Sept-Oct'10!La multi ani Mara si Carina!!!(77)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mari-Mariuk/Mari-Mariuk.jpg)
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Haideti la cafea.
Ce mult as fi vrut sa pot participa la petrecerea pentru copilasii nostri...din pacate e distanta cam mare...
Vlad a revenit la treziri dese pe timpul noptii, incerc sa il obisnuiesc sa bea putina apa sa nu mai caute tzatza insa nu prea am succes, incepe sa planga... asta noapte s-a trezit de 6 ori, atat...acum abia astept sa i se faca somn, sa dorm si eu...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancamak/ancamak.jpg)
ancamak spune:
Simtiti mirosul imbietor de cafea dinspre Tulcea?
Ionut a dormit foarte bine, s-a trezit doar o data.
Maine plecam cu finii in Delta Dunarii.
Mami Anca cu Andrei Ionut
Poze Andrei-Ionut
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bebecris26/bebecris26.jpg)
bebecris26 spune:
Am pus poze.
Va multumim tare mult pt urari, sa sea Dumnezeu la toti bebeii sanatate multa!
![](images/user_woman.png)
luy spune:
La multi ani, Maria !
La multi ani, Miruna !
La multi ani, Adrian !
Sa va fie viata minunata, copilasi dragi, sa fiti sanatosi si fericiti, iar parintii sa va vada cum cresteti frumos si infloriti !
Felicitari, zozela, kiti si ramohd, sa va bucurati de copilasii vostri minunati !
Luy, mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
bebecris, frumos foc sarbatoritul ( seamana cu tine... bucatica rupta, cum se spune ), sa va traiasca si sa va bucurati de el ! De ce era 'insemnat' in frunte ? Sa se joace sanatos cu toate masinutele primite !
Mari-Mariuk, ma bucur ca ti-ai mai revenit si ai iesit din starea aceea proasta. Uneori o activitate banala ca frecatul cratitelor poate fi relaxanta stiu si eu cum e. Vad ca Vladut exagereaza cu trezirile nocturne, nu i-ai explicat ca de-acum e baiat mare ? Multa putere iti doresc, iar mamei tale multa sanatate !
Luy, mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Olivia26/Olivia26.jpg)
Olivia26 spune:
La multi ani, Maria de zozela!
La multi ani, Miruna de kiti!
La multi ani, Adrian de ramohd!
Sa fiti sanatosi si fericiti, puiuti dragi!
luy spune:
Vreau sa fac o precizare: in posterul aniversar nu vor aparea numai fotografiile bebelusilor prezenti la party, ci ale tuturor bebelusilor odiseei ( evident, daca mamicile lor doresc si imi trimit pozele ).
Ca sa va faceti o idee despre cum va arata posterul, acesta este posterul copiilor de la odiseea de sept-oct 2007.
Posterul este in format 20x30 cm, pt cine nu ajunge la party si il doreste il pot trimite in format electronic sa il imprime la un laborator foto. E o amintire f.frumoasa, iar daca se va pastra traditia aniversarii comune a copiilor va fi si mai emotionant de observat cum au evoluat toti de la an la an.
Eventual, pentru fetele din Bucuresti care nu ajung pe 23 oct, pot sa suplimentez nr de postere tiparite si sa ne intalnim ulterior sa vi le dau ( la tipografie ni le imprima cu 2 lei/buc ).
De asemenea, pentru felicitarile personalizate am nevoie de 2 poze, una de nou-nascut ( din primele zile ) si una actuala, de la varsta de 11-12 luni.
Va rog sa-mi trimiteti pozele pana pe data de 15 oct inclusiv, sa am timp sa le prelucrez si sa le trimit in timp util la tipografie.
La astept pe adresa luiza_alm @yahoo.com
Luy, mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )