Buburuze in actiune **23**
Raspunsuri - Pagina 16
SoriLea spune:
Salutare dragelor...
V-am citit, dar sunt fara chef , maine merg iar la munca
Tot ceea ce ma bucura e ca mai am 6 zile pana ajung la baiatul meu. Abia astept ziua asta, mai ales ca-l aduc acasa
Aseara vb cu tati si imi spunea ca abia asteapta sa vina ca nu mai poate fara noi si ca vrea sa stea numai cu Razvan ca sa recupereze timpul pierdut. Am fost de-acord, ca numai si numai el sa se ocupe de el cand o veni
Abia astept sa fim toti impreuna.
Asa ca dupa ce-mi aduc baiatul, daca intru mai rarut, sa nu ma dati disparuta. Mai ales ca merg si la serviciu, vreau sa petrec cat mai mult timp cu el si nu stiu cat de des mai intru la PC.
Ma invoiti saru-mana
Weekend placut.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emanouela alynta....vibrocil, pivalone, bixtonim....di tatiiiii mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail |
Atunci incearca la DD o "cerere" de sanatate!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
SoriLea iti inteleg nerabdarea! Cum e cu reacomodarea la munca?
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
cris_82 spune:
neataaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
Am dormit de m-am rupt..adica am avut o noapte esuata.A gasit-o maraitul pe fii-mea de la 4 dimineata si ca sa nu mai fac n'spe mi de drumuri pana dincolo la ea,ma manca bune in fund si ma pocni ideea mirifica de a o lua la noi in pat..Mare greseala,ca pana la 8 am dormit in suturi, si mi-a dat si un cap in gura,mi-a scos coastele si am dormit in reprize iepureste ca sa nu cada din pat ca deh, domnisoaa voia la margine.
Stiti ce face acuma?doarme cu ta-subine..ca fiecare pe bucata lui de pat.
simina nu zic ca nu am dat mult,dar am luat cat pentru o o luna.Ca asa cum sta acolo pe raft sticla de ulei sau bucata de cascaval sau mai stiu eu ce .le-am cumarat si pana luna care vine am aprovizionat ca daca mai da 2 ploi serioase,iar am o strada demna de evul mediu si nu mai pot mnici masina sa o scot din garaj.Sa-ti traiasca bunica .Nasa lu' fii-mea e Gabriela
ana ce haios a fost.In weekend am altele de facut, si nu stiu cum o sa fie si volumul de munca..asa ca am profitat ca e o zi mai lejera si am fugit la piata.Ahaaa, deci te invoim de saptamana care vine.Vezi ca pentru schimbarea planului tarifar poti sa ceri si la relantii clienti sa ti-l schimbe .Suni de acasa si ceri sa-ti fie schimbat.Dar e musai sa stii bine pentru ce vrei sa aplici
alynta hihihi,pai nu e singura tititza?Mi se pare normal sa aiba prioritate
ema un medic orelist nu ai incercat sa vezi daca te poate ajuta?O fi de la raceala,dar si pierderile de echilibru... .Maselosilorrrrrrrr..noi inca asteptam ultimul rand de masele care ne-au umflat gingia dar inca intarzie sa isi faca apartia.Pupa soacra pe Dariusica sa nu-l mai chinuie maselele
sori ce scade AMR -ul ,mai e putin si iei puiul acasa.Nu te dam la disparuti,dar sa ne arati si noua carliontatul ca ni se facu dor de el
Mirunel terorista
BAZAR
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!!!!!
Ce faceti buburuzrlor,bine,sanatoase?
Noi suntem bine , am tot fost in plimbari zillele astea,ba pe la nasa lui Paul,ba sa platim diverse facturi, ba pe la o prietena...si a trecut saptamaana!
Cris asa rau doarme sectorista de va da picioare si capete in gura? Noi stii ce bine dormim cu copiii? Uneori ne bagam si toti 4 in pat,sa vezi cum se cuibaresc copiii amandoi langa mine,unul intr-o parte,celalalt in cealalta parte
Anna ai un baietel tare haios! Auzi la el,bucatarie in burtica la mami,si dormitor! Te cred ca te lasa cu gura cascata,e tare istet[! Abea astept sa vorbeasca si Paul si sa ma uimeasca cu asemenea asocieri.
Sorilea nu te punem la plata daca ni-l arati pe frumuselul tau dupa ce iti umpli ochii si inima cu el.
Getika ti-a trecut raul de la fiere? Ce face frumusica brunetica?
Simina ,la multi ani bunicii tale si nepotelului!Pupici mini-soferului pasionat de masini.
Ema multa sanatate ,doamne-ajuta sa nu ia si Dariusica !
andreea tu unde esti? Muraturesti?
[b]Alynta parca o si vad pe micuta ta cu ochi frrumosi cum isi cere drepturile ,dulceata mica!
Va pupic, eu crosetez toata ziua in ultimul timp.Cum pun fata la somn,pac si croseta, cum am facut treburile prin casa,iar ma cocotz in varful patului si crosetez! Daca termin azi ce am inceput alaltaieri , pun pozici.
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
cris_82 spune:
ahaaaaaaaaa,chiulangioaicooooooooooooooooooooooo..aparusi
Ce mai faci fata?Chiar ma si miram eu de ce nu prea ai intrat n ultimul timp.Ia sa ne arati ce ai mesterit..asa,ca sa nu te pun la cotizat.
Da fata, doarme oribil fii-mea..e chinul de pe lume sa dormi cu ea.Am o fatza de zici ma a trecut tancul peste ea,dar sper ca 2 cesti de nes sa ma retuseze
Mirunel terorista
BAZAR
anna-mama spune:
Buna,
Am trebaluit pana acum, sunt rupta de spate si de burta, dar nu am avut incontro...si inca ce mai am , acum l-am expediat pe sot la tara cu o duba de lucruri de dus din casa, am strans si ceva jucarii, o tricicleta de-a lui Vladut, cativa saci de haine, un pat, un dulap si alte cele depozitate prin casa....acum am toata casa cu fundul in sus, nici nu-mi vine sa le mai pun la loc avand in vedere ca vreau sa zugravesc...dar nu pot sa stau cu ele asa pana atunci Sunt la a treia masina de rufe si ma asteapta si un mare munte de calcat... Dar nu mai pot, l-am culcat pe Vladut si stau intinsa...ca de dimineata m-am trezit in contractii dureroase si toata ziua m-a durut burta Asa ca la mine e balamuc, mai ceva ca la nebuni, sa nu veniti in vizita ca nu aveti pe unde sa calcati
Cris, de duminica urmatoare plec la munte, dar imi iau laptopul sa mai intru, nu vreau sa absentez de tot , sa vedem cum reusesc. Eu abia astept, o sa meg cu ai mei si cu sora mea si deja le ziceam ca-i trimit la plimbare cu Vladut ca sa pot sa stau si eu sa ma plictisesc intinsa in pat
Lali, ce crosetezi tu acolo? Cum te descurci la plimabre si cu bebita si cu Paul, nu ti-e greu singura cu amandoi? Trebuie sa cumpar si eu carucior pt mandra, dar tare nu ma hotarasc de care, stiu doar ca vreau sa aiba roti mari pt drum accidentat, sa aiba si landou si sa nu coste nici ffff mult...
Sorina, sa vezi ce repede or sa treaca zilele pana il iei pe Razvan acasa Eu azi noapte am dormit prima noapte fara Vladut si nu am putut sa dorm, ma tot trezeam si nu stiam ce o face, la 7 dimineata m-am prezentat la ei, dormea ingerasul meu si cand s-a trezit l-am auzit cum m-a strigat, dragul meu... asa ca imi imaginez cat de greu iti e fara el
Ema, tot rau cu raceala? AI grija, spune-i ca daca nu pleaca de la tine vin cu bata!
Alynta, voi cum mai sunteti, tot raciti?
Simina, sper ca si la tine e un wkd frumos, te asteptam luni la o cafea
Getik, tu cum mai esti?
Mady, tu? ai terminat treburile? Cand il serbezi pe Mihaita?
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 30+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
SoriLea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 SoriLea iti inteleg nerabdarea! Cum e cu reacomodarea la munca? Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007) POZE Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
A decurs bn, mai ales ca-l l-am lasat pe Razvan la tara si ca sa uit era bn ca aveam cu ce sa-mi umplu timpul. Dar a trecut destul de mult decand am inceput (5 luni ) si parca mai ieri s-a intamplat si plangeam de focul piticului ca nu-l mai aveam langa mn.
Acum realizez ca au trecut ff rpd aceste 5 luni si uite ce rpd imbatranesc .
Puiutii tai cum mai sunt cu raceala?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea spune:
Cris, Lali si Anna promit sa vi-l arat imediat ce intru pe forum dupa ce-l aduc.
Aaa si nu v-am spus sa-mi vine si sorela mea in tara pe 27 si sta pana pe 7 noiembrie. Asa ca o sa fim iar impreuna. Vine nebuna sa-si puna silicoane N-am reusit cu nici un chip s-o conving sa nu-si puna. Ce-i drept de mica a tanjit sa aiba si ea tzatze si nu prea i-a dat DD. Asa ca vrea o imbunatatire, mai ales ca are deja 2 copii si nu mai vrea (cu toate ca pana acum un an, spunea ca vrea sa mai face cel putin unul ). Am o sora tare ticnita, asa-i Dar o iubesc taaarreeee mult, cu toate nebuniile ei
Va pupic.
SoriLea spune:
Pana una alta am pus me mail ultimele poze cu Razvan si am reusit sa incarc si un filmulet ca sa-l vedeti cum bea el must si spunea mereu ca e gustos