Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 18
ainotna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alice_Elena Anca, chiar ma gandeam la tine zilele astea. Ce mai faceti? Si mara tipa si ma enerveaza. Tot zic ca o ignor atunci cand urla dar nu pot pt ca daca nu tace ma enervez eu ![]() Ce mi-ar placea si mie sa fiu suficient de relaxata sa las copilul cu maicamea cateva zile.. Dar apoi sigur ar veni soacramea cu pretentia sa o las si la ea si asta nu o sa se intample Fug ca mara se baga sub toate scaunele mesele ![]() Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+ ![]() |
Nici eu nu-l pot ignora daca urla, pentru ca daca il las, face si mai rau si mi-e greu sa-l mai potolesc. Sasha parca e un pui de cioara, croncane cumva...
Eu nu am probleme sa-l las cu mama. Cu soacra-mea l-am lasat dar la mine acasa si nu peste noapte, doar daca am plecat noi la vreo petrecere. Acasa la ea nu l-as lasa mai mult de cateva ore. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar reactiona daca s-ar intampla ceva, de exemplu daca s-ar imbolnavi copilul. Soacra-mea ma/ne minte mult (demonstrat) asa ca asta e motivul pt care nu am incredere.
Eu zic sa cantaresti avantajele si dezavantajele si sa te mai gandesti, poate o lasi. Soacra ta e in Bucuresti?
In rest, incepem sa ne acomodam cu noul program al lui Bogdan cu gradinita lui cu tot
Alice_Elena spune:
Cu maicamea am incredere sa o las. Nu imi iese din instructiuni. Plus ca e tanara si stiu o poate tine pasul cu mara, dar nu stiu daca as putea sa stau departe de copil ![]()
Iar soacramea ( sta la medgidia, deci departe in caz de urgenta) este destul de in varsta si sigur nu ar tine cont de programul marei de masa/somn si i-ar da sa manance toate prostiile. Si are aceeasi problema ca soacra ta (anca), minte. Mult... Ca un copil.
Iar marius nici nu vrea sa auda sa stea fara fisa. Cred eu ca se gandeste la acelasi lucru ca mine, sa nu o vrea si masa apoi..
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
24+ 
ainotna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Ochidut, welcome back! TORTURIle sunt aici. Pozele cu V, la semnatura, la 1+. Paula, mai sunt 'inrijitoare' si educatoare care si bat copiii, asa mici si neajutorati cum sunt! Sa va spun ca sunt crese unde nu sunt primiti unii copii, pt ca plang??? Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+ |
Sectiunea din poza doi arata intr-un mare fel
Iar Victor cu piscina in cap si cateii pe langa el e foarte tare
ainotna spune:
Bine, nici eu nu prea i-am lasat asa la mama decat daca mergeam in concediu singuri sau l-am mai lasat pe Bogdan cand m-am dus la serviciu si cand mi-am facut lucrarea de disertatie. Asa mi se pare si mie aiurea sa stau fara ei. Dar acum chiar am nevoie de o pauza!!
Alice_Elena spune:
Katalina, victor doarme cu voi in pat sau in camera? Ce dulce e roby
Eu ma simt bine. Obosesc mai repede si a inceput sa ma cam doara spatele dar aici contribuie si mara :) inca ma descurc sa o spal sa o culc, hranesc. Nu ma incurca burta. Mai greu e afara ca vrea sa mearga si sa urce toate scarile si locurile de joaca pt copii mai mari si e obositor pt mine, dar aici intervine marius.
Anca, si nu poate mama ta sa vina la voi? Sau ti-e mai comod asa?
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
24+ 
crispro spune:
Am fost prin oras, am luat si eu Imunice, sa ii fac o luna tratament lui V. Am luat gel de arnica si galbenele (doar asa am gasit)- deocamdata il folosesc pt vanataile mele.
Si pe maine imi aduce uleiul din ficat de cod.
Da, torturile lui Bumblebee nu se vedeau, am uitat si eu sa precizez. Noroc cu Ainotna!
Bumblebee, ce bine arata! Esti priceputa!
si eu as vrea sa citesc supernanny, sper sa reusesc sa o pun pe telefon, si sa o citesc cat stau cu V la somn.
Am zis ca fac muuuulte cat e mama acasa- citit carti- nu am reusit nimic; vizionat filme- nici atat . Programul cu sotul- inca nu. Shopping in Cluj- sper!!! I-am cerut mamei sa imi aduca o gramada de reviste cu barfe despre vedete, inca nu am apucat sa le citesc...
Acum mama e la neamuri, eu bag rapid o cafeluta si fug langa copil, sa stau sa doarma.
Am avut o noapte asa buna!!! Culcat la 9, cateva treziri de suzi, rezolvate rapid (asta pt ca dormim impreuna, vedem cand il pun inapoi in camera lui cum va fi), la 6 baut lp - 150ml
, si somn iar, rapid, pana la 9. LP ii dau acum de la Nestle cu miere. Sper sa ii placa, sa bea. O sa incerc toate tipurile de lP, daca nu trec la alte variante.
Ochidut, ce fain povestesti de concediu! Abia astept sa vad si poze!
Kata, cum e Roby cu scoala? ii place? s-a acomodat?
Ainotna, ce bine ca poti sa il lasi un pic pe Sasha, iti mai incarci bateriile! Bogdan cum e cu gradi??
Sa-l ajutam pe Alex
laurika1982 spune:
Salutare fetele!!
Mai intru si eu ...azi am patit o mare belea.faceam sandvisuri calde de dimineata si s-a ridicat sotul de la masa sa isi ia din aparat...Cristian la picioarele lui...si a scapat fix in ochisorul lui cascaval incins...fi-miu urla, sotul urla ca , deh, barbat curajos..saracutul Cristi plangea cu sughituri, suspina...mi-a rupt inima, ma durea pe mine ..si am fost cu el direct la spital, vad ca i se ia pielicica, ca s-a ars pe pleoapa de sus si fix sub ochi.asa mi-a zis si dr, ca o sa i se ia pielea, sa ii dau cu un unguent, nurofen la 8 ore si mi-a dat sa-i dau preventiv cefalexin, antibiotic.nici nu stiu daca sa i-l dau...mi-a zis ca nu ramane semn, dar era saracutul trist tare.mi-a zis ca la arsuri sa pun direct compresa cu apa rece si atat, ca eu ii dadusem cu ungunet din ala de arsuri..mai avem si mucisori..
Va pupam
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
carla_2008 spune:
KRYS iaurtul il fac asa:
pun intr+un borcan de 400 lapte din comert de 3,5%grasime neaparat(eu folosesc Raraul) cam 300 ml si o lingurita cu varf de smanatana(eu folosesc Moisi de 25% de ex) Amesteci bine,acoperi borcanul cu ceva sa nu intre muste,praf si il lasi intr+un loc ferit. Eu le las pe blatul de la bucatarie intr+un colt,cam o zi jumate. iese perfect!!!!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
crispro spune:
Of, tu , Laurika! Dragul de el, puisor scump! Pupam tare sa treaca!
Sa-l ajutam pe Alex

si
Victor Andrei - 23.07.2010