Scolari de Iulie - August 2004 * 81
Raspunsuri - Pagina 18
g_ioana spune:
Neatza
Emaas vrea si eu sa am rabdarea ta....din pacate eu una simt ca nu-mi ajunge timpul si as vrea sa fac mai multe cu mandra,dar trebuie sa mai fac ba una ba alta...pana la urma Ricu a fost provocat de fata aia...dar asta nu scuza reactia lui
Andriesce nervi tari ai...si zici ca la 17 ani se termina fazele astea?
Lia tinem pumnii pentru Danu sa aiba o zi faina azi la scoala...de obicei se poarta sa pui un copil mai turbulent cu unul mai cuminte...cu speranta ca cel turbulent se va molipsi de la cel cuminte....la noi in clasa sunt 33,deci nu-s perechi asa ca banca in care un copil sta singur a devenit banca pedepsitilor....am fost si eu aseara la sedinta,doamna ne-a zis plusurile si minusurile copiilor ..dar la general,cine vrea sa afle despre copilul personal,in fiecare marti la ora 12 are program de consiliere(io am fost cam dezamagita,pentru ca doamna ii muta in fiecare saptamana din banci...saptamana asta mandra a stat in ultima banca la perete...io la sedinta a trebuit sa stau tot acolo...si cat a durat sedinta nu am vazut-o la fata pe invatatoare si cateodata nici nu am auzit-o bine...ceea ce cred ca i se intampla si mandrei...astept sa vad ce se mai intampla si saptamana viitoare...din punctul meu de vedere ar trebui sa-i aseze in ordinea inaltimii)
Kim super idee ai gasit cu pisica
Robi mamaa da ce poezii lungi invata...poate se pregatesc de vreun concurs
Aaaa in legatura cu concursurile doamna ne-a zis ca sunt concursuri pentru toata lumea:Voinicel si Smart...voinicel este pe 20 octombrie si inscrierile se fac pana azi inclusiv iar smart prin noiembrie...restul sunt in semestrul al II lea dar la cele serioase nu merg decat 2-3 copii pe care-i selecteaza doamna
hai pupicei si sa avem o zi scurta cu soare
szivarvany spune:
io ma bucur ca-i roteste in banca, altfel Giulia ar sta doar in ultima
inseamna ca aveti o clasa mare ca suprafata Ioana, daca asa nasol a fost:(((
edit ca uitai: vreau sa va cer voie sa particip la concursul DC cu o fotografie de la Busteni cu toti copiii: Polux, Andries, Rox, Ina, Amironeanu dupa care vident o sa cersesc voturili
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
amironeanu spune:
Buna dimineata!
Mi-e asa de somn!!! Am fost singura cu ei de marti, am rezistat eroic, dar aseara tot m-am incruntat un pic la ei. Se vede ca Stefi e obosita, cum am ridicat un pic tonul cum a inceput sa planga, trebuie neaparat sa ne reorganizam programul.
Daria, chiar ma bucur ca ai ales o poza cu toti copii, ai votul meu deja!
Sa aveti un week-end minunat!
ina32 spune:
Votam, votam Daria, numa sa-mi spui cand/unde...
Despre noi...nu mare lucru...au dat teste dar nu stie nici ce le-a dat nici ce a facut.Cu scoala n-avem angoase dar acu' are inima cam franta pentru ca ()colega lui de banca i-a facut o bratara altui baiat si i-a promis si lui una dar nu i-a adus-o.
Are o atitudine demno-ofuscata...tipic masculina
Aseara, in loc de poveste m-a pus sa-i citesc lista cu numele tuturor parintilor, nr de telefon si adresele de e-mail pe care a primit-o de la invatatoare. Si era foarte atent sa nu sar peste vreun nr de telefon
leeloo2004 spune:
Am revenit si eu dupa o mica "excursie" de 2 zile (bussiness) la Viena, ieri mi s-a facut rau de la ce am mincat la mic-dejun, noroc ca pina seara mi-am mai revenit...
Eu ma abtin sa fac comentarii privitoare la copii cu probleme de comportament - bine, Stefan nu are asa grave probleme de comportament dar totusi are; la noi exista o echipa mixta incepind cu noi, parintii si terminand cu terapeutii care se ocupa de aceasta problema, dar pot sa inteleg intr-o masura frustrarile parintilor de copii cu probleme de comportament versus copii cuminti...si eu una (si nu numai eu) nu cred ca izolarea copiilor cu astfel de probleme este solutia...
Pe Tudor il tin de 3 zile acasa - muci, tuse si marti seara febra (ca tot trebuia sa plec eu! ), sper sa fie ok pina luni...
Kim - deci Luca e mort dupa pisicutze... Bafta multa cu cabinetul!!!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
orice minune se zice ca tine 3 zile..la noi a tinut 2
la sport..a fost pus pe banca toata ora...
la ultima ora s-a plictisit si impreuna cu alt baietel a fost pus langa catedra..iar el a continuat sa-si amuze colegii...
pisicuta cea noua nu mai sta la el in baie..nu are voie sa le atinga
tv si pc deloc
nu mergem la circ (venise cu un flyer)
nu mergem la Palatul copiilor si-n parc
eu il ignor
in rest..dumnezeu cu mila..
edit:primise microscop digital de conectat la pc si un ceas de mana...s-au confiscat.
ina32 spune:
Kim-daca ai face un experiment de o saptamana...sa nu iei contact cu invatatoarea, sa nu incerci sa afli de la Luca despre ce traznai a facut la scoala...sa ignori problema asta cu totul...poate ca Luca se va plictisi sa iasa in evidenta in felul asta...Bineintels daca rezisti, ca stiu cat de greu e sa nu te implici in ceva doar pt a experimenta
szivarvany spune:
foarte mare tragedie acolo la voi la scoala asta cu vorbitul.
vreau io sa vad o clasa de 25+ elevi cate tac toti
asta cu stat pe banca la educatie fizica mi se pare hilar; la noi pe nazdravani i-a pus ieri sa faca nush ce flotari si genoflexiuni de n-au mai avut forta sa vorbeasca
aaa, si cica la religie a fost teroare, a zis Giulia ca asa ceva n-a mai vazut ca unii colegi nu au tacut deloc o fi doamna asta mai moale asa
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela