Strugurasi S-O 11-Haideti fetele!(115)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

Felicitari Mikka

Hai Stefy

klauditza, si a mea e cu capul in sus.

azi noapte n-am dormit deloc de griji.
m-a mancat in fund sa citesc pe net cauzele pozitiei pelviene la fat si am dat de un articol in care scria ca sunt prob cu fatul daca nu se intoarce
eu sper ca-mi ziceau ginecoloaga si ecografista daca era ceva
nu mai suport vreau sa vina ziua de luni mai repede

38+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

May nu te stresa inutil. Asteapta pana luni la control sa vezi ce zice medicul. Si eu tot luni ma duc la control si astept sa vad ce zice referitor la faptul ca nu s-a intros - dar stiu sigur ca printre altele o sa imi zica sa ma mai fugareasca sotul prin casa, ca de aia nu s-a intors . Dar sotul saracul... ii piere cheful cand vede burtoiul.

It's a boy !!! 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Elena nu varsa/regurgiteaza des, cand i-am dat debridat varsa de 3-4 ori pe zi in cant mai mare, acu mai "scuipa" imediat dupa masa cateva picaturi de laptic, insa clar nu e o pb la asta..
pe noi ne suspecteaza din cauza meteorismului , a faptului ca reactiona "ciudat" de debridat, a faptului ca de la sab face caca apos tare..
la mine in pat sta pe perne , in patutul ei deocamdata e la verticala.. fie ii iau pena de care zicea Ionela, fie improvizez ceva sa ii ridic pozitia..
Oricum nu inteleg de ce ne suspecteaza si accentueaza atat cu refluxul pt ca ea chiar nu are in obicei sa verse des , decat ocazional...
Ionela , pana la urma fiecare dr e cu teoria lui/ei, si cu siguranta tiu multe dar nu tot
Mie mi-i se pare ca de cateva zile e cu hiper-salivatie, ieri si alaltaieri era mereu cu saliva la gurita , azi parca e mai bine.. sa fie oare de la acelasi debridat?
a si inca ceva.. am obs ca mai nou laptele imi provoaca si mie multee gaze .. are legatura cu colicile ei nu? Am zis ca deocamdata renunt la lapte sa vedem daca e mai bine, daca continua asa renunt si la restul lactatelor..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Si , cum e de asteptat la medicii nostri, solutia e mereu LP. LP antireflux se face ca un cauciuc in stomacul copilului si indiferent ca el icneste sa vomite nu il poate da afara. Ce e clar e ca in orice loc al lumii LP antireflux ( LP AR) se da numai copiilor alimentati aritficial. Cei alimentati natural primesc eventual doar tratamentul cu pastilute ( si cei cu LP AR iau acel tratament) si au recomandari de cum sa aseze manevreze bebe.
OFFFF mare minune LP !!!! Si stai sa vezi ce vinovat e laptele matern ba ca ia bebe mult in greutate ba ca nu ia, ba ca are colici ba ca nu doarme, ba ca..... bai, dar astia nu pot fi deloc informati???

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 35+ cu Tudor

Mergi la inceput

Tocmai de asta imiplace de dr pediatra: incurajeaza alaptatul.. probabil si pt ca are bebe acasa ..
Daca mi-ar zice sa ii dau LP , as pleca fara sa ma uit inapoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Fetelor am iesit cu Petru afara si am stat aprox. 1 ora a dormit neintors in landou, l-am imbracat exact cum mi-a recomandat Ionela si a fost ff bine, am ajuns acasa, l-am alaptat si acum iar doarme.
Lali, mc mult de tot pt info, cu rusine iti spun ca unele lucruri "babesti" le credeam si eu ca fiind veridice, ba mai mult, mi-au fost sugerate de catre pediatru ....incep sa cred ca pediatrul este cam "invechit" ca sa nu jignesc si sa spun altfel. Eu, fiind la primul bebe (si cred ca sunt si cea mai tanara dintre voi, am 25 ani in ianuarie fac 26 ) incerc sa prind din zbor acum cat mai multe info care sa ma ajute sa-l cresc cum trebuie pe Petru insa pe net daca cauti exista dupa cum bine stiti mult gunoi, multa dezinformare, si singurul loc in care gasesc informatii cu adevarat ajutatoare este aici, la voi dragele mele mamici. Apropo, baita i-am facut si pana i-a cazut buricescul, chiar daca dr-ul mi-a interzis asta, n-am putut sa tin copilul imputit
Sei, Elena este la avatarul tau? Este un copil extrem de dulce si frumos in adevaratul sens al cuvantului FRUMOS! Sa-ti traiasca sa va bucurati una de alta si sa-i dea Dumnezeu o viata plina de impliniri! Si tuturor mamicilor sau viitoarelor mamici sa le dea Dumnezeu copilasi sanatosi de care sa se bucure si sa le umple viata de fericire caci nu exista mai mare fericire decat privirea inocenta a puiului tau

Ionela, ce vroiam eu sa te intreb, Petru s-a nascut pe 9.sept cu 3,350 si la iesirea din maternitate adica pe 13 sept avea 3,300. Azi de dim l-am cantarit si avea 3,600 ....imi pare cam putin,in 10 zile a luat doar 300 gr? Eu si asa suspectez ca el nu se satura cu laptele de la mine, stii ca-i dau si LP cam 100 ml la o masa insa.....am eu o banuiala ca e cam putin 300 gr in 10 zile. Tu ce zici mamicule?

Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !

Mergi la inceput

hellena, 300gr in primele 10 zile e foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

oana prepupun ca sunteti deja acasa. Postudor a speriat mai multe mamici, fara a avea temei pt asa-zisele ei diagnostice. am inteles ca are pile, de asta e tinuta la maternitate. E o proasta si jumate,oricum , sub orice critica!

Felicitari proaspetelor mamici, scuze ca nu nominalizez

de si39+

bebe din burtica

Mergi la inceput

hellena, 300gr in primele 10 zile e foarte mult. La asa greutate LP e in plus. Pai bebeii iau in medie 700gr in prima luna. 300 in 10 zile inseamna 900. Iti poti permite relaxat sa scazi treptat acel supliment, cate 10-20 ml pe zi si sa lasi copilul la san cat are el rabdare si chiar sa fortezi putin nota. Asa, in inca 10 zile esti pe exclusiv. Nu scoate suplimentul tot odata ca va plange si iti va fi greu sa il vezi asa. Treptat si incet lasat copilul la san .
la asa supliment problema e teama ta nu laptele tau. Relaxare, odihna si incredere mamicule. hai, te rog eu, fa-ti tie si copilului tau favoarea de a alapta excusiv. Te vei simti mult mai bine facand asta si pentru el va fi mult mai bine, e mult mai sanatos

EDIT la EDIT: daca pediatrul te-a invatat sa-i dai LP mai fa-ti o favoare tie ( pentru moralul tau) si copilului( pentru sanatatea lui) si schimba medicul

Mergi la inceput

Hellena.. 300 gr in 10 zile e f bine.. mie pediatra mi-a zis ca in prima luna trebuie sa castige 500 gr fata de nastere, 700 fata de scadere.. deci a luat f bine in 10 zile,daca merge asa va lua aproape 1 kg inainte de prima luna..
Da e Elena in poza ( iti dai seama ca nu as pune poza cu alt bb acum ), iti multumim frumos pt compliment, sa fie frumoasa in interior si sanatoasa e important pt mama.. in rest cioara oricum isi vede puiul frumos..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

hellena felicitari pt prima iesire reusita! Suntem de-o varsta,hi-hi

de si39+

bebe din burtica

Mergi la inceput