Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(80)
Raspunsuri - Pagina 7
Doloress spune:
ALINUSH- felicitari, o sa fie bine , ai sa vezi. E normal, primul gand e mereu la primul copil si mereu acelasi, de vinovatie fata de el. Dar sa stii ca totusi de cele mai multe ori nu ii rapesti absolut nimic, ba din contra, ii oferi un cadou minunat, un prieten pe viata, un sprijin (pentru ca noi n-o sa fim vesnic langa ei), o experienta care merita traita. Eu in seara dinainte de a merge sa-l nasc pe Kevin am plans cu Patrick in brate vreo ora, ca am si speriat copilul. Ma gandeam cu groaza ca de a doua zi, nu voi mai fi niciodata cu gandul si inima numai alaturi de el, ca se va imparti atentia si dragostea mea. Ma uit in urma si imi dau seama ca n aveam dreptate. Intr-adevar, e greu cu doi, dar infinit mai frumos. Si apoi te uiti in ochii celui de-al doilea si te gandesti cum ai trait si fara el pana in momentul ala. Iar momentele cele mai frumoase - cand se uita unul la altul si rad si isi unesc manutele ...
alinushali spune:
multu fetele sunteti minunate, sper sa depasesc momentul asta aiurea si sa ma pot bucura cu adevarat .
Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)
povestea printesei de zapada
poze
mirela2 spune:
burtici noi...mi e dor de perioada aia
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
angieangie spune:
si mieee
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 burtici noi...mi e dor de perioada aia mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) colacei de inot pentru bebelusi |
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
piscotel2011 spune:
si mieeeeeeeeeeeeee
felicitari alinus! Doamne Doamne o sa aiba grija de voi
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
florintunde spune:
Buna seara
n-am avut net azi..imi venea sa arunc laptopul pe geam
Lori/Ziki/Magnetism/Dedicut/Roxx;COLETE EXPEDIATE..azi dimineata la 10 le-am pus!Va scriu PM..pe luni-marti le primiti!
SONIUC F MUCIOS
Eu obosita..am fost 5 ore la bazar..am vandut haine de 250 de ron..5-10 lei bucata..ii cumpar altceva lui Fifi.
noapte buna
Doloress spune:
Mie nu mi-e dor deloc de perioada cu burtica. Nici de prima sarcina, nici de a doua, nu am reusit deloc sa ma relaxez iar finalurile au fost mereu dramatice - in spital. Toata lumea ma intreaba pe aici daca nu fac si-o fetita. Si le-am zis ca nu am chef sa mai petrec alte 3 luni in spital lasand doi copii acasa. Si acum mai am cosmaruri cu mine in spital si vocea lui Patrick urland pe salile alea Maaaamiiiiii, maaaamiiii. Mi se rupea sufletul.
E clar ca eu nu pot duce o sarcina pana la capat.
Cine intreba de CM? Eu sunt fericita neposesoare de CM Poate am noroc ca la Patrick, un an jumate de pauza. Si la Odiseea lui Patrick am fost printre veterane. Tocmai citisem intr-o carte ca e de bine, CM lung sau lipsa indelungata a lui - cantitate mai mica de estrogen- risc mai scazut de cancer ovarian.
ocsanica80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mayane Ocsanica, ti-am trimis PM. L-ai primit? Ca eu nu-l mai vad in outbox "Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala" "Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain." Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011) |
da, da l-am primit multumesc tare mult ;
Madalina, multumesc pentru informatii ;
deci la targ a fost tare urat si ca sa ajung m-am trezit la 6.30, am lasta copilul cu soacra si i-am mai mancat si timpul soatei, dar dehhh vroiam la targ ; lucruri foarte scumpe si mi s-a parut mai urat ca anul trecut (cred ca anul trecut vedeam si cu alti ochi totul ca eram ), am gasit un scaun de masina care mi-a placut si mie si sotului, dar, este cam scump, acum sa vedem ;
Alinus, FELICITARI ; si noi ne dorim un bebe 2 cat mai repede asa ca ne-am propus ca din ianuarie sa incepem demararea proiectului;
Roxana mami de Maria-Sofia
de_ea spune:
Buna seara!
Doloress- Siminiceanu este si pediatra Medeei.
Lori-nu mi-as face probleme ca nu mananca daca nu ar trebui sa ma intorc la munca intr-o sapt,iar M nu accepta lapte praf.Ma apuca plansul numai cand ma gandesc ca va sta cu altcineva.
Fug sa o adorm si sper sa revin sa va zic cate ceva despre noi.
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011
piscotel2011 spune:
ce tare a fost faza cu legatul trompelor si totusi sarcina...asa ca daca e sa fie poti sa-ti iei toate masurile din lume...vorba aia: incurcate-s caile Domnului...
azi n-am nik interesant de zis...decat ca am luat si io sfecla rosie...maine facem si noi cu ficaei sa mai bagam niste fier la ghiozdan...deh daca piulite nu mancam:)))))
va tuc...noapte buna!
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)