Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 16
baby78 spune:
acum am verificat dar vad ca nu este nici un mail cu supernanny
Am trimis pe adresa delfinasi2010@yahoogroups.com
Este buna?
Iuliana mami fericita de minune
Tudor
baby78 spune:
imi spune ca este prea mare documentul. Daca vrei da-mi pe PM mailul si ti-l trimit 
Iuliana mami fericita de minune
Tudor
bamboletta spune:
Avem un premolar iesit pe jumate si eu nu stiam
acus ne mai iese altul 
I-am tuns cretii lui David...acum parca imi pare rau
toata ziua il strigam cretulinu...acum cum il mai strig?
si doar eu am fost cu ideea ca nu-i mai statea bine parul era prea mare
astept sa-i creasca altul la loc
ce probleme am eu la 12 noaptea...
maine fac si eu gogosari cu sos 

n buna delfinariu 
anagia spune:
Buna dimineata!
Din pacate eu nu reusesc sa mai scriu ci doar sa citesc asa mai pe diagonala... deh cu doua printese nazdravane si mofturoase...
si am observat ca nu mai suntem nici in listuta ![]()
maurice te rog trimite-mi si mie datele dr de care spuneai. Si pe mine ma intereseaza mancarea sanatoasa, desi este destul de greu sa mananci sanatos in ziua de azi ptr ca nici macar legumele din piata nu mai sunt netratate.
Va recomand blogul oliviei steer pe care il urmaresc
http://oliviasteer.ro/
si mai sunt multe altele despre mancare sanatoasa, este si un grup pe facebook daca sunteti interesate
va pup
crissy77 spune:

baby, ilinca, fisierul e prea mare ca sa poata fi trimis cu yahoo. Dar exista de ceva vreme link pus la sectiunea LINKS a grupului, tocmai am trimis mesaj.
bumblebee spune:
Neata!
Am trimis Supernanny prin transfer pe mailul comun
.
Noaptea noastra a fost destul de aiurea, da la 4 la 6 ioc somn
, nu stiu ce suparari a avut mititelul, tot il puneam in patut si in 2 min maxim iar miorlaia..
Victo, 
!
Lalique,
si pt tine! Ce mai faceti?
ochidut spune:
Am revenit dragele mele, ne-a fost dor de voi
. Ieri a fost zi de dezmeticeala acasa si la birou, azi sper sa imi intru in ritm.
Dupa cum ati aflat m-am intalnit intamplator aseara cu Maurice in parc si cu dulceata de Sara care e foarte foarte cuminte, cu ochi frumosi migdalati, gene mari si eu i-am complimentat sprancenele
, ca mi s-au parut asa lungi si frumos conturate. Acum am vazut si pozele de pe picassa, in poze nu i se vad asa frumos ochisorii. Iar sotul de Maurice e si el la curent cu delfinasii
. Maurice cred ca era uimita cum am recunoscuta eu, dar mi-am adus aminte de parul ei inca din pozele din timpurile de graviduta.....am eu ce am cu persoanele cu par cret, mi se intiparesc pe retina![]()
In concediu a fost super fain, am apucat sa vizitam multe orasele, nici nu ne asteptam. Se pare ca Larisei ii placea mai mult cand era in mijlocul aglomeratiei si evident atentiei.
Din pacate s-a lasat insa si cu 2 nopti agitate- la venire si la plecare (asta asa ca sa marcheze concediul), cu plansete neconsolabile care au dat in tipete....ne-a facut capul si nervii tandari, ca nu mai stiam ce sa ii facem, nu o vazusem niciodata asa. Am tras concluzia ca fusese prea multa agitatie pentru ea, era foarte obosita si nu mai reusea sa se calmeze si sa adoarma.Cu raceala am tratat-o cu formula 31, oscilo, humex in nas si aspirat si salvigol in gat si am scos-o din prima zi afara (atunci cand v-am trimis eu mesaj). Evident stresatul familiei tot Paul a fpst care ma intreba din 5 in 5 min daca nu ii curge nasul, daca nu trage aer, daca sa nu ii punem suzeta, daca am facut bine ca am scos-o.........etc etc etc

. A doua zi copilul nu mai avea mare lucru, decat mucisori, asa ca raceala nu ne-a stricat concediul.
Pe langa toate astea insa trebuie sa va zic ca Toscana este absolit superba, merita 100%, nu degeaba o lauda lumea. Are de toate: orasele vechi medievale, arhitectura minunata, opere de arta (desi pe cele mai multe nu le-am vazut cu larisa), mancare si miresme imbietoare toate servite cu vinuri care mai de care de sa-ti gadile toate papilele gustative, inghetata si privelisti incredibile. E o binecuvantare sa stai pe un deal, intr-o liniste absoluta, intro casa veche de piatra, cu un pahar de vin in mana si cat poti cuprinde cu vederea sa vezi numai vii aliniate perfect, maslini si chiparosi care rasar pe ici pe colo.
Dar ca sa nu credeti ca a fost totul chiar mununat: mancarea destul de scumpa, mai ales ca portiile erau destul de mici si nu reuseam intotdeauna sa ne sincronizam programul nostru de masa cu cel al restaurantelor, pt ca unele inchideau la pranz iar seara noi nu pueam merge pt ca trebuia sa culcam copilul. Asa ca nu am "bagat in noi"
ca in alte concedii.....mai puteam duce mult mai mult![]()
de Larisa Ioana 24.06.2010
ilinca79 spune:
Buna dimineata,
baby, crissy, bumblebee, multumesc
. Sunteti ca de obicei niste comori la casa omului.
Am descarcat cartea, vreau sa o trimit nasilor ca au un baietel de 3 ani foarte nazdravan. Printre altele, acum 3 saptamani a inghitit o moneda de 10 bani, desi vorbeste si intelege foarte bine, iar parintii nu se mai gandeau ca e pericol de asa ceva. Din pacate bietul nu a eliminat-o, i-au facut trei radiografii intr-o saptamana
si au tb sa i-o scoata endoscopic, cu anestezie generala pentru ca ramasese in stomac si avea dureri mari de burtica
Asa ca de-asta va zic, ca vad ca nu ne putem relaxa deloc cu copilasii nici cand sunt mai mari, trebuie mereu sa fim cu ochii pe ei 
crissy, multu' de cafea
Teoretic n-as avea nevoie ca Victor a dormit toata noaptea
dar tare bine prinde.
Eu de o luna m-am tot chinuit sa-i fac lui Victor program cu un singur somn pe zi dar mi-am dat seama ca e degeaba, pentru ca era tot obosit, ii era somn mult mai repede decat la pranz cand il culcam eu. Asa ca il culc dimineata pe la 10
si dupa-masa pe la 4. Om vedea noi cum mai evolueaza pana merge la cresa/gradi...
Si daca tot am logoree azi
, voiam sa va mai zic referitor la dorinta bebeilor de a se hrani singuri: daca doresc, lasati-i, chiar daca se murdaresc, pentru ca citeam intr-o carte (nu mai retin unde
) ca tendinta asta se manifesta puternic pana pe la 15-16 luni. Ulterior ii preocupa altceva, si se complac in a fi hraniti ca bebelusii 
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)