Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Laurika, imi pare rau ca i s-a intamplat asta lui Cristi! ochisorul, sa se vindece repede si fara urme.

Denisa, am pus si eu acum sa fac putin iaurt. Laptele il incalzesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Am inceput sa citesc din urma....

Laurika, off ce nasol. va pupam sa treaca repede si sa nu il doara/jeneza

bumblee, ce torturi faine

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

of laurika, pupam ochisorul bubat
si marius i'a prins degetele marei azi dimineata intre scaun si birou. nu tare dar suficient cat sa planga. si ieri a alunecat in baie (intrase dupa mine) tot din cauza lu taicasu, ca zici ca e inundatie dupa ce face el dus

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Crispro, ma bucur ca a mancat Vladut mai mult laptic. Poate ii place asta cu miere. Bogdan e ok la gradinita dar inca ma lupt cu el sa mearga. Cateodata nu vrea sa se trezeazca, cateodata nu vrea sa intre in clasa. Dar dupa aia e ok, seara zice ca a fost frumos. Dar dimineata iar o luam de la capat.

Mergi la inceput

Cate i se mai intampla si Marei, o adevarata aventura cu ea ai Alice! Pupam sa-i treaca toate

Mie mi-a dat sasha cu o masinuta in cap acum vreo doua ore si ma doare rau, dar tot capul, nu locul ala! M-a zguduit rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

azi noapte a fost tare greu la Matei ii era atat de infundat nasul ca nu putea sa doarma...ii puneam ser si il aspiram si nu iesea nimic decat serul asa ca am decis sa mergem la spital in ideea ca poate ne ajuta cumva - ma gandeam la niste inhalatii care sa ii desfunde nasul , macar sa se odihneasca ca in ultimele zile la amiaza a dormit doar cate 1 ora
apoi mi s-a facut parul maciuca cand am vazut asistenta umflata de somn ca imi zice si "atat are? pentru atat ati venit?"

evident ca ne-a prescris antibiotic - augmentin desi copilul nu avea decat o usoara febra de 37,6...in rest nu mi-au zis nimic nou ba chiar mi-a spus medicul "pai vad ca pe astea le stiti bine"
astia dau antibiotic pe banda rulanta fie ca trebuie fie ca nu, ca sa ii treaca copilului nu care cumva sa ii mai deranjezi cu acceasi problema

in fine...am zis Domane fereste de probleme mai mari
antibiotic nu ii dau...continui cu ser, aspirat, formula 31, eurespal...si ser efedrinat pe care ni l-a recomandat tot medicul azi noapte si pe il cautam la ora 3 dimineata la farmacie
Ramona i l-a dat Raisei cu succes si ne-a ajutat si pe noi sa dormim bine pana dimineata
no' asta a fost experienta urgentei la pediatrie, nu mai pun piciorul acolo decat daca e sfarsitul lumii

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Ieri am iesit in parc cu Matei si Raisa si ne-am intalnit cu o mamica care si-a dus fetita la cresa si ne-a spus niste povesti horror despre cresa. Ea dupa 2 sapt nu o mai duce. Respectiva d-na statea si asculta la geamuri si si-a dat seama ca fetita ei( de 2 ani) palngea dupa apa si nu i-a dat nimeni, plangea dupa suzeta si ingrijitoarele urlau la ea...stateau cu geamul larg deschis si copii erau in tricouri si numai e totusi asa cald. Mie nu mi+a venit sa cred. Totusi, Ramona, o va duce pe Raisa la alta cresa,...speram ca acolo sa fie mai bine. Dar eu nu pot sa inteleg cum poti sa te comporti asa cu niste pui mici?

m-am intalnit si azi cu mamica respectiva in parc iar fetita loveste copiii de cand a mers la cresa ...offf offf

poate tineti minte eu am fost PRO integrare in comunitate, l-am si inscris pe Matei la cea mai buna cresa din oras dupa care am inceput sa ma interesez printre cunoscuti de "experienta cresa" ....si motivul care m-a determinat sa renunt pe moment la ideea de cresa e faptul ca ingrijitoarele nu au studii de specialitate ori asta mi se pare TRAGIC!!! cum sa las copilul in grija unor persoane care au facut cursuri cateva saptamani apoi supravegheaza grupe de 20-30 copii?!

asa ca am ajuns sa cred ca prioritar pentru copilul meu este sanatatea si un mediu stabil asta chiar daca in detrimentul socializarii...de care voi avea grija in alte moduri posibile

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79
Oana, nu-mi spui te rog unde in Cj e magazinul cu pantofiori Melania, recomandat de dr. Vasilescu?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

pe Calea Turzii este un OMV, magazinul este vis-a-vis...are cateva trepte la intrare si e numai cu pantofi de piele femei/barbati/copii
Melania au cateva modele si mai au Hokide Kids - sunt foarte frumosi si intrunesc toate calitatile recomandate de dna.dr - noi din astia am luat si ii purtam din iunie de cand am fost la control zilnic, sunt impecabili, pacat ca ne raman mici
in octombrie cand mergem la control trec sa ii iau si eu ghete noi
daca ajungi pe acolo sa imi spui si mie daca au ghete/cizme pentru toamna/iarna

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Doamne ALINA ce torturi dementiale am vazut,deja am saliva si'n chiloti Aoleu,ce mi-ai facut,eu de cand cu problema respectiva am o pofta nebuna de torturi si praji cu cioco multa iar tu ai pus poze si m-ai ranit la stomac.
BAGA RETETELE rapid,ala in 3 culori pare demential de gustos.Dar sa spui si de la ce firme ai pus produsele,eu caut sa imi iasa un gust apropiat de cel al prajiturilor din cofetarii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katalina
Masina de facut piine e noua mea prietena, in fiecare dimineata miroase a piine calda,nu am incercat panetonele de la rodyca, si am si o reteta de cozonac, urmeaza.

de care masina ai luat? eu prospectez piata si sper sa imi aduca si mie Mosul ceva ca am fost tare cuminte anul asta

1an + 08.07.2010

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Despre cresa pot sa spun ca si peste tot sunt oameni si oameni. Sora mea le-a avut pe toate cele 3 fetite la aceeasi cresa si a fost multumita, n-a avut nici un fel de incident neplacut. Acolo vreau si eu s-o dau pe Stefi de la 2 ani. Studii de specialitate nici bonele nu au, dar la cresa de la grupa mare(2-3 ani) au educatoare, ingrijitoarele se ocupa doar de schimbat, masa si supraveghere. Oricum raman la parerea ca pana la 3-4 ani cea mai buna varianta ramane bunica, daca e de incredere si disponibila (nu e cazul la mine).
Din categoria cum se alinta fratiorii, Radu ii spune Stefania-scumpania.

Mergi la inceput