ce sa fac cu iaurtul?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mik


In Sanda Marin am gasit o reteta sublima de fursecuri cu iaurt (cel mare al meu le spune "droguri" caci maninci si nu te poti opri ). Te intereseaza ?


Mik.


ma intereseaza pe mine reteta de "droguri"
te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

duh!!!! Rall, merci!!! greu sa vad un link

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

placinta cu iaurt:
http://gabrielacara.blogspot.com/2009/03/placinta-cu-iaurt.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Roxana pai nu prea era folositor linkul catre blog decit pentru poze iar ale mele nu-s chiar de expozitie


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:


Sanda Marin, editia din 1946

Pesmeti cu iaurt

Se bate un pahar de lapta batut sau de iaurt cu 2 linguri de untdelemn si o lingura de zahar pina se face ca o crema. Se adauga o lingurita de bicarbonat si faina cit se cere. Se framanta si se face un aluat mai moale. Se intinde pe masa de aluat presarata cu faina, o foaie groasa de 1/2cm, se taie forme rotunde si se coc la foc bun.

-------------------------------

Am facut fix reteta indicata, am pus ulei de arahide (care rezista bine in prajituri) si praf de copt caci nu am avut bicarbonat. Pentru mine foc bun e 200°, dar fiecare adapteaza la cuptorul ei.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eeee. las ca nu la poze ma uit eu mai mult

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mik


Sanda Marin, editia din 1946

Pesmeti cu iaurt

Se bate un pahar de lapta batut sau de iaurt cu 2 linguri de untdelemn si o lingura de zahar pina se face ca o crema. Se adauga o lingurita de bicarbonat si faina cit se cere. Se framanta si se face un aluat mai moale. Se intinde pe masa de aluat presarata cu faina, o foaie groasa de 1/2cm, se taie forme rotunde si se coc la foc bun.

-------------------------------

Am facut fix reteta indicata, am pus ulei de arahide (care rezista bine in prajituri) si praf de copt caci nu am avut bicarbonat. Pentru mine foc bun e 200°, dar fiecare adapteaza la cuptorul ei.


Mik.


mutumesc mult
dar nu ies putini? cred ca am sa dublez ingredientele
maine o incerc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola

Citat:
citat din mesajul lui Mik


Sanda Marin, editia din 1946

Pesmeti cu iaurt

Se bate un pahar de lapta batut sau de iaurt cu 2 linguri de untdelemn si o lingura de zahar pina se face ca o crema. Se adauga o lingurita de bicarbonat si faina cit se cere. Se framanta si se face un aluat mai moale. Se intinde pe masa de aluat presarata cu faina, o foaie groasa de 1/2cm, se taie forme rotunde si se coc la foc bun.

-------------------------------

Am facut fix reteta indicata, am pus ulei de arahide (care rezista bine in prajituri) si praf de copt caci nu am avut bicarbonat. Pentru mine foc bun e 200°, dar fiecare adapteaza la cuptorul ei.





mutumesc mult
dar nu ies putini? cred ca am sa dublez ingredientele
maine o incerc

mamici si licurici

Am o din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!



E drept, nu ies multi. se maninca la un ceai de 4 persoane.


Mergi la inceput