Sept-Oct'10!La multi ani Mara si Carina!!!(77)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Mari, am vazut la tine pe blog ca Ema face progrese, sper sa dea roade eforturile tale.

Oricum, felicitari si multa rabdare si putere si de acum inainte, mai ales ca ai un sot care iti este alaturi. Atata timp cat Ema are alaturi parinti dedicati, pe fratiorul ei, prietenele si educatoarele care o inteleg, sunt sigura ca este fericita si asta ne dorim toti pt copiii nostri in primul rand, sa fie fericti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Mari, prin cate a trecut Ema mititica, e un copil puternic si luptator, de fapt cu totii sunteti..

Andreea, f scumpica Elenys dar si mami

Alynta, mi-e tare drag cand povestesti de nazdravanii tai, ai casa plina. Felicitari pt progresele Mariei si sanatate multa la toti.

Lora, nu ne mai povestesti nimic despre fete. Ce mai face bolfosenia, cum s-a acomodat Iustina la scoala?

Nu are nimeni vesti de la Mariuk?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

MARI PAUN - Imi pare nespus de rau, nici nu-mi pot imagina ce poate sa insemne asta, sa-ti vezi copilul cum se transforma asa, sa nu stii care a fost click-ul ce l-a determinat. Da, la 2 ani jumate se facea un vaccin, acum l-au mutat la 4 ani. Te-am intrebat lucrul asta pentru ca acum, privind in urma (atunci nu stiam, nu constientizam ce poate insemna, nu aveam atatea informatii) imi dau seama ca la Bia problema a fost dintotdeauna: ea pana spre 3 ani jumatate NICIODATA nu m-a privit in ochi, niciodata nu a spus nimic in afara de mama (si aia foarte rar), nu a aratat cu degetul pana spre 4 ani, nu comunica decat prin tipete, iar distractia maxima pana pe la 2.5 ani a fost sa inchida si sa deschida usi, la infinit, sa rasfoiasca reviste fara a se uita pe imagini si sa se uite la nesfarsit la reclame si muzica. Abia la 4 ani jumate a vorbit.
Ma uit acum la Darian si ma gandesc cate face si ma bucur ca e "normal" insa, uite, niciodata nu mi-am pus problema ca poate regresa, dintr-o data, dupa o anumita perioada

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

LA MULTI ANI, SARBATORITILOR!!!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5638841906656249442

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

La multi ani, Ioana!
La multi ani, Radu!
La multi ani, Dimitris!
La multi ani, David!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Scuze ca nu am mai scris, dar chiar nu am avut ,,puterea'' de a ma aduna sa pun 2 randuri aici, mi-am umplut timpul cu Vlad, jucandu-ne si invatand chestii noi...Operatia mamei a decurs bine. ea se simte bine, asteptam sa vedem cand incepe recuperarea si cum va decurge si aceea.
Cu scuzele de rigoare, spun acum LA MUUUULTI ANI SANATOSI!!! celor ce au implinit primul anisor din viata!
Vlad a inceput sa ,,rupa'' cuvinte: cao (=camion) uti(=uite) aidi(=haide) cacu(=caca) ini(=dinozaur), stie sa aduca anumite lucruri cand i le cer, dar stie sa si ascunda, mai ales scutecele le scoate din buzunarul de la patut si le baga prin sifoniere.
Scandalul mare e atunci cand trebuie sa ii dau mancarea la pranz...indiferent ca ii este foame tare sau nu, tipa la mine sa ma misc mai repede, isi ia lingurita si se intinde la castronel sa isi ia el, ca nu are rabdare sa ii pasez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Maia-Stefania de Bianca-Elena!

Mariuk, ma bucur ca a decurs bine operatia. Multa sanatate si recuperare rapida! Felicitari pt vorbaret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Poze de la motul Mariei!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Poze de la motul Mariei!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

buna dimineataaaaa

ft frumoase pozeleee....maria e o dulceata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna,

Mari, ma bucur ca a reusit operatia mamei. Acum sa mearga recuperarea bine si sa o vedeti cat mai curand acasa.
Si bravo lui Vladut ca stie sa faca multe.

Alynta la voi sunt petreceri nu gluma ... aveti niste copii tare dulci

Olivia l-am vazut pe Erci cel dansator. Stie sa puna piesele la puzzle sau numai le scoate? Ma gandesc sa-i cumpar si eu lui T., dar nu stiu daca se joaca acum.

Am vazut poze si cu Elenys cea frumoasa

din capitolul ce stim sa facem: T. spune "caca" dupa ce face (am zis ca-i intamplare, dar de trei zile ne anunta), spune "apte" cand vede biberonul (a reinceput sa bea lapte si seara), "apa" daca vrea apa, "papa" cand ma vede ca-i prepar mancare, mingea este "gooo", face ca si pestele si indienii (adica deschide gurita mut si se bate la gura spunand "aaaa") .... dar in continuare nu-mi aduce jucariile cerute si nici nu arata cu degetul (desi intoarce capul spre ce il intreb)

si sa nu o uitam pe Maia, sarbatorita zilei: La multi ani! sa cresti mare, sanatoasa si sa fii iubita de toata lumea.

Camelia, mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput