Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***348***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Hodina lunga lui Vladimir sa respire si Bianca si Lobelt putin
Novus sa va fie de bine relaxarea; pe mine tare m-ar tenta pustietatile dar Jambo nu agreaza deloc agrementul la cort, din pacate

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Dar a stat pana acum la cort si a avut o experienat neplacuta sau ii displace ideea?

Noi ne-am luat cort cu apartament interior: camera de somn si camera de nebunii si e chiar in regula...asa de bine e sa dormi in natura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:

Daca ieri Andrei a fost exemplar, ne-am jucat, am cantat, am facut curatenie amandoi, azi si-a scos parleala - si-o fi zis sa nu ma invat cu narav!- asa ca acum toata casa e vraiste, am ars mancarea, n-am reusit sa fac nimic pentru scoala( si aveam o gramada de facut). Acum i l-am plasat lui H., care a aparut si el, saracu', de vreo doua ore acasa si eu ma indeletnicesc cu niste planificari.

M-am hotarat sa tin si eu de maine dieta Biancai. Va rog, ca sa nu mai caut in urma, dati-mi-o si mie!

maine ai zi de proteine.Bagi in tine iaurt, branza, smantana, carne, oua si 4 patratele de cioco neagra-neagra (Heidi 85% cacao e chiar buna la gust)

maine iti dau meniul de marti:)

Ok, my food guru! Cantitatile conteaza? Cam cat sa mananc?

mananci cam cat vrei, pana te saturi. Dar ziua de proteine e foarte usoara. Te saturi repede. Mananci ce iti place tie din toate astea dar dupa 8 seara cica ar fi bine sa nu mai bagi in fizic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ina, da, vreau in tovarasie! Asa ca astept pana marti!Da' incerc maine sa nu ma porcesc la gandul ca marti incep dieta...macar incerc...

Mergi la inceput

Citat:

Ina, da, vreau in tovarasie! Asa ca astept pana marti!Da' incerc maine sa nu ma porcesc la gandul ca marti incep dieta...macar incerc...

Daca mananci proteina 2 zile slabesti si mai mult:)

Mergi la inceput

Bun, atunci ma proteinesc doua zile.

Pisigri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:

Citat:

Pisigri, din "cetirile" mele despre Rina, da, conteaza si ordinea in care se succed zilele si aceasta este urmatoarea:
-PROTEINE
-AMIDONURI
-CARBOHIDRATI
-VITAMINE

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Tu chiar te-ai documentat!
S-a mai modificat ceva la cantar? E mai usor decat Montignacul?

Nu as fi putut tine Rina acum 2 ani sub nici o forma dar tot de atunci, n-am mai pus gura pe cartofi, orez, pita, pizza etc -decit extrem de rar-. Acum, evident, ADOR zilele de amidonuri si carbo. Si, de aia nu mi se pare greu. Azi, de exemplu, am mincat pizza la prinz si seara placinta cu varza si cioco Dezmat in toata regula! Montignac m-ar stopci intre oki daca ar sti

Cind ai vreme, da-mi si mie, te rog, reteta de pizza; mai exact cum faci aluatul ala; deocamdata tot de aia congelata am mincat
Multam fain.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:

Pisigri, din "cetirile" mele despre Rina, da, conteaza si ordinea in care se succed zilele si aceasta este urmatoarea:
-PROTEINE
-AMIDONURI
-CARBOHIDRATI
-VITAMINE

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

haoleo.
Proteine stiu ce-s.
amidonuri? Adica o zi in care tre sa bag cartofi si fasole?
Carbohidrati adica aluaturi?
Vitamine iar stiu ce-s :)))).
Apoi cu zilele 2 si 3 mor cu zile :))).
Io cica am inceput de sapt trecuta, dar le-am invirtit in functie de pofte si de ce aveam prin frigider :))).
Deci nu e bun.
Ok, atunci ma bag si eu cu Bianca, tin si miine zi de proteine.

Auziti, da seminte si nuci cind e voie? Ca pe mine astea ma ajuta la digestie si imi cam displace sa renunt la ele. Bine, nu va inchipuiti ca maninc cu pungile...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:

Citat:

Hodina lunga lui Vladimir sa respire si Bianca si Lobelt putin
Novus sa va fie de bine relaxarea; pe mine tare m-ar tenta pustietatile dar Jambo nu agreaza deloc agrementul la cort, din pacate

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Dar a stat pana acum la cort si a avut o experienat neplacuta sau ii displace ideea?

Noi ne-am luat cort cu apartament interior: camera de somn si camera de nebunii si e chiar in regula...asa de bine e sa dormi in natura

Lui Jambo ii tre' confort sporit: cu "acareturi", buda proprie, apa calda si bideu
Io-i propun de nu stiu cind sa mergem in camping in concediu si nici nu vrea sa auda, desi ii tot povestesc ce experienta minunata am avut cind am stat in cort 3 luni de zile si eram libera ca pasarea cerului si si cu portofelul mai burdusit!

Revin ca aspira Jambo si tre' sa-i fac loc

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Acum am citit si eu despre dieta Rina. Vad ca se recomanda ca la micul-dejun, in fiecare zi, sa se manance fructe, seminte, suc proaspat de fructe etc. Bianca, Ina, voi asa faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Eeeiii....mai, voi vreti sa ma puneti sa citesc dieta asta pe net, iar io am de rescris un articol stiintific numai din legendele imaginilor, ca imaginile le primesc miine. Miine fiind si ultima zi de depunere. :))) A articolelor, desigur....

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput