Strugurasi S-O 11-Haideti fetele!(115)
Raspunsuri - Pagina 5
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hellena_d Eu, fiind la primul bebe (si cred ca sunt si cea mai tanara dintre voi, am 25 ani in ianuarie fac 26 )... Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 9.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta ! |
Hellena, ce tare... si eu fac in ianuarie 26 :D, pe 7. Tu?
[Edit] Si Inutsa e pe langa noi , un pic mai devreme in decembrie
Lena - 37+
AMR un pic
May3 spune:
A nascut Stefi
40s+5z, 3700gr, 52 cm, nota 10, cezariana
Bine ai venit Maximilian!
38+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
May3 spune:
klauditza, eu luni am cezariana, nu control.
mi s-aq spus ca sigur nu se mai intoarce, ca-i grasuna. 3500gr la 37 sapt
38+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
Lali_mete spune:
Cea mai mica e Matza dintre noi .
Hellena si eu ti-as recomanda sa schimbi pediatrul daca are atatea chestii care nu se potrivesc cu modul de crestere a copilului cu care esti de acord .
Seidana pentru Inutsa este unul,si pentru o mamica din parcul din cartierul meu e al doilea.Prntru mamica din patc e aproape terminat,mai am de cusut o panglicuta peste niste cusaturi sa se vada frumos.O sa pun poze cu el pe grup.
Nu mai stiu cine intreba de burtiera si calciu. Burtiera nu mi-am pus nici dupa prima nici dupa a doua nastere pentru ca in afara de rolul estetic at cand e purtata eu nu ii vad rostul. Nu mi-a explicat nimeni daca chiar ajuta la aplatizarea burtii, sau e mit si asta. Eu dupa logica mea(care nu intotdeauna e corecta) nu cred ca ajuta.Dupa prima nastere la 3 luni aveam abdomenul mai plat ca inainte de sarcina. Acum sa vedem,ii dau 9 luni timp sa se retraga singura. Daca nu vrea ,o atac cu sport.
Calciu si vigantol ni s-a recomandat de la 14 zile, 10 ml pe zi,in doua doze ,10 zile pe luna,si vigantol 20 de zile pe luna.
Seidana eu am scos laptele si iaurtul din alimentatie de cand a scris nu mai stiu cine ca ar favoriza colicile,mai ales daca acestea incep zilnic aproximativ la aceeasi ora. Cum Teodora avea colici doar seara , am actionat sa vaz rezultatele. Doua seri nu mi-a mai plans, aseara a plans dar putin, o jumatate de ora,apoi a adormit si pana dimineata la 10 s-a trezit de 3 ori pentru refil.
Despre reflux... la dovlecei era o mamica al carei baietel luni de zile a dormit la verticala aproape din cauza refluxului. Mamica lui nu a renuntat sub nici o forma la alaptat , s-au chinuit mult si ea si sotul ei, dormea in fotoliu cu el pe piept ,statea ziua cu el in sling/wrap. Cred ca daca o intrebati printr-un pm cum s-a descurcat cu refluxul, cum l-a tinut in frau , cum a facut sa ii fie bine copilului ar raspunde cu placere. Are si un blog unde cred ca poate fi abordata ,ca pe forum a scris mai rar in ultimul timp.
A mea pustoaica sughite dupa fiecare masa, indiferent ca regurciteaza/ eructeaza sau nu. E asa simpatica cum sughite si face o fatzuca de parca se mira.
Aseara eram mandra ca a inceput sa gangureasca pitica , si ii spuneam la sot " uite asa facea gurita rotunda,si eu vorbeam cu ea,si ea imi raspundea~" ,la care el imi spune " pai aseara cand tu faceai dus de ce crezi ca radeam eu? eram bucuros ca vb fata cu mine, dar am uitat sa iti spun ". si eu credeam ca a vb intai cu mine...
Va pupic!
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
marryan spune:
multumesc Zubi, Lali, si Lena
sei eu nu tolerez lactatele si nu folosesc laptele, Valeria are colici nu de la lapte deja parca ne reglam ii dau la fiecare alaptat Sab simplex si merge bine parca tifu tifu sa nu o deochi cumva
Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
My angel says: "start moving, so I can start blessing"
seidana spune:
Marryan.. ma bucur ca va reglati si ca incepi sa te odihnesti... ptiu ptiu sa nu o deochi nici eu pe Valeria.. eu mancam multe lactate, dar se pare ca ceva se schimba..
Lali.. sling .. eu am inceput sa folosesc ma frecvent wrapul...
Mi-a scapat chestia cu lactatele , de maine renunt la tot ce e lactat, oricum de cand am scos laptele nu mai tipa desi la masa de 20.30 are colici si sta la san pt linistire si 1 h fara sa pape neaparat..
Am gasi solutia cu laptele.. cred ca lapte de soia pot bea nu?
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui May3 A nascut Stefi 40s+5z, 3700gr, 52 cm, nota 10, cezariana Bine ai venit Maximilian! 38+ cu Beatrice Ana zebraroz.ro |
BRAVO STEFY!!!!!
BINE AI VENIT MAXIMILIAN!!!!!!
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)
alayna spune:
Bravo Stefy ,insanatosire graqbnica,un bebe sanatos si astept sa ne povesti cum a fost marea intalnire cu ingerasul tau
Marryan ,la multi ani cu intarziere
Felicitari fetelor care au nascut : Mikka ,Ralu ,Andreea
Fetelor,am avut toata ziua contractii ,cam de noaptea trecuta au inceput mai exact ,unele usor dureroase,iar cele mai multe nedureroase.
De 2 zile am scaun moale (1 data pe zi) si am slabit 2 kg zilele astea.Pierderea kg ar trebui sa fie un semn de alarma? Oare bebele slabeste si el??? Sper ca nu ,e destul ca e slabaaa si mititca,asta mi-ar mai lipsi acum De 2 saptamani mananc absolut orice fara sare ,oare am eliminat apa din corp ? O fi un semn de travaliu ?
Aceste contractii le am cam la 10-15 min ,mi se contracta burtica cateva secunde ,apoi ma lasa.Asa am tinut-o de dimineata . Durerile sunt suportabile,cand ma uit la burtica ba e foarte umflata intr-o parte ,ba aproape plata in cealalta parte ,stii voi cum e.
Din dop nu am pierdut nimic,nici apa nu s-a rupt
Ar trebuie sa ma pregatesc pentru marele eveniment? Cu toate ca sunt la termen ,mi-e frica sa o vad am fost asa speriata in timpul sarcinii cu doctorul asta (ba ca e scunda ,ba ca e slaba) ,parca as vrea sa mai stea acolo,offf nu stiu ce sa mai zic
Tocmai m-am apucat de facut gogosi si sunt calma ,sa vedem cum va fi noaptea asta .
38+
Se pare ca va fi
:)
zubi spune:
Alayna, haide mami..ar trebui sa zici ca d'abia astepti sa vezi minunea..nu stiu ce sa zic de semne,ca nu ma pricep. La mine,cand de dim am sangerat,am stiut ca a venit clipa,si eram asa de fericita, mi-am facut si o poza inainte sa plec la spital,si se citea pe fata mea ce fericita ami eram io..ca nu stiam ce ma asteapta
Zubi, cea mai fericita cu AYAN
Multumim Doamne in fiecare secunda