Sept-Oct'10!La multi ani Mara si Carina!!!(77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

CAMISV, nu te panica, nici Vlad nu arata cu degetul cand il intreb eu unde e ceva, la fel, doar se uita. Arata numai cand vrea el ceva. De adus jucarii/lucruri de prin casa a inceput sa o faca de vreo doua saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Si tot din capitolul ,,ce face copilul meu'': Vlad scoate cratitele de la locul lor si le pune in mijlocul casei, cand fac mancare isi ia lingurita (are una sa se joace cu ea) si vine cu manuta intinsa sa amestece si el in mancare (ca asta ma vede facand des), imi scoate rufele din dulap de minim 2 ori pe zi, se incalta cu papucii mei de casa, si de nu reuseste sa ii puna pe amandoi, urla de zici ca il pisca ceva de fund, mi-a stricat touchscreen-ul de la telefon in fractiune de minut(asa ca nu pot folosi decat cele 2 butoane auxiliare si alea pentru a intra in lista de apeluri sa gasesc pe careva sa mai sun si eu), m-a facut sa nu mai las masina de spalat in priza deoarece a bagat el la spalat si alte chestii de astea care ma fac sa stau numai ,,in garda''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Cami, puzzle a gasit prin casa de la frate-su si s-a apucat sa plimbe piesele Nu cred sa le poata pune inapoi la locul lor, oricum nu s-a aratat interesat, e mult mai distractiv sa le scoata si sa insire prin toata casa Am cautat de curiozitate prin filmuletele cu David si am vazut ca el pe la 1 an si opt luni nimerea piesele. Felicitari pt progresele lui Tudor, mie mi se pare ca e f istet si face o gramada de chestii pt varsta lui, personal nu mi-as face griji.

Alynta, f frumoase pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

fetele va pup...
noi suntem la tara...am taiat porcul...am pus niste poze cu elenys si porcu
intru diseara cand ne intoarcem acasa!!!
pup

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenys11Luni

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenys11Luni

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

ALYNTA - Frumoasa petrecere, se vede ca v-ati simtit de minune! Maria e o frumoasa, sa va traiasca! (seamana teribil cu tati al ei)

ANDREEA - Elenys e absolut criminala pe porcul ala!

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna seara !!
LA MULTI ANI sarbatoritilor de ieri si de azi !! sa cresteti mari si sanatosi !!
Mariuk ma bucur ca mami a ta a iesit cu bine din operatie. Bravo Vladut ! nazdravanu-le !!!

Alynta e superba Maria ! seamana leit cu tati si cu David !(cred ca ti-am mai zis )

Iar Elenys calare pe porc e absolut bestiala !!!super!

Cami Tudor face ff multe pt varsta lui,Maia nu face nici pe jumatate ! Dar incet-incet ne invatam si noi !!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Andreea, este mortala Elenys in "lupta" cu porcul

Ana las ca toate vin la timpul lor. Uneori si Tudor face numai cand vrea (de ex "pa-pa" face numai la anumite persoane si asta destul de rar), dar incerc sa fiu rabdatoare.

I-au dau vreunui copilas maselute? T. se cam trezeste plangand noaptea si nu stiu daca este de la masele (el sta cu mana in gura cam de cateva luni)

Camelia, mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!

va astept la cafeluta .
Noi suntem la Bucuresti. Am avut ceva emotii pentru drum dar a fost totul OK

Mami Anca cu Andrei Ionut
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei! sa fie sanatosi si norocosi!

Salutare,
ne-am retras de la cresa la fel de repede cum ne-am inscris. 3 viroze in 2 sapt si niste educatoare de groaza ce mi-au bruscat copilul( ca sa nu zic mai mult).
pacat ca directoarea cresei e un om super.

acum incercam sa recuperam. azi a vomitat.de 2 sapt e ba cu viroza, ba cu e coli, din cauza constipatiei( un colon mai lat care face sa se acumuleze fecaloame si sa se evacueze ff greu).

recuperam 300 de gr date jos.eu ma laud doar cu 6 kile date jos.

Altfel, vorbim, aratam cu degetul luna de pe cer sa ne-ao dea mami sau becul din tavan. aruncam jucriile si strigam jos. punem lucrurile in formele lor, dam un lucru cand ne este cerut sau daca zic sa il dea altucuiva din camera, il da acelei persoane.

Mergi la inceput