ce sa fac cu iaurtul?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mik

In Sanda Marin am gasit o reteta sublima de fursecuri cu iaurt (cel mare al meu le spune "droguri" caci maninci si nu te poti opri ). Te intereseaza ?

Mik.

ma intereseaza pe mine reteta de "droguri"
te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

duh!!!! Rall, merci!!! greu sa vad un link

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

placinta cu iaurt:
http://gabrielacara.blogspot.com/2009/03/placinta-cu-iaurt.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Roxana pai nu prea era folositor linkul catre blog decit pentru poze iar ale mele nu-s chiar de expozitie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Sanda Marin, editia din 1946

Pesmeti cu iaurt

Se bate un pahar de lapta batut sau de iaurt cu 2 linguri de untdelemn si o lingura de zahar pina se face ca o crema. Se adauga o lingurita de bicarbonat si faina cit se cere. Se framanta si se face un aluat mai moale. Se intinde pe masa de aluat presarata cu faina, o foaie groasa de 1/2cm, se taie forme rotunde si se coc la foc bun.

-------------------------------

Am facut fix reteta indicata, am pus ulei de arahide (care rezista bine in prajituri) si praf de copt caci nu am avut bicarbonat. Pentru mine foc bun e 200°, dar fiecare adapteaza la cuptorul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eeee. las ca nu la poze ma uit eu mai mult

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:

Pesmeti cu iaurt

Se bate un pahar de lapta batut sau de iaurt cu 2 linguri de untdelemn si o lingura de zahar pina se face ca o crema. Se adauga o lingurita de bicarbonat si faina cit se cere. Se framanta si se face un aluat mai moale. Se intinde pe masa de aluat presarata cu faina, o foaie groasa de 1/2cm, se taie forme rotunde si se coc la foc bun.

Am facut fix reteta indicata, am pus ulei de arahide (care rezista bine in prajituri) si praf de copt caci nu am avut bicarbonat. Pentru mine foc bun e 200°, dar fiecare adapteaza la cuptorul ei.

Mik.

mutumesc mult
dar nu ies putini? cred ca am sa dublez ingredientele
maine o incerc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola

Citat:

Pesmeti cu iaurt

mutumesc mult
dar nu ies putini? cred ca am sa dublez ingredientele
maine o incerc

mamici si licurici

Am o din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

E drept, nu ies multi. se maninca la un ceai de 4 persoane.

Mergi la inceput