poznasii de ian-febr 2004 la scoala
Raspunsuri - Pagina 8
Roxana_G spune:
Bravo Anita, mult succes! O sa fie bine si iti va da multa incredere in tine.
La noi nu au anuntat ROR. Eu i l as fi facut fara probleme.
dadi_t spune:
Hello...multumim pentrtu urari si felicitam la randul nostru scolareii!
Si la noi s-au semnat documetele cu acceptul pentru Ror.
Ioana....singurele satisfactii la ora actuala sunt de natura familiala...fetele si sotul, in rest-prapad: financiar, profesional.....Trec prin momente disperate...Sunt la un pas sa-mi dau demisia si doar pb financiare ma mai tin...din pacate stau destul de rau si cu sanatatea....imunitatea scazuta la maxim...de aici abcese dentare(sub lucrarile de portelan) la 3 saptamani....migrene de imi vine sa ma diuc la abator joi.....(e o gluma provinciala)...sa mai zic???... nu mai zic ...maine m-am hotarat sa ma duc la neurolog pentru migrene... deja mi-a amortit o parte din fata si am dureri la nivelul unui ochi.....
Anita, bafta multa pentru ca ai nevoie. Eu am urmat doar nistre cursuri de auditor si sunt termeni specifici fff greu de retinut si un limbaj alambricat... este un domeniu cautat insa , dar si solicitant....
ganditi-va si la mine!Pup!
arturicii spune:
Of mai Tania.
O sa iti zic si eu o vorba din popor dar si una draga mie: "tot raul spre bine"
si ai grija de tine.
Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada
anda141 spune:
Tania, fii tare, se vor rezolva toate. Incearca sa nu te mai stresezi atat !
Albert , mai nou, mi-a zis ca o iubeste pe Maria ( o colega) si ca se va casatori cu ea. Ieri i-a dat floare, nu stiu de unde a luat-o de pe undeva de la scoala sigur si a pupat o pe mana. Aoleu, daca a inceput din clasa 1...
In rest, cu scrisul nu se streseaza deloc sa le faca prea drepte , imi spune ca se grabeste ca el ramane ultimul si nu mai mare timp de pauze.Nu stiu ce mi-a mai indrugat acolo, dar nu am ajuns la o concluzie prea clara, dar eu cred ca nu are rabdare, se grabeste sa iasa la joaca. E constiincios, nu le lasa nefacute, dar ar putea sa scrie mai frumos. Mai astept insa, sper ca la scrisul adevarat sa fie mai atent si pana la urma important e sa invete bine, ca nu tb sa iasa caligrafist. Iar la invatat, nu are probleme pana acum.
Sa vedem cu fetele astea cum facem
Crisnemes spune:
Tania mult succes si sanatate!
Anne - spor la invata sunt convinsa ca o sa fie bine pana la urma.
Eu in continuare am probleme la scoala cu Dragos. Ieri s-a batut cu un coleg si prieten bun, in continuare deranjeaza orele. Nici nu mai stiu ce sa spun undeva poate oi fi gresit eu in educatia lui, dar la gradinita in afara de faptul ca se mai ridica in picioare cateodata in timpul programului nu am avut niciodata reclamatii. Acasa din punctul meu de vedere avem o relatie normala, nu e un baiat obraznic, face ce-i spun chiar daca cateodata mai comenteaza. Acum este pedepsit si nu mai are voie la desene animate si calculator. Maine este concert Scorpions si i-am promis ca-l duc daca primeste saptamana asta trei laude de la scoala- nu le are si din pacate nu va merge maine la concert. Cred ca nu e normal nici sa-i tin zilnic prelegeri care parca nu au nici un rezultat.
buli spune:
Cristina, oare nu l-o fi deranjand ceva?
si se manifesta si el cum poate?
zic si eu - ca eu tin mereu cu copiii, pana pe la 10-12 ani, eu una ii consider resposabili exclusiv de adulti de toate relele
vreau sa spun ca poate abordarea invatatoarei nu e chiar potrivita cu personalitatea lui si reactioneaza cu cine poate (colegul, de ex).
mai ales ca spui ca fazele astea sunt o noutate.
poate simte prea mare presiune cu treaba asta cu scoala ... vorbeste cu el.
Roxana_G spune:
Tania, o imbratisare mare pentru tine! Cred ca totul este foarte greu, dar trebuie sa ai grija de tine sa nu clacheze si organismul. Sanatatea e pe primul loc si din pacate realizam asta cand nu o mai avem...
Cris, subscriu la parerea Ancai. Sigur e ceva ce il supara pe acolo si invatatoarea nu ajuta.
Si apropos de povestirile Monicai si problemele de tip hartza cu colegii de care zice Cris, sa stiti ca nici la noi nu e roz. Se pare ca de prin colegii de clasa ai fetei sunt vreo doi care mor de oftica pentru ca Alex isi petrece timpul cu fostul coleg de gradi care este in alta clasa, asa ca o hartuie permanent cu inghionteli, urmariri si tipete in public cum ca ar iubi baiatul cu pricina. Ieri am sfatuit o sa il ignore si sa isi vada de Ale ei, insa azi mi a comunicat desumflata ca nu a mers sfatul meu si colegul nu s a potolit pana nu l a apucat ea de bluza. Eu am ramas socata pentru ca Alex nu e doar pasnica de regula, ci de a dreptul bleaga, si nu mi o imaginam ripostand. Nu prea stiu ce sfat sa ii mai dau pe tema asta...pare evident iritata si stresata rau in pauze (daca mai pui si concurenta de clasa a5a care vaneaza acelasi bAiat).
Nu stiu daca numai micile frecusuri de la scoala sau si oboseala isi spun cuvantul, insa a devenit extrem de agitata. Cand e stresata de ceva capata un fel de foiala nervoasa,din care da usor in plans cand nu ii iese cum vrea. E de urmarit.
Pe weekend a avut de scris dar am facut temele de azi sa nu ne ramana nimic. Maine mergem la Strumfi.
Sa aveti un weekend frumos!
buli spune:
Cristina, e f grea pedeapsa asta cu concertul, e cam disproportionata, eu am avut vreo doua din astea in copilarie si mi le amintesc si acum cu amaraciune.
cred ca si tu esti cu presiune, probabil doamna "reclama" zilnic cate ceva si te oboseste.
eu i-as scoate toate pedepsele si as petrece 2 zile aproape numai cu el, imprietenindu-ne si discutand.
pup la toata gasca si we fain.
aaa, si cand am timp, o sa intru sa va pove vreo doua faze, la cls a doua e si mai si, dar am invatat sa respir adanc
arturicii spune:
Hello.
ce faceti? n-a inceput saptamana?
La noi e liber azi (ziua recunostintei) si e asa de liniste de zici ca e ziua de Anul Nou.
Noi am avut totusi lectia de romana. Au compus o poezie ptr Sabina
Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada