Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (51)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui strumphitza
![]() ![]() ![]() pai nasa a spalat fina si nasu pe finu ![]() ![]() asa se intrebau si ei, cica acum ce facem si cum? nasa cu fina si nasu cu finu ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Happy Mummy of ![]() |
he-he nu citisem raspunsul tau
![](icon_smile_big.gif)
![](floare.gif)
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madutza_bra spune:
Strumph, ce semeni cu mama ta si cu sora in rochie mov-lila
. Cred ca voi 2 semanati cu mama si celelalte 2 surori cu tatal
E f frumos ca sunteti o familie mare. Nick nu are o sora? am vazut mai demult niste poze la tine cu o matusica a Sophiei. Ei nu au putut veni?
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viss/viss.jpg)
viss spune:
-cugetari din cripta:
- ieri ii pupam pe talpici- si ma gandeam- luatul in brate nu e singura optiune de a dovedi afectiunea, sau a-ti manifesta afectiunea catre cineva in general, copii-in principal.cum sa-mi umplu timpul, nevoiti fiind sa stam in casa sechestrati macar 3 zile? uneori stau singurei in patul mare inconjurati de cateva jucarii, pana se plictisesc, apoi cand vad ca se termina bateriile, intervine mami- ii pupa -pe talpite , pe obrajori, pe ceafa, pe bulanase, in coltul gurii, pe nasuc si palmute..pe burtica, ooooooo..da.ne imbratisam si ne strangem strans-strans, sau pur si simnplu eu ma tolanesc si ei ma calaresc . unul imi suge pijamaua, celalalt ma trage de breton.e mirific.devine din ce in ce mai frumoasa viata cu gemeni.incep sa-si vorbeasca pe limba lor,sa se joace cu aceasi jucarie, sa alerge in tot patul mingea, sau sa se chinuie sa ajunga primul la telecomanda sau tel. mobil- cele mai fantastice jucarii, alalturi de pampersi si pungulita cu servetele
- sonia de-abea asteapta sa il prinda pe sergiu dezbracat, ca trage de pampersul lui, il suge, il trage de creasta- acolo are si el par mai mult, iar sergiu e fascinat de urechea cu cercelusi ai soniei.
-am avut odata un moment de cumpana in viata- de care mi-am adus aminte ieri, cu lacrimi in ochi- dc as fi regretat ca pierdeam ceva din lumea asta, astea ar fi momentele de acum.dc mereu m-am intrebat de ce, sau ce rost am eu in aceasta lume,in care balanta inclina mai nmult catre nemultumire si uneori suferinta, acum am inteles- trebuia sa traiesc aceste momente.ptr ca nu pot fi egalate cu nimic din ce am trait pana acum.cred ca e minunat sa-ti inconjoare gatul 2 maini pufoase si mirosind a lapte, dar s-o faca 4 maini, e bestial. e misto.este de o dulceata, care te face sa uiti oboseala, foamea, si tot ce a fost pana atunci. nu poti trai decat prezentul, care e dulce-da, asta e cuvantul potrivit
madutza_bra spune:
yasmi, iubita nu ne spui si noua of-ul tau? pb cu apartamentul?
Hai intra mai des, mi-e dor de voi
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viss/viss.jpg)
viss spune:
-strumph-as vrea sa vad si eu pozele tale.dc ti-a trecut supararea.dc nu,trimte-mi doar 1/2 de la nunta/botez, sau pozele din cismigiu doar.
scrish spune:
fetelor, va multumesc din suflet pentru urari, m-a prins destul de bine aniversarea asta de 27 de ani si pentru ca sunteti atat de dragute, am mai venit cu o lada de sampanie si cu un tort, sa ii ajunga si lui ally ca o simt eu ca e pusa pe fapte mari
si noua ne a recomandat galbesnul exact cum a povestit mada, o sa incep de maine!
va
lauriciu_25 spune:
strumphy,eu nu gasesc pozele tale de la nunta pe nicaieri!si tare as fi vrut sa le vad...multumesc pt complimente de sebastian :)si micuta ta englezoaica e minunata si are niste ochisori superbi
vissce frumos gandesti si descrii ce simti!
scrich,la multi ani,bucurii si impliniri iti dorim,sebas si eu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
visssi Sonia si Sergiu sunt norocosi ca au o supermamica !
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
Strumph, dar dc nu va aprins lumanarile mari?
asa e obiceiul la voi?
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)