar is fara timp..is obosita, racita, stresata cu copii mofturosi, raciti, plangaciosi..
Acum fac mancare si ajunge pe ziua de azi..ca apoi urmeaza baia la fete, mers pana la pediatra cu Stefi(nu are infectie urinara) dar imi tot face pipi des (se trezeste si de 5 ori pe noapte plangand "tine pipi" sau "mami fac pipi") si am zis sa mergem la un control..plus ca ne luptam si cu insomni; insomni care nu mai trec ...imi sta si cate 3 ore treaza noaptea..si nici pe mine nu ma lasa sa dorm, si cand intr-un final adoarme se trezeste cea mica si uite asa imi petrec eu noptile..iar la 6 trezirea si Stefi e fresh...
Anna si ea plange des noaptea, ba ca are nasucul infundat, ba de dorul lu' mami si uite sa is cu somnul in urma si is tot mai obosita pe zi ce trece...

V-am pupacit si imi cer scuze ca nu mai pot tine pasul cu voi..sper ca in viitor sa revin cu forte proaspete...

Pupici!

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

eu va las de astazi si tot ce va doriti voi. maine ma duc de dimineata la munca si nu vreau sa ramaneti netratate ...

poate mai intru de pe la serviciu, dar trebuie sa vad intai cum decurg treburile ca am inteles ca e de muncaaaaaa... ma asteapta ca pe painea calda ca fata care imi tinea locul era studenta si nu prea se pricepea la retelistica mea . asa ca poate maine mai apuc sa intru, dar apoi ma apuc de treaba sa-mi aduc treaba la zi...

noi l-am sarbatorit pe mihaita duminica, asa ca suntem imbuibati cu mancarica si alcool .

ma duc sa-mi fac o baie si sa-mi fac unghiile cu oja ca sa arat gigea macar maine .

pe toate....

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

daaaa.....ne-ai lasat acile de crapat si beut ca sa am ce face la noapte....sa ma fac patrata, da???????
felicitarile si urarile vin maine, azi iti urez, ca maine sa ai o zi usoara si sa te gandesti ca muncesti pt binele societatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'NA SEARA!!
Noi azi am fost la medicul de familie pentru masurat,cantarit ,pipait baiatul.E foarte ok. Dar,e azi-noapte a inceput sa tuseasca ,asa ca s-a uitat si in gatut.A spus ca e curat,la plamani nu se aude nimic suspect,sa il bag pe vit c ,ceai cald ,avut grija la temperatura sa nu faca febra.Daca face febra supozitor paracetamol ,sa fiu atenta cum inghite,daca il apuca si durerea de gat schimbam supozitorul cu panadolul. Of,si el se uita ciudat la mine cand ii iau temperatura si fatzaie din fundin,ca nu i-am luat temperatura de luni bune. Acum imi matura in camera,a venit chiar si cu farasul sa adune biscuitii varsati de el.Am baiat harnic.

Dupa ce adorm copilasii recuperez ce s-a scris, acum tre sa fac curat in camera.

Baai,bate un vant aici si e asa urat afaraa[wq] msi eu ziceam ca mai5ne plec la tara,la sora-mea. Daca e tot asa aman cu o zi. Dar sa stiti ca nu cer invoire ,ca are net ,asa ca nu scapati de mine.

revin....

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput