Fiv la Sibiu(33)
Raspunsuri - Pagina 21
printe spune:
uratica, eva, simo, multumesc de incurajari!
Eu n-am avut nici dupa ET dureri de sani. Singura data cand i-am simtit sensibili a fost dupa ovitrelle, dar s-au inmuiat dupa punctie. De atunci sanii mei sunt ca niste legume, moi, nedurerosi, neumflati. Offf, e f grea perioada asta.
aristica spune:
printe asta chiar este cea mai grea perioada. In decursul unei zile, dimineata, te trezesti cu ochii-n chiloti, iti pipai sanii si esti convinsa ca nu esti gravida, apoi, te gandesti ca esti gravida, fiindca ti-e foame, sau ai simtit un miros putin mai intens si este in al 9-lea cer, apoi, iar te demoralizezi...si uite asa zilele pana la beta sunt cele mai crunte. Sper sa vezi un beta care sa te faca sa plangi de bucurie!
evanescence dupa menstruatie endometrul nu "se subtiaza" ci se "inlocuieste". Deci nu-ti face griji, cantitatea de sange nu afecteaza cu nimic endometrul. Si acum, vezi ca nici un endometru prea gros nu e bun pentru fiv. La mine, in ziua 10 de stimulare (adica ultima), doctorul ar fi dorit sa vada un endometru de 9 mm. Succes in inceperea tratamentului.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
evanescence spune:
aristica multumesc pt raspuns,da ai dreptate se inlocuieste endometrul,am luat-o eu razna...sper sa fie totul ok,maine la prima ora sun la clinica,totusi mi-e cam teama pt ca eu in mod normal nu sangerez asa mult si nici nu am mai avut acest spotting pana acum,dar normal ca organismul e dat peste cap dupa Diphereline
mult succes
"Sa nu uitam sa ne bucuram de Viata"
Fiv_Sb spune:
Subiect inchis!
Avem un nou subiect aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167375&nm=Fiv-la-Sibiu%2834%29