Cum sa devii o sotie fericita
Raspunsuri - Pagina 7
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Secretul sta exact in ehilibru asa cum spunea cineva da` tu ii tragi cu extremele....probabil socul pierderii mamei tale e inca puternic. |
Mada, ce e cu remarca asta?Toate ca toate, dar este foarte, da foarte urat sa-i arunci asta unui om in fata, ca repros!
Ai putea avea intelgere pentru pierderea suferita de o persoana, mai ales cand acea persoana o face publica, si nu folosi necazul asta ca argument pentru cine-i mai happy, ala care gateste sau ala care nu o face !
Daca un om aflat in suferinta este dezechilibrat, si daca tu STII asta, atunci fa bine si nu i-o arunca intre ochi, las-o asa, tine constatarea pentru tine.
viviana spune:
Citesc aici, printre randuri, ca se pune semnul egal intre a-ti petrece vacanta singura si a ti-o petrece cu vreun amant. Ceea ce este complet gresit.
Mai citesc despre o polemica intre fericiri. Ceea ce iarasi este complet eronat.
Rutina omoara.
Mie imi place ca din cand in cand sa-mi iau liber.
Sa ma deconectez intr-o vacanta in care sa nu aud: "mami mi-e foame, mami ma dor picioarele, draga nu mi-ai vazut ciorapii, hei, unde mi-e mobilul?"
Imi place ca din cand in cand sa spun: "Vai, ce dor mi-a fost de cuvintele astea!" decat sa gandesc: "m-am plictisit sa aud mereu cerinte, nici in concediu nu reusesc sa scap de ele!"
Sunt trairi pe care doresc si simt nevoia sa le impart cu familia, insa exista si trairi pe care doresc sa le tin numai pentru mine.
Apropo de ce a scris Dahriana.
Si acum am in urechi amenintarile "babelor" de 30 ani: "Las' ca vezi!, dupa ce te mariti, cand o sa ai copii nu o sa mai judeci asa!"
Am urat vorbele astea si atunci si acum.
Ziua de maine iti poate aduce noi oportunitati, noi perspective, noi sentimente, te poate schimba.
Asta mi-ar fi placut sa aud. Nu explicatii asupra a ceea ce o sa simt eu cand o sa am barbat, copil si alte responsabilitati in carca.
Hannen,
Mi-a placut ce ai scris. Nu trebuie sa te simti aiurea pentru ca altcineva iti interpreteaza vorbele. Nu trebuie sa pui pret pe vorbele aruncate intr-o doara.
Eumada,
Nu ai fost corecta scriind acele cuvinte.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
saskia spune:
Pai daca se tot repeta ca fiecare cuplu e fericit in felul lui vine sigur cineva smecher si plin de sine care sa spuna ca stie el mai bine cum e in cuplul respectiv .
Articolul e slabut scris, dar are ceva adevaruri printre randuri. Sau? Sa nu-mi spuneti ca niciodata cand ati iesit cu fetele la o cafea si un shopping nu s-a ajuns si la "discutat despre barbatii din dotare"? Noi intre prietene stim care isi lasa sosetele insirate prinb toata casa sau cine sforaie si d-astea nevivonate? Ori si astea trebuie trecute la catastif ca ranind Domnule imaginea sotului neprezent?
Eu am avut o aventura, am si scris pe aici, ca tot nu ma stie lumea d eunde sa ma ia exact, dar eu si sotul meu de mai bine de 15 ani de zile suntem inca impreuna si avem o relatie solida. Daca el a trecut peste asta, si noi suntem in continuare fericiti, cine stie asta mai bine decat noi doi? Pe cine, ce intereseaza ce reguli sau nu urmam noi in cuplu?
Ca atare o sotie fericita e una care are o relatie fericita. Nu ca vine sotul si "o face el fericita" chiar ca super invechita expresie, dar ma rog stiu si cupluri care stau non-stop si respira impreuna zi de zi. Nu fac weekenduri separate si asta la fel e treaba lor nu a mea. Dar nici ei sa nu-si dea cu parerea asupra cuplului meu ca e al meu si nu al lor.
giulia71 spune:
Si eu imi dedic timp pentru mine, ori cu fetele, ori singura. Nu des, dar cand ma apuca, ma duc.
Imi place si nu ma simt controlata.Am plecat si in mici concedii, tot fara sot si m-am simtit foarte bine.
Si acasa am timpul meu, aici e mai greu cu micu' care daca e acasa, ma sacaie pentru toate minunile lumii. Dar mi-e okey, este ca o cutuma facuta in timp.
El nu iese, decat la sindrofiile de la munca, dar nu se plange. Ar iesi cu siguranta daca ar fi mai aproape de oamenii dragi, altfel, nu prea...
Letitia1 spune:
Bettercy said: Eu inca consider ca e ok sa-ti iei un pic de vacanta din cand in cand fata de tot, inclusiv sot
Si ce-ai zice daca sotul iti spune miine ca tocmai si-a platit o vacanta de 2 saptamini in Africa, care a costat si vreo $ 2500? Pai daca tu crezi ca e ok sa-ti iei vancata, de ce n-ar considera si el la fel? Is curioasa cu ce fata l-ai astepta la aeroport cind s-ar intoarce din vacanta.
Mi s-ar parea de un egoism feroce eu sa ma duc in vacanta, sa zicem in Tenerife si sa-mi las sotul si copilul acasa. Pai ce? ei nu au dreptul sa se simta bine?
In Romania am fost unul fara altul dar asta eu nu consider vacanta ci datorie, aici mai ies seara cu fetele sa luam cina, dar nu mi-am pus niciodata problema sa ma duc singura in vacanta.
XIO spune:
citat din mesajul lui Dahriana Dar inainte de toate sunt Dna doctor nu mama si nici sotie . Asta e ..pt mine cariera si libertatea sunt prioritati. "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
In cel mai bun caz esti medic rezident(spun asta ca am vazut ca la status esti trecuta ca si studenta, si rezi-ul nu s-a dat inca )
Doamna doctor ajungi mai incolo, cand faci singura tot si esti kick-ass, cum spunea Izzy
Si eu sunt ca tine, nu vreau copil acum, nu ma inteleg bine cu copiii in sensul ca nu ma pot juca cu ei, sa ma prostesc, sa ma maimutaresc (in sensul bun, nu peiorativ), mai intai e cariera si dupa aia vine un copil, dar modul in care ai spus-o tu e de parca ai fi descoperit Pamantul, America, extraterestrii si ce vor femeile
Din articol am inteles ce trebuia inteles: ca femeile nu mai trebuie sa fie dependente de barbati si nu mai trebuie sa stea acasa asteptandu-si sotul sa vina de la `łna mica`.
E o diferenta intre ce era inainte casnicia si relatia si ce este acum, inainte femeia era dependenta de barbat si cand venea el acasa trebuia sa-si desfaca picioarele, acum femeia poate sa faca asta atunci cand are SI ea chef.
Daca pana acum pt. imaginea unui barbat e ceva fantastic sa faca sex cu altele, pe cand femeia e curva, acum s-a schimbat incet incet situatia.
Amandoi sunt curve sau fantastici, depinde de cel care priveste situatia.
Samd.
Mie personal nu mi-ar place sa nu imi fac impreuna cu prietenul meu concediul, ca imi place la nebunie sa ne flenduram noi 2 pe toate stradutele tinandu-ne de mana si rpostindu-ne, dar tare bine imi pica libertatea, si lui la fel.
Si vreau si eu sa merg un weekend cu prietenele la un spa undeva , dar n-avem bani, sau daca avem nu ne nimerim toate.
Eu am avut relatia de dependenta cand eram mai mica si nu concepeam sa stam separati nici macar o zi. Si ne-am despartit tocmai din cauza asta, ca nu interactionam cu alti oameni si eram tot timpul cu ochii in 4, sa nu cumva sa intre cineva si sa ne ia din timpul nostru impreuna.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Bettercy spune:
citat din mesajul lui Letitia1 Si ce-ai zice daca sotul iti spune miine ca tocmai si-a platit o vacanta de 2 saptamini in Africa, care a costat si vreo $ 2500? Pai daca tu crezi ca e ok sa-ti iei vancata, de ce n-ar considera si el la fel? Is curioasa cu ce fata l-ai astepta la aeroport cind s-ar intoarce din vacanta. |
$2,500 pana in Africa? : )Eu cheltui $5,000 pe o vacanta in Romania. Daca mi-ar spune ca vrea in Africa la safari cu baietii lui, ii super liber din partea mea si-l astept si la aeroport. Munceste asa de mult, il vreau fericit si nu-mi este deloc teama ca pleaca si ca ar putea intalni si alte femei. Nu cred in dragostea din obligatie, o sa fim impreuna atata timp cat de iubim. Poate s-o gasesca pe Ileana Cosanzeana la lucru de exemplu, nu trebuie sa plece in vacanta ca s-o gaseasca. Si eu la fel pe Fat Frumos. Relatia noastra o sa dureze atata timp cat noi suntem fericiti individual si impreuna.
XIO spune:
Dar nu stiu de ce se presupune ca daca doi oameni isi iau concediu sau timp liber separat inseamna ca nu comunica. Poti foarte bine sa discuti din timp si sa stabilesti, nu trebe sa vii la sot-sotie ca la menajera, sa-i spui ca lipesesti 5 zile.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Nimeni nu ramane virgin, viata tot ne-o trage o data.
bird70 spune:
Sotul meu are 2 prieteni care iubesc excursiile in locuri din astea salbatice si necivilizate. Anul trecut au fost in Tibet si sotul meu nu a putut sa mearga pentru ca am fost eu in spital. Anul viitor vor sa traverseze un desert in Mongolia intr-o masina, sa doarma noaptea in cort in pustietate, etc. O parte din traseu vor merge pe jos cu rucsacul in spate pe munte undeva. Eu nu sunt amatoare de vacante din astea salbatice dar sotul meu le gaseste minunate, in pustietate, departe de civilizatie, sa te bazezi doar pe tine si prietenii tai, sa faci efort fizic maxim dar sa poti sa-ti relaxezi creierul intr-un mediu foarte putin stimulant. Vom face si o vacanta impreuna cu toata familia. Eu nu vad nici o problema sa mearga in Mongolia. Nu se va duce in fiecare an dar este o experienta care e importanta pentru el si sunt sigura ca ii va face bine.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper