Sept-Oct'10!La multi ani Mara si Carina!!!(77)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

multam fain mari.
nu ma duc la cresa pt ca o bat ori eu ori sotul.
cu plangerea nu rezolvi nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

La multi ani Darian, David si Elenys!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Darian de eveline!
La multi ani, David de bebecris!
La multi ani, Elenys de andreea!

Mariuk, esti tare, bravo! Ma bucur si ca e mai bine mama ta.

Histamina, of of, sanatate multa lui Sebi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Darian
Elenys
David
Tudor de Donna!!!
sa cresteti mari, sanatosi, norocosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!

cameluska multumim de reteta de budinca; o s-o incercam si noi
histamina, multa sanatate lui Sebi

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

La multi ani Darian, Tudor, David si Elenys!!!
Pit a inceput sa faca pasi singur si in sfarsit merge in 4 totul se intampla intr-un ritm rapid, a invatat intr-o zi sa mearga in 4 si la cateva zile sa isi dea drumul singurel de la masa la scaun, de ma mami la tati...si merge prin toata casa sprijinit de perete, mobila etc o placereeee
mai scapa si cate un cuvintel APA, BABA, si ma straduiesc sa fac logopedie cu Ema in prezenta lui...si chiar ma imita
a inceput sa si pape insa la tzatza nu renunta, si sincer acum nu ma simt eu pregatita sa intarc...sper sa reusesc sa mai alaptez si iarna asta
va pupacesc si va doresc o saptamana minunata, cu petreceri , cadouri si zile senine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna ziua!
Astazi face puisorul meu un anisor, Doamne ce a mai trecut timpul...M-am rugat la Dumnezeu si am plans foarte mult sa-mi dea un bebe si ne-a daruit o minune de copil, suntem cei mai fericiti parinti, pt el traim, muncim, zambim, il iubim...este al nostru

La multi ani si celorlalti bebelusi, Emanuel, Elenys, Darian! Sa va dea Domnul sanatate, sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!

Mergem sa ne pregatim ca diseara avem petrecere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

La multi ani Elenys, David si Darian! sa cresteti mari copii frumosi, sa fiti sanatosi si iubiti, iar parintii vostri sa fie mereu fericiti ca va au ... acum asteptam pozele cu torturi

Cameluska, f. usoara reteta si cred ca merge si cu branza. O sa incerc si eu, ca noi am ramas la clasicele mamaliga cu branza, paste cu branza etc.

Ana noi mai iesim in parc, chiar daca suntem raciti, dar am schimbat orele (iesim intre 11-12 si apoi 16-17.30) cand este cald si placut ... si bineinteles ca evitam copiii sa nu le tranmitem virusei.

Mari cred ca-ti creste inima cand ii vezi pe amandoi "vorbind". Emei o sa-i prinda f. bine prezenta si evolutia lui Pit, mai ales daca ii este drag.

Mariuka ma bucur ca a rasarit soarele si pe strada ta. Sanatate multa mamei tale!

Nike bolnavior sa-i treaca repede. Noi nu am fost la cresa si tot muciosi suntem

Camelia, mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani, Elenys !
La multi ani, David !
La multi ani, Darian !

Sa fiti fericiti, dragi copii, sa le luminati parintilor viata si sa le aduceti numai bucurii !
Felicitari, eveline, bebecris si andreea88 !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

La multi ani Elenys, David, Darian sa cresteti mari si sanatosi, sa va bucurati parintii.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Petrecere 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Acum, ca am terminat cu petrecerea dulcetzurilor si papanashilor de sept-oct 2007, sunt gata sa incep pregatirile pentru cea a bebelusilor

Asadar :

Petrecerea bebelusilor de sept-oct 2010

......... duminica, 23 octombrie, incepand cu ora 10.30

sala Eminescu a hotelului Ibis de langa Palatul Parlamentului

Asteptam toate mamicile si bebelusii acestei odisei, insotiti de tatici si fratiorii mai mari ( daca doresc sa participe ).
Ne vom cunoaste mai bine, ne vom admira copilasii, ii vom sarbatori impreuna si le vom canta "La multi ani !"
Bebelusii vor participa la o tombola, astfel incat fiecare va primi cate un cadou.
Copilasii mai mari, fratiorii sarbatoritilor, vor fi pictati pe fata, li se vor modela baloane si vor fi antrenati la jocuri de o printesa ( animator profesionist ).
In sala va fi amenajat un bufet suedez cu mancare, racoritoare si cafea, bineinteles ca va fi momentul festiv al tortului.
Se va face un poster comun cu fotografiile tuturor bebelusilor si fiecare va primi un exemplar, impreuna cu o felicitare personalizata.
Tot evenimentul va fi filmat si ulterior doritoarele vor primi dvd cu montajul.

Contributia financiara : 60 lei/adult ( din acesti bani se vor acoperi cheltuielile pentru mancare, racoritoare, cafea, postere, felicitari, decoratiuni, tort )
Fiecare mamica aduce cate un cadou de 60 lei pt tombola, cadourile trebuie sa fie jucarii unisex potrivite varstei de 1 an
Pentru dvd cu filmarea de la party : 10-15 lei/familie ( depinde de nr de participanti care doresc dvd, se impart cei 250 lei pt cameraman + 15 lei pt dvd-urile blank )
Costul animatorului pt copiii mai mari va fi suportat de familiile cu copii mai mari ( cine doreste sa contribuie )

Cam acestea sunt cele mai importante date despre petrecere, pe masura ce apar intrebari sau imi amintesc ceva revin cu lamuriri.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput