Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 16
madybulancea spune:
Felicitari babyblu!!!sa va traiasca micul crestin!!!
Noi o sa avem botezul sambata,pe 8...am o gramada de emotii,sper sa nu planga prea mult...
mihahegarty spune:
Babylicious ma uitam si te admiram in pozele tale!! Rochia de nunta e cea mai tare care am vazut o vreodata!! Daca nu era cazul de grabeala la nunta mea (eu in decembrie 2008 ma desparteam de sot si in februarie 2009 ne casatoream civil, urmand nunta religioasa pe 13 iunie 2009, deci nu am avut mult timp sa planuiesc) pe bune ca ma inspirai sa mi iau rochie asa!! Dupa cum ti am zis si pe BF, si eu am avut trena la rochia de mireasa si mi s a parut un nightmare in timp de dansam!!!
De asemeni am vazut ca ai cutreierat lumea in excursii!! Super! Bravo tie!! Pasiunea mea cea mai mare e sa calatoresc (daca se poate cu motocicleta)!! Si am vazut ca ai ajuns si prin Londra. Ti a placut?
Si am vazut ca ai ramas insarcinata imediat dupa nunta! Esti o norocoasa, ce mai la deal la vale!!
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue buna fetelor. noi avem bebe crestin. botezul a iesit super si scaldatoarea la fel.:) suntem incantati. dupa botez a dormit cam 6-7 ore dus. seara apoi a fost cam marait, probabil obosise. nu a plans insa nici la botez, nici la scaldatoare. revin cu poze, cand le voi avea de la fotograf. per total, super! _ Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011) Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... |
Felicitari Ramona!! Ma bucur NESPUS pentru voi!! Sa ti fie de bine si intr un ceas norocos Iustin-Andrei!! Asteptam cu nerabdare pozici!!
Eu cred ca dupa botez copii se mai linistesc. Voi ce ziceti fetelor? Ati observat schimbari la copilasii vostri dupa botez? Acu imi pare rau ca nu am facut botezul mai repede, dar biletele erau dublu de scumpe in august si septembrie fata de octombrie!! Asta e cand esti departe de familie si tara!!!
mamutz spune:
La multe lunite EDUARD-GABRIEL de pufi79! Pupam baiatul mare!
La multi ani Iustina si tuturor Iustinelor si Ciprianilor!
Ramona felicitari pentru micul crestin! Ma bucur ca a iesti bine botezul.
Lapticul a revenit aseara, nu in valuri ca pana acum dar suficient. Slava Domnului! Copilul meu nu suge la amandoi sanii, se satura de la unul, exceptand ziua de ieri, nici nu termina unul. Eu nu ma refeream ieri la sani moi, pur si simplu erau goi, nu aveau lapte. Ma rog ceva au avut ei ca nu a suferit prea tare de foame bebe.
MihaH .
Anamaria tortul a fost o improvizatie, eu sunt destul de inventiva in bucatarie, am facut o combinatie de crema ca pentru tiramisu dar fara alcool si mere coapte. Blatul normal de tort doar ca am pus si albusurile de la ouale pentru crema. Am insiropat cu compot de piersici (aveam facut). Crema: am frecat 4 galbenusuri cu 100g zahar pudra (il fac la rasnita de cafea) pana s-au albit, apoi le-am pus la bain marin vreo 7 minute, pana se ingroasa si se fac ca o crema. La tiramisu se adauga si vinul dulce. Se lasa la racit.
Crema mascarpone am amestecato cu esenta de vanilie si cu fisca, pe care am facut.o eu din smantana, apoi am adaugat si ouale. Merele le poti coace in cuptor sau date pe razatoare in tigaie cu putin zahar si scortisoara. Asta e tot, pui un strat de mere si un strat de crema, iar blat iar crema. Cand poti manca de taoate, se taie blatul f subtire in mai multe straturi si pui cu fiecare rand de crema un tip de fructe si faci tort in multe straturi cu crema de branza si fructe proaspete. Pe deasupra am pus afine, zmeura, mure, coacaze rosii si negre (eu le.am dat la o parte) si pentru ca nu am avut mare lucru cu ce sa decorez, am colorat niste frisca cu afine, ca sa o fac albastra si am decorat cu ea inainte sa asez fructele de padure. Asta e tot. Data viitoare cred ca o sa fac cu martipan si cu mousse de ciocol#351;ata alba, daca m-or tine puterile.
mamutz spune:
Miha Nectarie nu e constipat, doar face rar si in general dupa ce ii pun supozitor, asta de cand a facut 2 luni. Kk e de consistenta, culoare normale si fara miros urat. Deci nu sunt probleme, dr zice sa il las in pace.
cristelle25 spune:
Felicitari Babyblue,Babylicious sa va traiasca micutul, micuta crestin/crestina!!
mami fericita de strumf Vlad Rafael (9 iulie 2011)
anca-28 spune:
Babyblue, Babylicios felicitari pt micutii crestini, sa va traiasca si sa creasca mari si frumosi.
ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)
mihahegarty spune:
V_Florina, trebuie sa abordez si eu aceeasi semnatura ca a ta, caci Imi plange mai tot timpul daca nu i convine ceva. Cred ca cea mai cumintica fetita e cea a lui Roxibarbu, care nu am auzit sa planga prea tare.
Florina imi pare rau cu vestile proaste de la servici. Ce se mai aude?
A mea fata, dupa fiecare alaptare mi se pare ca miroase a smantana pe la gura.
madybulancea spune:
Fetele am un san care ma doare si nu stiu ce sa fac...nu e tare dupa ce a supt bb,nu are galme,dar ma doare asa deasupra sfarcului cam cu o palma...am pus varza,o sa dorm cu ea pe san,am incercat sa il mulg dupa ce a mai supt bb dar nu prea a mai iesit mare lucru....va rog sa imi dati idei ce sa ii mai fac!