Fiv la Sibiu(33)
Raspunsuri - Pagina 12
laura_Rts spune:
Doamne ajuta Lolelei!
Sa imi spui , te rog cum s-a comportat cu tine dr. Chicea. Oricum am auzit ca e f ocupat, e si director medical la spital si multe. :)
Printe, fii optimista! Stiu ca suntem tentati sa punem rau in fata, asa fac si eu probabil ca sa nu fiu dezamagita in caz de nereusita dar nu e bine! Eu ma miram de optimismul unei tipe care chiar avea probleme destul de mari si eu sincer nu ii dadeam nicio sansa sa ramana gravida natural dar minunea a avut loc si am fost socata. Deci fii optimista dragutza ca sigur reusim mai ales ca ne dorim foarte mult !!
Trebuie sa imi mai repet si eu analizele la chlamidia si ureaplasma inainte de laparoscopie.
Eu am luat doua saptamani antibiotic si la doua zile dupa terminarea tratamentului mi-am refacut analizele si au iesit ok. Oare sunt ok ca sunt sub influenta antibioticului, adica treb sa mi le refac dupa mai mult timp?
maria81 spune:
analizele se refac dupa 10 zile de la terminarea tratamentului, mie asa mi-a zis dl dr. Ispasoiu
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
maria81 spune:
laura faci cum crezi tu, asta nu insemna ca rezultatul tau nu e bun, dar mi-e asa mi s-a recomandat
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
lorelei78 spune:
Merci frumos,Maria81!
laura,Dr Chicea este cam la fel ca si dr I,vorbind de atitudine.Ieri l-am cunoscut si eu la prima eco.Este foarte aglomerat,era ditamai coada la clinica.Sper sa-mi poarte noroc schimbarea,eu nu am avut intentie sa-mi schimb dr(chiar mi-e dor de dr I !),dar am zis ca daca asa a fost sa fie,poate a stiut Dumnezeu de ce!
printe,gandeste pozitiv si ramai optimista!Este cea mai grea perioada de dupa ET,practic nu are cum sa nu te macine gandurile!Da
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
uratica spune:
lore-sunt cu ochii pe tine si tin pumnii stransi!
printe-nu o sa gasesti nici un semn!eu pana la 4 luni si ceva cand a inceput bebe sa miste si sa mi se inegreasca aureolele de la sani nu am simtit nimic nimic..bine..burtica ma dadea de gol!cum am avut 2 bebelasi s-a cunoascut din prima.desi apoi a ramas doar un bebe de la semnatura uite ca a fost bine..iti doresc si tie sa vii cu 2 liniute cat de curand!fii tare!acum iti trebuie nervi de fier!incearca sa te mentii pozitiva!
Doamne ajuta pana la capat!
+34 fetita
laura_Rts spune:
Lorelei, am auzit ca e din ce in ce mai aglomerat la clinica! Ma bucur ca aud ca ai fost la dr Chicea si ca ti s-a parut ok. Da, e posibil sa iti poarte noroc! Sa dea domnul sa fie bine!
uratica spune:
laura-mie drul mi-a zis dupa 3 zile de la terminarea tratamentului cu antibiotic ca e ok ptr repetarea analizelor!
Doamne ajuta pana la capat!
+34 fetita
laura_Rts spune:
Maria81, eu cred ca nu degeaba a zis dr I sa se faca dupa 10 zile. Oricum o sa le fac pentru linistea mea. Si apoi nici nu stiu daca sotul s-a vindecat ca el nu si-a facut deloc analizele astea. Mai facandu-le odata pot vedea si daca el este ok si daca la mine nu a recidivat. Vezi eu treb sa ma operez imediat dupa rezultatele ok dar dupa cum am povestit mai sus nu s-a putut, dr f ocupat si mai nou plecat. Ce mi-as fi dorit totusi sa fac laparo sa nu mai stau cu gandul, macar scapam si gata. Ma tem de operatie, e prima data cand am treaba cu spitale si implicit cu operatii. Sper sa fie bine, sa ma mai trezesc din anestezie!
roxa-m spune:
Fetelor, multumesc pt raspunsuri legate de dr Chicea. Am sunat azi la Sb si am vorbit cu el, cred, caci asistenta mi-a dat la tel. un barbat, banuiesc ca era el. Mi-a spus sa-mi trimit azi si ultimele analize pe care le-am facut si o sa-mi spuna atunci cand fac injectia de inhibare. Oricum, pana voi incepe eu tratamentul pt FIV, se va intoarce si dr I.
Fetelor aflate in "focuri" bafta multa!
Printe fii optimista, o sa fie bine!