Fiv la Sibiu(33)
Raspunsuri - Pagina 13
laura_Rts spune:
Merci Uratica! Am citit ca ai ramas gravi cu hidro fara sa scoti trompele. Mi-am dat curaj ca ma mai gandeam si la asta, sa le scot sa nu le scot....Bine ca am hidro doar pe o trompa la cealalta am o aderenta mica spre ovar.
Mi-as dori mult sa imi scoata hidro si aderenta si sa pot ramane cu trompa cu aderenta gravi. Ce optimista sunt si frumos visez:). Dar nu e imposibil se pare!
uratica spune:
laura-nu iti mai fa atatea griji-eu am deja 4 operatii la activ si anestezii vreo 5..asa ca..ptr bebe vei face orice!scapi si de frica!ai sa vezi!
Doamne ajuta pana la capat!
+34 fetita
laura_Rts spune:
Uratica, am citit! Sincer nu mi-a venit sa cred prin cate ai putut sa treci! Chiar meritai sa ai un bebe, ai suferit enorm!:(.
Imi doresc mult sa intru in joc si sa scap de frica! Momentan sunt moarta de frica! Va admir pe voi cand va vad asa luptatoare! Cum te simti d p d v fizic dupa atatea operatii?????????
maria81 spune:
roxa-m vad ca intrii in linie dreapta Doamne ajuta!
laura eu zic ca o sa fie totul bine, ai sa vezi ca dupa operatie o sa zici ca ti-ai facut griji degeaba
printe
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
uratica spune:
laura-crede-ma ca nu o sa te afecteze cu nimic..o sa ai cateva semne..dar la tine nici nu o sa se vada!la mine se vede ptr ca am si o operatie clasica..de asta urmeaza si a 5a operatie-cezariana!dar la tine nici nu o sa se cunoasca..o sa iti faca trei gaurele si atat-se vindeca ff repede si nu o sa iaba urmari!ai sa vezi!nici nu o sa-si dea nimeni seama ca tu ai fost operata!nu o sa te doara deloc!
si..cand ti se face frica-gandeste-te la bebe si ai sa vezi cum prinzi curaj!
Doamne ajuta pana la capat!
+34 fetita
laura_Rts spune:
Sunteti niste dragute!Va multumesc din suflet!Incep sa prind curaj si sa nu o mai iau ca pe o tortura fizica si psihica ci doar ca pe un lucru normal care treb facut pt bebe :).
Oricum nu ma gandeam sa se ajunga pana aici. Adica sa fac bebe treb sa ma operez, sa fac FIv etc, etc!
Chiar zicea si sotul meu ca i-ar fi placut sa fie totul natural de la Dumnezeu, sa aiba pur si simplu surpriza ca o sa fie tatic. Am tot amanat trei ani ca poate, poate se intampla dar se pare ca nicio sansa, trec anii si lucrurile nu se schimba .
Oricum ma minunez pe zi ce trece cand citesc cate cupluri au probleme!
roxa-m spune:
Da, Maria, intru in linie dreapta, abia astept. Azi primesc rezultatele la ultimele analize hormonale, apoi trimit mail cu analizele si apoi primesc indicatiile pt urmatorii pasi. Tu in ce stadiu esti? Faceai parca si tu analize.
Uratica, esti o adevarata luptatoare si luptatorii inving intotdeauna.
Laura, si eu am o prietena care are aceleasi probleme ca si tine, a operat-o si e bine, nu se mai vede aproape nimic din taieturi. Asa ca curaj.
laura_Rts spune:
Uratica, ai si operatie clasica????? Acum va treb sa faci cezariana din cauza acelei operatii? Doamne, cat esti de puternica!! Ai toata admiratia, sincer!
OFF topic : ce zodie esti?
laura_Rts spune:
Ce active suntem azi! Haideti sa ne incurajam una pe alta, mare noroc cu acest forum! Nu stiu altfel cum m-as fi descurcat!?