Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(81)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Carmen;cum faci marul copt cu scortisoara si orez?..Noi mancam mar fcaut la steamer ..Ne-am cam satuirat de ea!bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

SIMO, hao ca m-am distrat cu fisele voastre de colorat.... da u-i chiar de ras, bietii copii, sunt bombardati cu prea multe tampenii de sistemul asta de invatamant imbecili!!

ZIKI, faci ce faci si iar o comiti...acu imi facusi pofta de mei-tai ...auzi, io te spun lu domnu sot, ca sa stie de unde ni se trage gaura-n buget! (btw, e superba poza!)

Piscotel, moama, ce propui tu acolo... Asta poate pt mame normale, nu "closti" ca mine, care stau cu un nod mare in gat si daca ma duc la un shopping scurt fara fii-mea...

TUNDE, zi mami ce-ti trebe, ca noi am intors netul pe dos pt tot felul de proiecte in ultimul timp!

MIRELA, aoleo ce e pe capul tau..da io mor de ras acilea, nu ma pot abtine, esti criminala!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Ia sa incercam si noi mar copt cu scortisoara si orez, ca suna bine! Macar daca nu mananca d-ra, sa-mi placa mie . Chiftelele a la Lori au fost foarte bune... Carmen, cand zic rondele ma refer si la rondelele de orez de la Organix si la bucatelele din celalalt model, alea sarate pentru oameni mari de le-a incercat si dl. Razvan duminica. Rondelele sunt doar de orez, celelalte sunt din mai multe cereale integrale. Sanatoase sunt, nu-i vorba, dar mai trebuie si un fruct, o leguma, o carnita acolo.

Sanatate Soniucai si tuturor celorlalti muciosi, in frunte cu fiica-mea. I-am pus pana la urma inhalant de-ala pe o batistuta - are uleiuri esentiale, banuiesc ca riscul e de ceva reactii alergice, dar nu ma mai intereseaza, ca altfel nu cred ca dormim niciunul la noapte.

Va pupam si o noapte frumoasa si linistita va dorim!

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

tunde 2 mere coapte, 1 lingura de orez fiert putina scortisoara si zzzzzzz la blender . e innebunit. si pt ca vrea in fiecare zi, am fiert mai mult orez si a copt vreo 10 mere, le-am blenduit si le-am bagat la congelator. super bune. am facut si un borcanel cu piersica coapta si orez, sa vedem daca ii place. testez maine.
ppsisic multa sanatate...si bafta sa nu ia si piticania !
piscotel si eu sunt mama "closca", cum zice roxx. doar cand ma duc la piata o las cu altcineva...cand ma duc la sala, stau vreo ora juma'...zici ca nu il vad 1 zi intreaga ! brrrrrrr nu stiu ce o sa ma fac cand ma duc la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

roxx......toti pe o baba si aia oloaga
era sa ma fac terci....in fuga ca urla una bucata copil m am impiedicat de pat si.....cat p'aci sa ma aterizez cu capul in tablia patutului

....mai inainte s a trezit Robi a treaia oara
oare are norma???

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

pey mey fetele io zic sa incepem devreme cu cate putin asa cum zicea ppisic ca la cresa...sa ne obisnuim si fara bebelasi, nu sa avem un soc in prima zi de munca de 8 ore...io una daca stiu ca e tot cu o mamica de buburuza fie ea si "closca" m-as simti si mai in siguranta...hai ca m-a busit rasul...rad pe infundate sa nu trezesc piscotull ca atat imi trebe...io am lasat-o cu frate-miu...i-a dat si papa...e adevarat ca am stat si m-am gandit ca daca se-neaca copilu...da acu pe bune tre sa ma obisnuiesc sa o stiu si cu altcineva ptr ca la un moment dat n-a sa mai fiu 24 din 24 cu ea si n-o sa fie bine nici ptr ea si nici ptr mine...asta-i parerea mea acu...astept sa ma contraziceti:D

Mirela - ce tare esti...ce face tiganul cand n-are de nici unele...cantaaaaa...asa si tu...si cu tine am tras o portie de ras...pup motanelu' mucios si vezi cum faci sa-i dispara mucii

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MIRELA< fii-mea n-are muci, nu are urme de dinti, haleste toata ziua tzitzi plus solide...si totusi azi-noapte s-a trezit DIN ORA IN ORA!!! Fara sa planga...se foieste, se ridica in picioare si incepe sa chiuie...daca nu o iau si o mufez repejor se trezeste de tot si gata si somnul nostru...aste apropo de norme Io-s optimista, sper ca in noaptea asta sa aiba si ea macar 2 ore legate!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Bey duamnelor, ce-i cu cheful asta de vorba pe voi?...ati culcat buburuzele si va faceti de cap, ha? Maine dimineata cine orbecaie p-aci dupa oala de cafea, vaicarindu-se de lipsa de somn???
Ia hai stingerea, la somn cu voi! (eu ma conformez prima! noapte buna!)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:


Carmen, fara zzzz-ul ala la blender nu se face nika.. hai ca m-ai facut sa rad. mi-a trecut si starea de kko..
Mirela, stiu ca nu te incalzeste, dar si al meu s-a trezit de vreo 3 ori de cand l-am culcat la 9. Nu stiu de ce, ca nu e racit. Dar asa face de ceva vreme. Pana pe la 12 se trezeste intr-una... Noroc ca nu ma culc eu devreme.

Bai , eu am o dilema... cum o sa se culce cupilu meu la pranz,din ianuarie incolo... ca el acum numa cu tzatza in gura adoarme??!! Mai are momente, zile.. cand se culca singurel. Il las in patut si adoarme.. Dar apoi urmeaza alte zile cand nu mai vrea. Greu o sa fie.. si pt el, dar si pt mine.

Piscotel, ideea e buna. Da' eu nu pot departe de copil. Am foast la coafor intr-o zi si m-am si vopsit si etc... si a durat mai mult.. Faceam 13-14 pe acolo... Am sunat de 2 ori sa vad ce face intr-o ora jumate... Deci sunt dusa, fara scapare

Gata, ma bag in pat sa ma uit la Tv pana ma ia somnu.

Aaa.. meniu de azi
Dimineata avocado cu lamaie
pranz: am incercat un bors de legume cu pui. Refuzat cu buzele lipite. Am reluat in parc, pe seara si a mers.

T. are probleme cu constipatia si nu prea pot sa-i dau orez, branzica si alte cele. Dar am vazut ca avocado ieri si azi l-a ajutat destul de bine la burtica.

gata... somn bun, fara treziri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

acum e la mine n brate
offf, l am pus in scoica
il mai las un pic poate s o linisti
ii fac s un LP cu panadol
ma las de meseria de mama
toata vara cu AC pornit, n au avut nik, acum dadura mucii peste noi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput