Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Alinush;
E al naibii de greu cu doi dar merita..felicitari si sarcina usoara!

Jasmin;pup prima burticoasa cu bb 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Abramburika;iti doresc multa putere,sa fii mai puternica,sa te gandesti la minunea din burtica ta...la S.
E sfasietor ce scrii tu acolo.. si nu te invinovatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Ce de vesti azi de toate felurile, o viata e pe cale sa inceapa, alta pe cale sa se sfarseasca....asa e facuta lumea....

Multa putere amandurora, sa fiti calauzite sa luati decizia pe care sa nu o regretati vreodata.
Eu de cand imi doream un copil si nu puteam sa-l am ma bucur pentru fiecare sarcina de care aud. Imi amintesc fericirea pe care o simteam la fiecare test pozitiv dar iti inteleg Alina nelinistea, nu e usor. Dupa ce o sa treaca socul, treptat, cred ca o sa incepi si sa te bucuri si sa vezi si partile pozitive.

Tunde, iti multumesc din suflet pentru efort, am facut azi trasferul.

Azi am incercat si noi pestele cu legume, nici o surpriza, refuz total. Am incercat merluciu. OK, m-am dus si am cumparat salau si inca doua feluri de peste, mai incercam peste cateva zile si altceva.
Am luat si paste Barilla, stelute, vedem cum merge treaba si cu ele....

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata
hai la o cafeasi o briosa......
va doresc un week-end minunat

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmbbc spune:

Buna dimineata!! iau cafea cat cuprinde!!! si mai ales briosa. cum de stiai Angie, exact la asta ma gandeam ieri seara :))

Mergi la inceput

Ce chestie, si eu m-am gandit saptamana asta ca in weekend o sa fac briose! Adica azi !

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

si eu!!!!!ma bucur ca am nimerit meniulpofta buna dragelor

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Aaaaa, buna dimineata, ca nu am mai scris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmbbc spune:

Dedicut si daca iti spun ca si eu vreau sa fac azi dupa masa!!:)) singura mea problema e ca nu am forme din acelea gen cupe si cred ca torn compozitia intr-o forma de tort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata
ce fac fetele?

pentru carmen si nu numaioperatiunea avocado

in 10 minute (ca trebuie sa mai schimb cantecele la tv) a fost gata toata cana si cred ca daca mai era mai mancau,ca inca stateau cu gurile cascate

aseara au mancat orez cu mere
orez fiert in apa, scurs, pus in vas iena peste care am ras vreo 4 mere, amestecat, apoi am acoperit cu lapte si pus la cuptor vreo 20 de minute
le am pus vreo 4 linguri pline ochi in vasul robotului, invartit 1 minut si dat la pisoi....au lins castronul
n a fost nici dulce, dar nici acru...la o adik puteti pune dulceata, daca puii vostrii mananca mai dulce

azi peste cu legume si nelipsitul usturoi
pupici fetele si multi ani sarbatoritilor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput