Buburuze in actiune **23**
Raspunsuri - Pagina 17
anna-mama spune:
Neata,
Va las o calda!
Sorina, sa-i fie de bine surorii tale silicoanele, daca asa se simte bine ea e mai bine decat sa fie complexata! Intru acum sa-l vad pe pui
Eu azi am plan de cumaparaturi si...calcat. Balamuc tot am in casa, nu cred ca scap prea curand de el
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 30+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
Sunt k-bum..adica obosita.Aseara a venit frate-miu cu prietena si am stat pana la 2 jumate.Au facut comanda la pizza in oras si am jucat rummy.Cica azi continuam,dar mai pe zi ca daca mai stam pana la orele asa tarzii ne ducem in cap.
ana mai usor mamicule ca obosesti tititzaas si noi,nu sunt suficiente toate cele,dar daca pun mana sa intru in ele,pai scot niste saci.Vladut e cuminte?Adica va lasa sa stangetiti pe acolo si nu sta in picioarele vostre?ca daca era fii-mea pana acuma te-ar fi innebunit de cap sa vrea si ea sa pune diverse(binenteles ca fix ce nu trebuie) si mai mult incurca circulatia.
Crezi ca o sa reusesti sa lenevesti?Poti sa stai deoparte fara Vladut care sa te obosesca?.Nu de alta dar si eu a fel zic,si pana la urma ajung la concluzia ca nu pot sa stau fara ea sa ma innebunesca de cap si sa ma obosesca la maxim.
sori sa-ti spun un secret..o familie normala e alcatuita din cel putin un membru care nu are tigle pe casa.La mine in familie,din 3 copii cati a facut tata,nici unul nu mai avem tiglele de mult.Sa stii ca si eu sunt pro silicoane,tatuaje si par vopsit in toate culorile posibile si multe altele,asa ca nu pot decat sa-i urez surorii tale operatie usoara si refacere rapida de pe acuma,ca am auzit ca e dureros.
Ce dulce e cum savureaza el acolo mustul..facuse niste mustati de toata frumusetea de la must.DAr sa mor daca vazui poze
Mirunel terorista
BAZAR
SoriLea spune:
Neata'
Multam de cafeluta, o savurez in fata PC-ului, ca nu stiu daca mai reusesc sa intru pana diseara.
Am de facut ceva haleala (nu mult ca-i doar o gura ), apoi vreau sa merg la vara-mea sa-mi iau cauciucele de iarna ca sa le pun. Asa ca azi ma plimbaresc putin. Dar e asa frig afaraaa...
Anna saru-mana. Ai grija de tn, stiu cum e cu casa vraiste, dar la tn e de 2 ori mai greu acum. De odihna...stiu ca n-o sa tii cont, dar eu zic totusi sa incerci sa te si odihnesti putin, ca se vor linisti apele incet-incet.
Cris multam Asa-i, ai dreptate cu tiglele Ce as mai juca si eu rummy nu am mai jucat de ani buni. Continuare placuta
Am sa intru ca sa mai pun odata pozele, dar cred ca le-ati mai vazut.
Merg sa schimb apa in acvariu. Daca m-a mancat undeva, acum ma scarpin. Uite asa isi gaseste omul de lucru
si weekend placut.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
anna-mama spune:
Gata, am terminat de calcat si pus la loc toate cele...eu daca nu fac in wkd in timpul saptamanii nu mai sunt in stare de nimic, dimineata imi propun o groaza de lucruri si cand vin de la serviciu nici sa mananc nu mai am putere...
Cris, nu-mi zice, cu Vladut la treaba e ca si cu Miru, eu stiu cum e si ii dau de facut treaba din start ca sa nu ma mai incurce, cand se plictiseste inventez altceva Da, nu ma lasa Vladut sa lenevesc, daca stau cu el acasa nu pot sa stau e numai calare pe mine, dar sper ca la munte sa profit cand mai pleaca la plimbare cu ai mei Ce seara frumoasa ati avut, mi-e si mie dor de asa ceva, dar mereu am fost asa de obosita incat nu am mai reusit sa pierd noapte la taclale, la un joc....eee, vin ele si vremuri mai bune Sa va simtiti bine si azi Cum mai e vremea la voi? La noi e oribil, bate vantul si e frig
Sorina, si noi avem acvariu, dar se ocupa sotul de el, asta mai imi lipsea mie grija pe cap ce bine ca ai cauciucuri de iarna, noi nu am reusit sa cumparam Hai ca nu am reusit sa vad pozele, sper sa reusesc sa intru acum
anna-mama spune:
Sorina, e mortal cum bea must si cum se linge pe buze hai ca-l bea cu asa pofta de mi-a facut si mie chef cu toate ca am avut in casa si nu am gustat, dar ala pe care il bea el chiar e gustos E un frumos
SoriLea spune:
Anna am cedat pana la urma pt acvariu, de dragul lui Razvan, ca isi dorea pesti, dar sotul se ocupa de el. Acum ca sotul nu-i, nu pot sa-i las sa se imputa si ca sa fiu sincera nu-mi ia prea mult timp (max.1h) Noi cand am luat masina, am luat-o cu 2 randuri de incaltari si ne-a prins ff bn
Cu siguranta era gustos, dar ala a fost singurul paharel pe care l-a baut, zilele urmatoare nici sa guste n-a mai vrut
Azi mi-am facut o ciorbita de legume si o friptura la cuptor, iar acum mi-am facut si niste saratele (am luat foietaj, eu doar le-a copt )
Vai dar ce frig e afara...brr...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
alynta27 spune:
Buna!
Cris am citit de somnul tau sexy! Ai recuperat?
Copii au muci inca si mai tusesc! Bag in ei vitamine, imunostimulatoare, doar doar ne punem pe un drum bun!
SoriLea stiam ca nu esti la inceputul serviciului, dar cum eu nu-s constanta in cititri, am intrebat!Daca asta-i dorinta surorii nu poti sa o influentezi... Si eu am auzit ca doare rau, dar poate la ea va trece mai repede!
Anna multumesc!
Lali crosetat zici?! Bv tie! Eu nu apuc... Mai evadez cu gatitul, ca-mi place, in rest abia prind un film.
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
cris_82 spune:
neataaaaaa
Am dormit pana la 8:40 ..bine ca nu a sunat nimeni ..
Ma sint si eu alt om..aseasra la 22:00 deja eram i pat ca simteam cum ma lasa puterile.Am iesit si pe zi la plimbareala cu frate-miu si prietena lui si ne-a doborat cateva ore aerul rece si vantul care batea foarte tare..ce mai,frig in adevaratul sens al cuvantului..brrrrr.
sori eu am pe numai all season,inclusiv pe rezeva.Dar parca as lua si 2 de iarna,macar pe fatza ca acolo am tractiunea..dar si 5 bulioane nu-s de colea.. .Bine,ca la si ce ierni avem noi aicea la mare..nu stiu daca de 2 ori pe an sta zapada cateva zile ca se topeste repede.
Ehee,daca stateai mai aproape,faceam o intrunire si jucam si-ti mai trecea si tie timpul altfel.Bine ca ieri totusi ti-ai facut de lucru ca sa treaca timpul mai repede
Eu am dat acvariu din vara..cu totul.Am scapat de ei,nu ca-mi ocupau mult timp..dar era pe dulapul din bucatarie si si-mi ocupau spatiu,care acuma e folosit cum trebuie de cele necesare unei bucatarii.
ana pai tu ai baiat intelegator daca se ocupa doar de ce-i dai tu sa faca..a mea trebuie musai sa-si bage nasul unde am eu sau ta-su treaba ca poate nu cumva ce facem noi sa fie,dupa spusele ei "a funny".
sori oricum,sa stii ca mi-a placut la nebunie cum bea el mustul.Nu i-am dat anul asta must la sectorici,ca n stiam cum o sa reactioneze bucile ei,dar la anul o sa incercam sa vedem eparere are.Ce bine suna ce ai bucatarit tu acolo
alynta daaaaaaaaa,am dormit 10 ore..ca niciodatasi a fost tare bine, multam.Ce vroiam sa te intrebmai demult...cum se inteleg baietii cu surioara la joaca? Ma gandesc ca vrea si ea sa se bage in jocul lor cu masinute..cum se impaca cu David si Matei?
Mirunel terorista
BAZAR
cris_82 spune:
sa va la totusi si
calda, perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
Mirunel terorista
BAZAR