Scolari de Iulie - August 2004 * 81

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

la noi vorba (din familie) e ca se duce la tuns oile. suna funny rau
eu vorbeam cu Daria ieri, mi se pare ca mai buna "pedeapsa" pentru vorbit inseamna 20 de genoflexiuni sau 3 ture de teren decat statul pe banca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La noi John a zis "vrei sa te duca la scoala de corectzie?!"
La care Maria a intrebat "e o scoala unde ma corecteaza... ca sa vorbesc corect!?" si tot ea si-a raspuns ca "atunci nu-i rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Eu la scoala de corectie i-am zis scoala de soldati..mi s=a parut ca are impact mai mare
Super Maria ..ce explicatii are!
ce am mai aflat eu este ca a vorbit cu cineva (nu-si mai aminteste sigur )d-na l-a vazut,l-a luat in fata..si pe el l-au lovit jaluzelele si s-a speriat si copii au ras si i-a venit ideea sa repete figura..

I-am zis ca vine Sorin la d-na de sport si a inceput..Mai da-i o sansa o sa rada copii de mine ca vine tatal sa ma pazeasca..Luca este un ratat!

acum se roaga de mine sa-i dau un DVD cumparat de la scoala ..si nu stiu ce sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Kim pai atunci marseaza pe "frica" lui spune-i ca daca nu se controleaza vine tati si sta in banca cu el si in timpul orelor!!!...pana la urma este week-end si pentru pedepse asa ca da-i dvd-ul de la scoala...si vorba Inei se simte in centrul atentiei tot timpul si la scoala si acasa asa ca puteti incerca si varianta cu "ignor" la problema..
Cristalina este super Maria...mamaa ce idee le mai vine sa faca liste cu copii cuminti,invatatoarea noastra a fost superok din punctul asta de vedere....iar sfaturile de de cumintit cupii nu mai comentez...
Daria,daaaa avem o clasa mare si au cate 6 banci pe un rand...sa ne spui unde trebuie sa votam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

am fo` la scoala sa o intalnim pe profa de volei. ciuciu.
dar macar am dat nas in nas cu profa de desen. miercuri de la 16 la 18, 10 lei sedinta, am si cumparat toate cele
si mi era o lene si sa chiulesc, de implicatii nu mai zic si mi am amintit ce greu e dom`le sa tii biroul curat si m am turat catre Giuli, la care ea, ce ce ceee imi vezi cumva biroul de aici
am zis oare ca am urcat cele 7 etaje pe jos ?

scoala de soldati ??? buna ideea. la Giuli ii mai zic de cursul de viteza si toata se crizeaza

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

am fo` la scoala sa o intalnim pe profa de volei. ciuciu.
dar macar am dat nas in nas cu profa de desen. miercuri de la 16 la 18, 10 lei sedinta, am si cumparat toate cele
si mi era o lene si sa chiulesc, de implicatii nu mai zic si mi am amintit ce greu e dom`le sa tii biroul curat si m am turat catre Giuli, la care ea, ce ce ceee imi vezi cumva biroul de aici
am zis oare ca am urcat cele 7 etaje pe jos ?

scoala de soldati ??? buna ideea. la Giuli ii mai zic de cursul de viteza si toata se crizeaza

_

..da' biroul meu nu-l vezi?...la cursul de viteza vreau si eu sa o inscriu pe Maria
Meii sa inteleg ca ai vostri nu prea mai dorm la pranz??....noi de luni o sa mergem iar la cursuril de teatru la palatul copiilor,mandra abia asteapta...dar este de la ora 14 asa ca sarim peste somnul de pranz in ziua aia.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

somn de pranz n a mai avut dupa grupa mijlocie, iar acum o data pe luna daca se nimereste in weekend :(

merg sa fac cap. nou

gata, aici 82

_

Mergi la inceput