Hotel/Complex Economat, Sinaia
Weekendul acesta urmeaza sa mergem la o nunta la Sinaia, cazarea pt. 2 nopti (vineri si sambata) fiind asigurata de catre miri la acest hotel/complex, care figureza ba cu 2, ba cu 3 stele. pe net am gasit relativ putine impresii (si nu foarte recente), majoritatea referindu-se la aspectul exterior si la faptul ca este foarte aproape de Peles.
as vrea sa stiu, daca a fost cineva recent, cum sunt camerele: cat de spatioase, daca paturile sunt matrimoniale sau 2 paturi single, si cum este micul dejun inclus in pret: daca mandra mea de 4 ani poate ciuguli ceva care sa-i tina de foame pana spre pranz.
multzam!
mami de Olga Cristiana (5.07.07) si +19
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Raspunsuri
roxanaz spune:
Olgutzza, sunt corpuri de 2 si de 3 stele. eu am stat in vara, adica am stat toti 4 - 2 adulti si 2 copii, la Corpul de garda - de 2 stele.
e mare pacat ca nu se investe mai mult acolo.
strict conditii la 2 stele: am avut un apartament imens (cred ca 100mp, nu glumesc :))) adica: sufragerie cu o canapea si 2 fotolii, tv, canapeaua nu se extinde, dormitor imens cu 2 paturi alipite (de 2 m latime cred:) ), bucatarioara urcand 2 trepte si baie - care e neamenajata, cu cada de dus simpla, veche, toaleta cu vas suspendat cu lant si chiuveta. e curat dar e vechi si cam prafuit.
in corpurile de 3 stele nu am stat de curand deci nu pot sa iti dau info despre ele.
apropierea de Peles si situarea chiar in parc nu poate fi batuta totusi
micul dejun nu e inclus in pret, nu l-am incercat ca avem o patiserie favorita in Sinaia, dar e clar ca se poate lua caci am fost intrebati daca il dorim.
Roxana
olguttza spune:
sar'na de raspuns, Roxana!
nu pot avea pretentia la apartament, desi mi-ar fi placut :)) ma interesa strict cat e de decent la 2 stele, etajul 3 mai exact, si m-am lamurit. as prefera micul dejun la hotel, ca sa nu mai pierd timp prin statiune cautand ceva de imbucat.
tocmai pentru amplasare vom pleca de vineri seara acolo, sambata dimineata urmand a vizita Pelesul. seara avem nunta la restaurantul hotelului Militar Furnica - despre care nu am nici macar idee unde e :).
multumesc, inca o data, si seara buna!
mami de Olga Cristiana (5.07.07) si +19
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Sabina spune:
e langa economat Furnica:) o sa va placa, eu n-am intrat inauntru, dar au o arhitectura superba amandoua si parcul peles e f f f frumos.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
roxanaz spune:
Olgutza, apartamentul a costat 160 ron. nu stiu cat era dubla, noi am fi avut fara probleme loc intr-o camera dubla la cat de mare este patul ala, oricum am dormit toti la gramada... banui ca o camera dubla este mai ieftina, nu stiu cu cat.
distractie placuta la nunta si sa va simtit bine!
R