Cum sa devii o sotie fericita

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Bettercy said: $2,500 pana in Africa? : )Eu cheltui $5,000 pe o vacanta in Romania. Daca mi-ar spune ca vrea in Africa la safari cu baietii lui, ii super liber din partea mea si-l astept si la aeroport. Munceste asa de mult, il vreau fericit si nu-mi este deloc teama ca pleaca si ca ar putea intalni si alte femei. Nu cred in dragostea din obligatie, o sa fim impreuna atata timp cat de iubim. Poate s-o gasesca pe Ileana Cosanzeana la lucru de exemplu, nu trebuie sa plece in vacanta ca s-o gaseasca. Si eu la fel pe Fat Frumos. Relatia noastra o sa dureze atata timp cat noi suntem fericiti individual si impreuna

Na, am dat si eu un exemlu, dar ai dreptate e mai mult de 2500.

La mine nu e ca nu-l las eu sa se duca, nu s-ar duce oricum ca n-are cu cine, n-are gasca de baieti si alte cele. Pe Cosinzeana poate s-o intilneasca si aici, nu trebuie sa mearga in Africa
Noua ne face placere sa ne petrecem concediile impreuna, nu inseamna ca sintem dependenti unul de altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Si noua ne place sa facem concediile impreuna si de obicei le petrecem concediul impreuna. Asta e confuzia pe care o faceti voi, fetelor. Credeti ca se fac concedii separate din cand in cand pt a fi departe de celalalt. Se fac concedii separate cand unul nu este interesat in destinatia respectiva dar celuilalt ii aduce aduce imensa placere, precum rude in Romania,sailing, etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bettercy

Si noua ne place sa facem concediile impreuna si de obicei le petrecem concediul impreuna. Asta e confuzia pe care o faceti voi, fetelor. Credeti ca se fac concedii separate din cand in cand pt a fi departe de celalalt. Se fac concedii separate cand unul nu este interesat in destinatia respectiva dar celuilalt ii aduce aduce imensa placere, precum rude in Romania,sailing, etc

Exact asta voiam sa remarc si eu. Cei care se declara fericiti sa Isi faca concediile separat sunt cei care au interese si placeri diferite. In cazul meu, sunt foarte putine lucruri pe care le putem face separat fara sa sufere celalalt. Inteleg plecatul sailing cu prietenii si fara nevasta daca sotia nu sufera valurile si raul de mare, dar eu i-as lua gitul sotului daca mi-ar propune asta fiindca e una din pasiunile comune. Singurul lucru care imi vine in minte in cazul meu, e umblatul prin muzee, asta sigur pot sa o fac singura. Doar ca am vazut cam toate muzeele importante ale lumii si chiar revazut inainte de casatorie, asa ca nu mai turbez sa fac tur cultural. Si vinatoarea. La vinatoare se poate duce singur, cu exceptia unui singur event, care imi place foarte mult, ca e mai posh.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikaslz spune:

sa fi fericita langa sot , cred ca e cel mai minunat lucru. important este sa fie si sotul fericit langa sotie! poti face acest lucru, bazandu-te pe respect, incredere ,iubire .

Mergi la inceput