Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Nu se vaddddd!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

pai trebuie sa copii fiecare link in parte si le pui rand pe rand in browser si o sa se vada , promit

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

aveti idee ce am facut eu, minunata gospodina ?!!

sa ma laud si eu ca am "botezat" cu bleomarin ca cerneala o bluza pink si una portocalie, nu stiu cum aseara nu am vazut ce pun in masina, si erau noi si frumoase

trebuie sa ies sa cumpar ceva sa fac incerc sa remediez situatiunea

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza ce strumfita dulce ai ce doarme ea cu manuta in falca acolo in restaurant, n-are ea nici o treaba cu galagia, si ce seamana cu tati

asa frumoasa a fost la botez si tu ai fost o miresica foarte frumoasa, rochia simpla si finuta, ti-a stat foarte bine. si buchetele.....superbe

sa fiti fericiti, sunteti o familie foarte frumoasa, piscotica este tare dulce si scumpica, face niste mutrite dulci

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Hello mamici!

Incep cu Strumphitza: pozele sunt superbe! Imi place ideea de nunta restransa, doar cu familia si apropiatii (asa am avut-o si eu) si mi se pare ca e mult mai intim momentul pentru cei doi soti si ai timp sa te bucuri de fiecare moment, iar faptul ca au fost celebrate 2 evenimente odata (si cununia si botezul piscoatei) cred ca a facut totul si mai frumos!!! Socrii par foarte incantati de tarisoara noastra, iar socrul cred ca tare te place, parca mai mult decat mama-soacra Felicitari pentru realizari, sunteti o familie tare reusita!

Roxy Bravo ca iesiti mereu cu Anastasia la aer rece de munte si curat! Si noi am plimbat-o anul asta pe Lari tot pe la munte in fiecare week-end si nici nu mai suporta vremea din Bucuresti la revenire, ii trebuiau cateva zile sa se acomodeze si apoi venea iar week-end-ul, plecam si o luam de la capat Sper sa pape ea bine si pireu de legume vad eu saptamana viitoare, deocamdata fructele sunt un succes total, azi a papat 70ml

Ally este puseul de crestere de la 6 luni, garantat!Si eu am patit asa cu L, se trezea pentru tzitzi de 3-4 ori pe noapte si nu o puteam pacali cu suzeta, caci chiar ii era fomica si papa bine de-mi golea ambii sani , a durat cam o saptamana, apoi cand sa zic HOP! au inceput durerile de dinti... se trezeste si acum noaptea o data sau de 2 ori dar o readorm repede leganata si cu suzeta.

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

eu nu stiu sa gasesc pozele strumphitei...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

eu nu stiu sa gasesc pozele strumphitei...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

ti-am trimis PM cu linkurile

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Strumpitz, trimite si la mine Pm ...pls ca nu reusesc nici cum...sunt varza.

Mergi la inceput

Ally ai reusit sa le vezi acum? daca nu sa spui sa iti trimit Pm cu linkurile

Roxy, da, piscoata dormea de rupea in restaurant si era o super galagie, ba au mai trecut si osptarii in mars si bateau din palme si era muzica tare tare ca la nunta si ea nimic, nu percuta, dormea dusa Multumim de aprcieri, cat despre mireasa, offf daca m-as pune pe povestit imi trebuie 2 capitole sa povestesc m-am spalat de 2 ori pe cap ca incepuse sa ma faca sora mea cu peria ondulatorie si nu statea deloc ok si m-am enervat si m-am dus sub dus si l-am spalat iar si m-am facut singura, am tras o tura buna de bocit ca era ora aproape 11 si eu nu eram nici coafata , nici machiata si la 12 trebuia sa fiu jos sa pun florile si sa ne pregatim de plecare spre biserica .... am iesit de la dus bocita si inca boceam, intra Nick in camera nu stia ce s-a intamplat, eu toata rosie la fata si plangand ii spun ca nu-i nimic, dar mai mult plangeam de nervi iti dai seama, ca mai toti erau pe la camerele lor si eu singura aveam si eu nevoie de atentie speciala ce mai eram racita bocna, nasu imi curgea valuri , capu ma durea, gatu era in pioneze pana la urma am facut eu parul, adica i-am pus spuma, uscat un pic si pus pe bigudiuri si am stat asa cu ele pana pe la 12 si intre timp m-am machiat si la 12 am desfcaut bigudelele, pus fixativ pe onduleuri si am sarit in rochie...intre timp a venit maica mea si m-am enervat ca nu puteam sa imi pun lantisorul la gat si maica mea nu putea si nu vedea cum ... am sarit repede in papuci si am iesit pe la 12 jumate din camera... in viteza mare am pus florile si am plecat spre biserica, am ajuns in fata catedralei la 12.55 si preotii ne asteptau, cred ca se gandeau ca intarziem...dar la 1 fix ne-au primit in biserica, deci pana la urma am fost punctuali, cu tot cu boceala mea si parul spalat de 2 ori

yvyana, multumim si pe noi ne-a atras ideea ce nunta mica numai cu familia, fara nici un prieten macar ca astia de aici din Uk au spus ca e prea departe si aia din Ro ce mai am eu, nu prea am mai tinut legatura si ce am mai invitat, nu au putut ajunge ca e departe Gura Humorului si am inteles, asta e ... ne-am simtit tare bine si a fost foarte frumos si numai asa cu familiaNunta mare nu am vrut eu ca e prea multa bataie de cap si oricum noi nu voiam sa fie cu dar si nici nu a fost, doar am sarbatorit evenimentele

Socrilor le-a placut tare tareeeeeee multttt Romania, eu care aveam emotii cat casa ca vai ca romania e naspa, ca e gri Bu urestiul, ca strazile sunt cu gauri si restu, stiti si voi ... ehh ei au vazut nu gaurile si nici cenusiul, ei au vazut dedesubt... au admirat tare mult arhitectuta in Bucuresti, la muzeul satului le-a placut iar tare , pe drum spre Moldova se mirau de vacile de pe shantz cica asa da fermieri, sa fie vacutele bine ingrijite sa dea lapte bun ca fermele din Uk sunt cu cel putin cateva sute de vaci si nu-s bine ingrijite ... le-a mai placut tare tare mult mancarea, dar mai ales vinul nu stia el socru cum sa faca sa importe niste vin, vreo cateva sute de litri aproape toate vinuriel care le-au incercat le-au placut, le-am spus eu lor, sa lase sampania frantuzeasca pentru vinurile romanesti Dupa cum bine ai observat socrul are o mare dragoste pentru mine, si zau ca nu stiu de ce ? adica stiu da nu pot spune eh pe naiba, pot... pai ii place ca formam o familie frumoasa, ca i-am facut o nepoata de toata isprava ca-s gospodina, ca-s la locul meu...ca alea alea.... stiti voi, lauda-ma gura, ca ti-oi da friptura...mai departe nu pot spune ca ma cenzureaza astia de pe forum daca termin zicala ii sunt tare draga si asta mi-o arata mereu prin tot ceea ce face mereu pentru noi si mai ales neconditionat

Piscoata mea doarmeeeee nu i-a ajuns cat a dormit la 9, adica 20 min ca mai mult nu a vrut sa serveasca da bine ca doarme ca asa mai pot face si eu una alta prin casa ca de altfel tre sa stau cu ea, sa ii dau jucariile sa i le arat, sa i le pun inapoi in fata ca se tot impinge cu manutele si dupa plange ca nu mai ajunge la ele si se uita la ele mirata ca nu mai poate sa se joace si tot asa...de astea azi am pus-o in fundulet cu sprijin de jur imprejur cu plapuma si in fata o pernuta, da mai mult de 5 min nu a stat ca a inceput a urla, cred ca de frustrare sau cine stie de ce... oricum nu e obisnuita , o sa o iau si eu incet incet si in fiecare zi o sa incerc sa o pun asa in fundulet sa se invete... ca doar duminica face 6 luni si e cam timpul nu ??

Ahhh sa ma plang ca a inceput sa suga la degetel off si nu vreau sa ajunga ca tacsu sa suga pana pe la 7 ani la deget ca zicea soacra mea ca nu stiu cate metode a incercat sa il dezvete si nu a putut decat atunci cand a vrut el sa renunte mai degraba sa suga la suzeta decat la deget ca suzeta i-o arunc eu si o pacalesc cumva sa renunte la ea da la deget nu pot ...

Gata romanul pentru acum, revin cu un alt volum mai tarziu ca tre` sa ma duc sa fac ordine prin living ca e cam vraiste

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Strumpitz, trimite si la mine Pm ...pls ca nu reusesc nici cum...sunt varza.

ti-am trimis PM

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Strumpitz, multumesc mult! Merg sa ii dau de mancare ca face tare uratttttttttttt cand ii este foame! Si dupa ma bag la poze...

Mergi la inceput