Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

off..am la treaba de facut, e casa vraiste si chef ZERO nici nu-mi vine sa ma apuc..
as leneviii..mult si bine

as vrea sa ajung la babyexpo..si prin magazine pt niste costume pt sot..maine dimineata pleaca si costumele la curatatorie nu s-au dus singure si cumparaturi pt casa..si maine dimineata raman singura cu copilasii..dar o sa vina bunica mea in ajutor, are saracuta 83 ani dar nu zice nu cand ii cer ajutorul..macar ramane cu andra acasa cat sa-l duc pe vlad la gradi dimineata ca altfel trebuia sa o scol si pe ea si sa o car cu mine la 7 dimineata pe drumuri..bine, mai intai sa vedem cum reusesc sa-l duc dupa pauza asta cu raceala..cum aude de gradi ca trebuie sa mearga, zice ca vine noaptea stie el ca noaptea nu merge nicaieri..

cam atat desptre noi..
strumph, asteptam si pozele tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata fetelor!

azi e zi de mare smotru pentru mine..sunt singura acasa si ar tb sa fac minuni, dar sa vedem...

Somleac, sanatate puiutilor

Catank, bine ai revenit , te asteptam zilnic de azi inainte.

Lauriciu, iti doresc sa se linisteasca apele in viata. Asteptram poze cu Sebastian.

Miki, sa sti ca la intalnire ne-am gandit la tine si la viss. Ne-a parut rau ca nu ati putut veni

Pupici

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

lauriciu, chiar ma gandeam ieri la tine si la sufletelul tau, sper sa se aranjeze lucrurile pt voi asa cum e cel mai bine, tu roaga-l pe Sefu(asa ii zic eu cateodata lui Doamne-Doamne)sa va ajute!
Catank, Bravo!, ar tb sa dai de baut acum, nu?
Somleac sa va dea Dumnezeu sanatate, mi-ai luat o piatra de pe inima cu greutatea... ca incepusem sa imi fac pb cu Andra...Dar la ea e veselie toata ziua , rade si munceste sa mearga de-a busilea(ii iese doar cu spatele)si are o zi in care papa diversificat si o zi in care nu vrea decat laptic si asa ii dau, mai nou dimi papa 200-220 de ml de lapte cu 2-3 cupe de cereale in el... fomista dimi ca muma-sa..
miki tocmai vroiam sa zic ca daca esti singura cu Andra ta dc nu te culci si tu cand doarme ea, dar..., iar Vladutz e fff destept si smecher.....incearca sa negociezi cu el ca si cu o multinationala ca nu merge cu chestii de copii
mada spor!eu am smotruit ieri... azi am doar sa sa asez una alta si sa spal suportul de vase de la bucatarie.. ieri n-am mai avut putere.. si au venit si rusii/uratii sau cum vreti voi sa le ziceti
Strumph, zbor lin!Ai o gramada de poze sa ne arati
Cami spor si tie, ca stiu ca la tine e zi de smotru
roxy, Simo, yasmy, ally, viss, pisuc pup fetele!
Alinelor unde sunteti? Amandoua!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madu81 spune:

Buna ziua . Intru si eu repede cit doarme bebe Adam , cind se trezeste s-a zis cu relaxarea.

Somleac, multa sanatate copilasilor.

O sa intru si eu sa vad pozele de la intilnire, nu stiu daca mai e valabila parola pe care o am, dar incerc. Se pare ca v-ati amuzat si v-a priit, vad ca sunteti toate entuziasmate.

Cami, poate punem si noi de o intilnire . Eu nu am inceput sa conduc inca, bebe Adam nu prea sta cuminte in scaunul auto si mi-e teama sa nu ma stresez daca incepe sa plinga, dupa aia fac un dezastru in trafic.

Roxy, eu il hranesc pe bebe si cu lm si lp din cauza ca lm este cam pe sponci, sinul drept nu prea mai produce mare lucru (de fapt de la inceput a fost asa, l-am hranit din stingul mai tot timpul, dreptul a fost mai lenes).

Intreba Ailed de greutatea bebeilor - nici Adam al meu nu a luat prea bine in greutate de cind cu diversificarea, acum ca ii dau si dintisorii e si mai mofturos... Eu nu l-am mai cintarit de la 6 luni, nu vreau sa ma stresez. Fiecare copil are ritmul lui, a mai scris cineva sus (scuze, am uitat cine) ca daca este vioi si vesel, maninca etc. e ok . Rabdare si fara stress!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele

am pus mancarea pe foc si am venit sa vad ce faceti si bineinteles sa vad pozele.
sunt super, bebeii sunt niste scumpi si voi tare frumoase{olala]

strumphitza dar tu asa dezbracata o tii pe Sophia afara? ca nu-i asa cald, este toamna de acum. asa cald a fost? ca voi sunteti destul de imbracati. pai daca vii la Brasov iti trebuie hanorac asa racoare este.

somleac multa sanatate la puii mici.

miki o fi vreun puseu, ca altceva ce sa fie....hai sa zici ca nu-i ajunge sanul dar daca nici cu lp nu doarme....

madu daca poti, da-i lm cat mai mult. trebuia sa-l pui cat de des si la stangul sa stimulezi lactatia. ca daca nu l-ai pus nici nu s-a stimulat.

catank ma bucur mult ca ai terminat cu bine. nici nu se putea altfel.
hai mai ai putin si incepeti si voi diversificarea

toate mamicile.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

lauriciu si eu iti doresc liniste si fericire in viata. il ai pe Sebastian si aia este tot ce conteaza te asteptam sa ne scrii mai des.

simona tu ce tot invarti pe acolo de scrii asa rar? ce fac puii mici? papa Arsenie supita. Anastasia vad ca de 2 zile papa bine si supita, poate ca-i pun cativa stropi de lamaie in ea.....nu stiu daca de aia dar papa. sau ca i-am pus ardei capia....

Mergi la inceput

madutza spor la treburi. vezi poate stai pe net si nu faci mai nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

pupicuti si de la noi pe ziua de azi....
sunt suparata si speriata.... puiuta mea de ieri nu papa deloc...doar laptic...
voua vi s-a intamplat asa ceva??? ea nu este un copil car nu mananca..fructele si cerealele le papa mereu fara nici un fel de problema.... poate fi din cauza dintisorilor cae se simt la mana sau din cauza vaccinului????
need help ca-s tare speriata!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Salutare! Va multumesc tuturor ptr urari si mai ales pentru primire!

De dimineata am plecat la cumparaturi, frigider, masina de spalat si am cautat scaun de masa si nu m-am decis. Oare in bucuresti la expo am sanse sa gasesc ceva la reducere? Sau sa comand online?ca in tirgoviste prea multe variante nu am. Am gasit unul la 430 fain,restul erau sensibile tare. Ce-mi recomandati?

Revin, ...
De citit din urma nu am apucat, doar am vazut ca ieri v-ati intilnit o parte dintre voi. Super tare!Cind eu ''tremuram''in fata comisiei, voi chefuiati.
Da, si trebuie sa fac cinste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

am vazut si eu pozele de la intalnire!!!! ce minunatii de bebicuti ..mamicile, ce sa spun!!!?? niste super sexy mmama!!!

Mergi la inceput