Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Lexi, imi pare rau ca a trebuit sa treci printr-un soc de genul asta. stiu cum e sa te atasezi de o masinuta a ta, si eu am avut un accident foarte usor acum cativa ani in care mi-am indoit capota intrand in cineva din fata mea, deci nimic grav, eu nu am patit nimic, dar am plans de suparare si furie ca mi s-a intamplat asa ceva.
bine ca sunteti bine cu totii, mai ales tu si bebe, ca stiu ca socurile le resimte tare si bebe din burtica. sa stai linistita sa iti revii emotional si sa gandesti pozitiv ca vanataile trec repede.

Anne 24+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele su iar sunt zombi...la 3 am ajuns acasa de la sevrici

angelexi bine ca sunteti ok...off ce sfarsit de concediu

nicole ma bucur ca ti-a placut la nunta sa ne arati poze cu nasica

annesi ce burtica frumoasa

alina spor la treaba

revin mai tarziu canici tastele nu le vad bine

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna dimineata!
Bulinutza, dar tu mai rezisti in ritmul asta? La trei...?! Sper sa te poti odihni astazi macar.. Dar unde lucrezi, ce faci de te solicita atat?
Annesi, si eu ti-am admirat burtica si chiar ma gandeam ca trebuie sa mai fac si eu niste poze ca se vede tare bine in perioada asta, la mine e ca o minge de fotbal
Alina, mult spor la treaba si ai grija sa nu te obosesti!
Le salut si pe celelalte mamici, va doresc numai bine, sa aveti o zi lipsita de incidente, sa va bucurati de amanuntele vietii si multa sanatate!

Ana, mami de Darius (2005), de Sara (2007) si de gemeni 24 +

Mergi la inceput

bulinutza ai grija de tine, si odihna are rolul ei si inca unul important. nu te menajeaza nimeni la servici? eu cred ca ar trebui sa o lasi mai incet ca te suprasoliciti.

Anne 24+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

mi-am propus sa incerc sa imi iau hartia aia ptr 6 ore si macar in zilele in care pot pleca sa o tai la 3 jumate...ziua ...
azi nu stiu daca pot sa plec mai devreme de 6

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

anahadasa si eu iti admir cei 2 copii frumosi din poza de profil. sunt convinsa ca si ceilalti 2 din burtica sunt la fel de dragalasi

Anne 24+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Multumesc anessi! Si noi suntem tare nerabdatori sa-i vedem, sa analizam cu cine seamana si ce-au luat de la fiecare!
Pupici!

Ana, mami de Darius (2005), de Sara (2007) si de gemeni 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

lexy urata intamplare bine ca sunteti voi ok.

fetele si eu va citesc tot timpul dar nu prea am timp sa va scriu pentru ca fac sapaturi pe net ,pe site-uri ,compar preturi si iata ce am gasit aseara.

Stiam de situl mothercare dar uitasem de el si mi-a adus aminte Alina parca asa ca l-am investigat.

Ce se merita luat de la ei pampersi,sterilizator,monitor,servetele umede,bepanthen,prosopele din alea cu colt e un set de 3 la 40 de lei,seturile alea de costumase de dormit tot cate 3,in plus au reduceri la foarte multe produse,set din acela de manechiura ,cu perie si termometru inclus ,change mates de la ampers,blender avent iese undeva la 172 de lei cu tot cu recipiente de stocare a mancarii

vreau sa dau si eu comanda la ei pentru cel putin la aceste produse preturile difera foarte mult

Acum sa ne spuna ALINA cum se da comanda si cat costa transportul.

25+ cu

Mergi la inceput

Altesa si eu mi-am facut o lista cu preturi comparative si intr-adevar la articolele astea sunt diferente mari. si eu as vrea sa comand cate ceva. din cate am vazut cei de la babystuff isi pun adaos de 25% sau cateva procente mai putin la care se adauga atat transportul din anglia pana la ei cat si de la ei pana la tine. sunt curioasa cat iese cu totul....... dar poate ne ajuta Alina cu informatii. mie mi-e frica sa nu iasa prea mult

Anne 24+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

buna burticute, la noi a venit toamna in toata regula,e destul de rece dimineata si seara si deja pe langa mine toti sunt raciti...sper sa nu se lipeasca si de mine
Ana tu ziceai ca si tu ai luat 7-8 kg,pai tu ai 2 bulgarasi eu am unu si aceleasi kg...,inainte de sarcina mancam foarte ordonat si eu si sotul, acum de cand cu bebe si cu starile de rau de la inceput...mancam paine, cartofi prajiti si altele care ne pica bine...de saptamana asta sotul meu e la regim ca incepuse sa puna kg in ritm cu mine
Lexi bine ati revenit acasa sanatosi...imi pare rau de masinuca voastra dar cum au spus si fetele...bine ca ati scapat fara probleme serioase...masina o mai poti inlocui....altele mai greu.
eu nu inteleg unde trebuie sa intru sa vad si eu pozele voastre imi poate explica cineva?

+23 cu

Mergi la inceput