Strugurasi Sept-Oct 2011-Haideti fetele!(116)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Sei voi va pregatiti de botez saptamana asta?
noi nici macar vb la restaurant n-am facut.Nici nu stim cum sa facem. Am zis sa facem restrans dar deja prietenii ne intreaba cand e botezul si se autoinvita.
Eu stiam ca putem sa-i botezam dupa ce fac 40 de zile.Nu e asa?
Ca e super ca faci acum ca apuci sa fie cald.

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

camady da.. ne pregatim de botez.. sambata in a 39-a zi..
si noi am vrut ceva mic, dar s-au adunat 40 pers.. (unele autoinvitate)
Restaurantul nu e neaparat ce am vrut eu insa iesim ieftin, restaurantul e tot al nostru si e aproape..

linkul... http:// www. chic bebe. ro/products/5946-fisherprice_balansoar_fisherprice_2in1_infanttotoddler.mbs fara spatii, dar poate ( adik sigur gasesti si pe alte situri) ... ea sta in balansoar cam 2 h pe zi.. studiaza jucariile , bara, vibratile.. insa nu doarme in el.. oricum inca nu l-am folosit ca si balansoar, ci scaun cu vibratii

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

lena pai ziceam de exemplul meu: stat o zi pe perfuzii cu oxitocina dar travaliul nu s-a declansat. A doua zi mi s-a dat o patiluta care a declansat totul. Asa ca am stat si eu o zi in spital fara travaliu

de si39+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Lena wrapul meu e de 4,6 m, insa putea fi si mai mic ( acu ca pitik e mica), imi raman cordoane de aproape 1 m dupa ce-l leg..insa mai bine iei mai mare , ca dupa ce creste bebe si nevoia de material e mai mare..Eu am luat 2.3 m lungime x 1.5 m latime.. l-am taiat pe jumatate ( adica de 60 cm + 60 cm cu lungmea de 2.3 m bucata), am cusut buc cap in cap si gata wrapul...
Deci numai 9 h mmmm..... harnicuta mica
Mie travaliul mi-a inceput direct cu ctr din 2 in 2 min ( adik 2 jumate)

Lali eu vreau bebe numai cand iti vad poza de la avatar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

lena pai ziceam de exemplul meu: stat o zi pe perfuzii cu oxitocina dar travaliul nu s-a declansat. A doua zi mi s-a dat o patiluta care a declansat totul. Asa ca am stat si eu o zi in spital fara travaliu

de si39+

bebe din burtica

Da, scuze... intrebasem inainte sa vad raspunsul tau. Am inteles

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Neatza mamici de bebei frumosi!

Inutsa - multumesc de raspuns, voi pune sotul sa intrebe daca se gaseste asa ceva la farmacie. Cum se da cu solutia? Tot pe fasa infasurata pe deget?

Camady - si mie mi-a infasat o asistenta fata in spital si a dormit dusa 4 ore. Si a mea avea tresarit din manute in somn, acum s-a mai rarit, uneori o tin eu de manute cand incearca sa adoarma.

Hellena - nu te speria, ai rabdare cu Petru, pt ca va trece putin timp pana se regleaza. Ai incercat sa faci cate 1-2 pauze la supt? Adica sa nu il lasi sa suga tot ( san sau bibe), cand pare ca oboseste ridica-l pe umar si asteapta sa scoata aerul si spoi da-i iar sa pape. Eu asa fac acum cu Inez si nu scoate deloc laptic. In plus, cum zice si Ionela, cantitatea de lapte varsata pare mai mult decat este defpat. Si incearca sa il tii pe umar cat mai mult: 30-40 min.

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata fetelor

Monaramona, nu-i bai te asteptam si pe tine pana vine strugurasul

Iris K, felicitari

Lali mie chiar mi se facuse dor de autostrada ta

Hellena si ghinduta mea mai vomita asa.Chiar azi dimineata s-a intamplat.M-am si speriat.Este a 4-a oara cand imi face asta.In rest dupa ce mananca regurgiteaza.

Fetelor ii place zgomotul de la aspirator la nebunie.Eu daca sunt singura mai trebuie sa fac si curat.Si azi am pus-o in patut si m-am apucat sa dau cu aspiratorul.Dupa ce am terminat ea dormea Doarme si acum.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Lena wrapul meu e de 4,6 m, insa putea fi si mai mic ( acu ca pitik e mica), imi raman cordoane de aproape 1 m dupa ce-l leg..insa mai bine iei mai mare , ca dupa ce creste bebe si nevoia de material e mai mare..Eu am luat 2.3 m lungime x 1.5 m latime.. l-am taiat pe jumatate ( adica de 60 cm + 60 cm cu lungmea de 2.3 m bucata), am cusut buc cap in cap si gata wrapul...

Aham... nu stiu de ce credeam ca 2.5-3.0 ar fi de ajuns. Deci cam 4m minim mi-ar trebui

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Aham... nu stiu de ce credeam ca 2.5-3.0 ar fi de ajuns. Deci cam 4m minim mi-ar trebui

Lena - 38+

AMR un pic

eu as zice minim 4.3-4.5 m

Mergi la inceput

Oki. Multumesc Sei.

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Lena 4 m sunt isnuficienti, am incercat eu si nu mai ajunge si de intors pe sub fundul copilului ci doar de "bretele " si partea care sustine spatele copilului,cel putin la mine care sunt slaba(zic eu).
Hellena mamica tanara si speriata, hai capul sus, cum a fost noaptea trecuta? Incearca si cum au spus fetele ,sa il tii la verticala mult dupa ce papa,iar ridicarea de la orizontala la verticala sa nu fie brusca.

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput