shengenisme

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Dupa ce ca ne-a inchis si ea usa (Shengenului) in nas, Finlanda pune si lacatul.
N-a mai asteptat sa i se opresca in vama tirurile cu celulare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Dupa ce ca ne-a inchis si ea usa (Shengenului) in nas, Finlanda pune si lacatul.
....

fineturi d'ale economiei globale, partea plina a paharului este investitia statului roman facuta acolo, fabrica nu pleaca cu tot ce a investit statul roman, pe locul fabricii va creste frumos un mall (precis in jucu nu exista mall), poate un depozit "idm", o "europa" sau vreun "dragon" divers colorat...

Nina, 28+,

Mergi la inceput

... sau o sera pentru lalele.
Impuscam astfel dintr-un foc doi iepuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Dupa cum ne-a spus consiliera primului ministru, doamna Vass, sunt in negocieri cu 10 companii care vor sa investeasca in zona, stati linistiti, Guvernul ne vegheaza!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Eu tot nu inteleg ce s-a intamplat cu finlandezii de la Nokia.Sunt mii de oameni care presupun ca au fost si instruiti in acel domeniu si care acum sunt in aer.
Nu cred neam ca sunt alte locatii cu mana mai ieftina de lucru, dar cred ca poate cu spagi mai mici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Eu tot nu inteleg ce s-a intamplat cu finlandezii de la Nokia.Sunt mii de oameni care presupun ca au fost si instruiti in acel domeniu si care acum sunt in aer.
Nu cred neam ca sunt alte locatii cu mana mai ieftina de lucru, dar cred ca poate cu spagi mai mici.

b.nica, obtuzitatea managementului de la Nokia, si nu in relatia cu vreo tara ci in gestiunea propriului succes, a dus de rapa un brand care acum cativa ani era echivalent cu ideea de celular.
Imbatati de atata succes au uitat ca pentru a te mentine in top trebuie sa inovezi la foc continuu. Intre timp le-au luat-o altii inainte. Acum, cand socul caderii (la bursa) de pe asa varf inalt le-a risipit euforia succesului, e deja prea tarziu. Inchiderea fabricii din Romania face parte din scenariul trist al limitarii catastrofei.
Nokia nu-si va mai reveni vreodata. Este deja istorie. Uita-te in piata mobilelor si vei intelege.
Iar la orizont a aparut, pe langa deja challengerii Apple si Google, inca un rechin. Mai mare decat toti ceilalti: Intel (ce s-a aliat cu Google).

Nu-i vad bine pe finlandezi. Ar fi bine sa ia lectii de austeritate de la romani si greci. O sa le trebuiasca cat de curand, caci si la ei sistemul social este excesiv de umflat, iar locomotiva Nokia pufaie din greu, si oricum a intrat de multa vreme pe o linie ce nu duce nicaieri. Au ratat schimbarea macazului atunci cand ar fi trebuit.

Speranta Finlandei sta acum in diferitele start-up-uri din tara.

Vestea cea mai proasta pentru noi este ca Nokia a fost anul trecut ... a doua firma din Romania ca volum al exporturilor. Plecarea lor taie o halca babana din export.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Dupa cum ne-a spus consiliera primului ministru, doamna Vass, sunt in negocieri cu 10 companii care vor sa investeasca in zona, stati linistiti, Guvernul ne vegheaza!

Numele Vass este identic cu cel al lui Ghizela Vass (1912-2004),este oare o intamplare?
Brr!Gogaliti pe nume si vedeti cine a fost 'mneaei in PCR de la Tismaneanu citire!

Mergi la inceput