Hotel/Complex Economat, Sinaia
Weekendul acesta urmeaza sa mergem la o nunta la Sinaia, cazarea pt. 2 nopti (vineri si sambata) fiind asigurata de catre miri la acest hotel/complex, care figureza ba cu 2, ba cu 3 stele. pe net am gasit relativ putine impresii (si nu foarte recente), majoritatea referindu-se la aspectul exterior si la faptul ca este foarte aproape de Peles.
as vrea sa stiu, daca a fost cineva recent, cum sunt camerele: cat de spatioase, daca paturile sunt matrimoniale sau 2 paturi single, si cum este micul dejun inclus in pret: daca mandra mea de 4 ani poate ciuguli ceva care sa-i tina de foame pana spre pranz.
multzam!
mami de Olga Cristiana (5.07.07) si
+19
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Raspunsuri
roxanaz spune:
Olgutzza, sunt corpuri de 2 si de 3 stele. eu am stat in vara, adica am stat toti 4 - 2 adulti si 2 copii, la Corpul de garda - de 2 stele.
e mare pacat ca nu se investe mai mult acolo.
strict conditii la 2 stele: am avut un apartament imens (cred ca 100mp, nu glumesc :))) adica: sufragerie cu o canapea si 2 fotolii, tv, canapeaua nu se extinde, dormitor imens cu 2 paturi alipite (de 2 m latime cred:) ), bucatarioara urcand 2 trepte si baie - care e neamenajata, cu cada de dus simpla, veche, toaleta cu vas suspendat cu lant
si chiuveta. e curat dar e vechi si cam prafuit.
in corpurile de 3 stele nu am stat de curand deci nu pot sa iti dau info despre ele.
apropierea de Peles si situarea chiar in parc nu poate fi batuta totusi ![]()
micul dejun nu e inclus in pret, nu l-am incercat ca avem o patiserie favorita in Sinaia, dar e clar ca se poate lua caci am fost intrebati daca il dorim.
Roxana
olguttza spune:
sar'na de raspuns, Roxana!
nu pot avea pretentia la apartament, desi mi-ar fi placut :)) ma interesa strict cat e de decent la 2 stele, etajul 3 mai exact, si m-am lamurit. as prefera micul dejun la hotel, ca sa nu mai pierd timp prin statiune cautand ceva de imbucat.
tocmai pentru amplasare vom pleca de vineri seara acolo, sambata dimineata urmand a vizita Pelesul. seara avem nunta la restaurantul hotelului Militar Furnica - despre care nu am nici macar idee unde e :).
multumesc, inca o data, si seara buna!
mami de Olga Cristiana (5.07.07) si
+19
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Sabina spune:
e langa economat Furnica:) o sa va placa, eu n-am intrat inauntru, dar au o arhitectura superba amandoua si parcul peles e f f f frumos.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
roxanaz spune:
Olgutza, apartamentul a costat 160 ron. nu stiu cat era dubla, noi am fi avut fara probleme loc intr-o camera dubla la cat de mare este patul ala, oricum am dormit toti la gramada... banui ca o camera dubla este mai ieftina, nu stiu cu cat.
distractie placuta la nunta si sa va simtit bine!
R