poznasii de ian-febr 2004 la scoala

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna fetelor ! Cum ati inceput saptamana ? Ati avut miniconcediu ceva? Noi am invatat vineri, adica Albert , asa ca si eu am lucrat . In rest, am lenevit prin casa si prin jurul casei.
Incep saptamana cu o sedinta cu parintii diseara .
Albert a primit rol pentru serbarea de Craciun si el va fi ...bou. M-a amuzat tare cand mi-a spus. Mami, ne-a dat poezie . Eu sunt bou.
Lui i-a trecut gatul, acum sunt eu un pic racita, tusesc . Sper sa nu mai ia si el ceva anul asta.
Va doresc o saptamana usoara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Canci minivacanta la parinti, doar Alex a avut liber si a mers la gradi sa faca pe educatoarea. Eu nu am chef de nimic, nici cadouri nu am luat, nici idei nu am, si fac numai belele. Nu vreau sa mai povestesc, ca tot sper ca o sa se tina departe...dar zau nu am fost rau intentionata. Pur si simplu sunt ametita. Si ca sa dovedesc ieri am reusit sa imi sparg capul la propriu, noroc ca nu a fost cine stie ce rana. Evident nu am mers la spital, s-a vindecat rana (oricum era prin par) singura, dar am ramas cu un fel de hematom.

Multa sanatate Monica si Albert! Succes la sedinta. Vad ca la noi nu se fac asa des.

Mergi la inceput

Gata si cu sedinta. Ne a vorbit despre rezultatele primului semestru de scoala , rezultate care sunt foarte bune. Domnisoara invatatoare este foarte multumita si bucuroasa ca are o clasa de copii foarte buni. Ne a dat la fiecare cate o fisa personala a copilului, cu aspecte bune, rele, la ce a remarcat ea ca e mai bun, etc.
Am discutat despre serbarea lor, caodurile ptr ei, un proiect copiii ajuta copiii, strang banuti ptr.copiii saraci din care vor cumpara ce au nevoie.
Ne au amintit o regula, care cica era scrisa in regulamentul scolii, dar eu nu l am citit asa atenta, cum ca nu se aduc cadouri la profesori, nu au voie sa primeasca , deci sa nu aducem ptr a nu fi pusi in situatia de a fi refuzati. Asta ca se astepta sa primeasca de craciun. Sunt acceptate doar florile, pentru cine doreste neaparat.
Astazi l am luat pe Albert foarte suparat, in masina tot drumul nu a vrbit nimic, am crezut ca e bolnav, m am si speriat ca l am vazut asa abatut. L am intrebat ce are, e suparat ? La care el, incepe sa bazaie ca da, e suparat. Ca doamna i a scris in caiet ca nu a fost cuminte si nu vrea sa l cert. Atat s a jelit, of..sensibil mai e. Mie imi spusese doamna ca i a scris in caiet, ptr ca i a atras atentia de multe ori , se linisteste pe moment, dupa aia iar vorbeste in timpul orei. Si a plans si la doamna ca de ce i a scris, ca vede mami si se supara. Zici ca cine stie ce pedeapsa ii dau eu, l am pedepsit data trecuta cu calculatorul si asta era focul lui ca nu l las la computer. Ca asta e pedeapsa si pentru el emare tragedie. Pana la urma s a linistit, am discutat cu el sa i inlatur temerile astea de mine, de pedeapsa si ca trebuie sa mi spuna orice si rezolvam impreuna. Sper ca a inteles.

Mergi la inceput

Roxana O sa vina si zile mai bune. Asa e cateodata , parca numai rele ni se intampla. Nici eu nu am cumparat nimic de craciun, nici casa nu am aranjat o inca , pentru Albert am comandat online si astept sa mi vina la birou, asa ca macar cu el am rezolvat. Insa trebuie sa mai iau si pentru altii si ma oftic ca pana acum nu am fost in stare si urasc sa ma omor prin magazine in perioada asta. Dar sper sa rezolv saptamana asta sa nu ajung chiar atunci ca nu suport nebunia aia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Monica, deja sunt mai bine. Stiu ca se rezolva toate, incerc sa le iau usor. Pentru Craciun voiam si eu sa comand la Imaginarium, dupa catalog. Cred ca e cel mai simplu asa. Mi le aduc acasa si deja impachetate. Numai ca trebuie sa le tin undeva ascunse si nu prea am cum, asa ca mai aman pentru saptamana cealalta.

Mergi la inceput

La birou le comand eu si acolo le si tin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Roxana, sa treaca toate repede

Monica, pupam baiatul sensibil.

Azi nu au avut baietii scoala si am mers la film (ca tot era marti si martea e la jumate pretul), la www.cinemagia.ro/trailer/arthur-christmas-6777/" target="_blank">Arthur Christmas. E tare fain, vi-l recomand!
Il updateaza un pic pe Mosu ;) si ii da o varianta credibila in fata copiilor "tehnologizati" din generatia de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am vazut si noi Arthur Christmas si ne-a placut :)

am mai fost cu Matei la Aventurile lui Tintin, iarasi fain

eu n-am facut nimic de Craciun si nici nu stiu cand o sa fac, am toate weekendurile ocupate pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

La noi inca nu a aparut Tin Tin, acum in decembrie il asteptam

Aproape au finalizat scrisorile pentru Mos, vor amandoi Lego Alien Conquest.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Matei m-a naucit cu Mos cRaciun, a vrut intai concert Metallica in Iasi, dupa aia nu mai stiu ce trasnai, tot din categoria asta, i-am zis ca-i da teme cam grele mosului.

va amintiti de Sally, ceadenegasit, nu?

ah, de lego is cam satula, taman ce s-a capatat cu un avion urias de ziua lui. dar parca 7067 Jet-Copter Encounter imi place si mie

Mergi la inceput