Trombofilia, o cauza a infertilitatii -64-
Raspunsuri - Pagina 3

Musette_1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danezza cum mai esti? MTHFR C677 Homozigot ![]() Doamne ajuta! |
Sunt mai ok Daneza, zic eu. ieri mi-a iesit beta hcg 340, fata se 136 in urma cu 2 zile. Maronelile s-au transformat in bejuleli foarte light si sper astazi sa dispara. Tot in varful patului stau si ma uit cu incredere la tine ca ai ajuns in 19 saptamani si esti tot homozigoata.

Sper sa fim ok.

Mutatia MTHFR C677T - homozigot si Mutatia PAI-I ' 4Gl5G - heterozigot.
2 avorturi spontane la 5s in 2010 si la 4s in 2011 (sarcina confirmata de doua analize beta HCG)
Insarcinata in 4s cu iminenta de avort.

Musette_1982 spune:
Am uitat sa spun ca au ramas durerile. Ma doare burtica ca la ciclu si ovarul drept foarte tare. Ba ma injunghe, ba pur si simplu doare, dar tare. Stie cineva daca durerile astea se incadreaza intr-un spectru normal?
Multumesc mult.
2 avorturi spontane la 5s in 2010 si la 4s in 2011 (sarcina confirmata de doua analize beta HCG) in 4+

irina21 spune:
Musette din cate am observat eu, dna Uscatescu intra mai mult in week-end pe email, de obicei seara ...probabil zielle astea vei primi raspuns.
Si eu i-am trimis eun email luni si nu e inca citit.
_
FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s
Tratament pregatitor recomandat: Thrombo Ass de 100 mg - 1/zi, Magne B6 3/zi, Femibion 1 - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, Ulei de peste cu vitamina D - 1/zi, Metformin - 1/zi

irina21 spune:
Referitor la durerile pe care le ai ar fi bine sa iei legatura cu ginecologul eventual sa-ti mai mareasca doza de utrogestan sau ce iei tu de mentinere...si no-spa mai bine in plus decat prea putin..
_
Tratament pregatitor recomandat: Thrombo Ass de 100 mg - 1/zi, Magne B6 3/zi, Femibion 1 - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, Ulei de peste cu vitamina D - 1/zi, Metformin - 1/zi

Musette_1982 spune:
Iau:
Fragmin 5000 UI
Utrogestan 200x3/zi
Duphaston x 3/zi
Nospa x3/zi
Acid folic
Vitamina E
Magne B6 x 2/zi
Femibion
Aspenter una la 2 zile
Nu stiu ce ar putea sa mai imi mareasca. El zice ca mai mult Utrogestan nu-mi da...
2 avorturi spontane la 5s in 2010 si la 4s in 2011 (sarcina confirmata de doua analize beta HCG) in 4+

danezza spune:
Eu luam arefam cate 2 de ori pe zi pt fixare
ma bucur ca esti cat de cat mai bine dar ar fi bine totusi sa mergi la un dr
asa ma uitam si eu la semnaturile feteor mutante si multe dintre ele au acum bebeii acasa si se bucura de ai
asa o sa fie si la noi
trebuie sa ne ajute Doamne Doamne
MTHFR C677 Homozigot in 19+
Doamne ajuta!

cybele spune:
Buna Musette,
am citit si eu mai atent povestea ta , ca incepea in capitolul anterior. Si eu am avut niste sangerari, am scris atunci dnei uscatescu, ea mi-a raspuns destul de tarziu, iti transcriu mesajul dansei.
OPRESTE ASPENTER
IA 6 TAROSIN /ZI
MARESTE DOZA DE ACID FOLIC LA 10MG
eu atunci am pierdut sarcina, insa din motive genetice- a fost o problema cromozomiala, de aceea am indraznit sa iti impartasesc si tie raspunsul, care s-a dovedit bun, din punct de vedere hematologic a fost OK la mine.
Durerile din zona uterului-ovarelor sunt destul de obisnuite in primele saptamani de sarcina- de ovare pt ca acestea produc acel corp galben care secreta progesteron, de uter pt ca se mareste. Anunta-l si pe gineco, mai mult utrogestan nu cred ca iti va da insa.
Multa bafta, sa depasesti aceasta perioada critica!
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!

Musette_1982 spune:
Multumesc cybelle. Gineco al meu stie. E usor depasit si zice ca nu mai are ce sa-mi dea. Doza de Utrogestan mi-a spus clar ca nu mi-o creste.
Eu am ovulat pe ambele ovare luna trecuta, dar doar dreptul ma doare. De acid folic mi-a zis si el, dar doar de 5 mg. Oare face rau daca iau mai mult?
Medicul e foarte ok, insa nu a mai avut mutante si e foarte tinerel. Vreau sa-l schimb dar cel pe care il vizez e in concediu pana in octombrie... Deja am facut turul tuturor "pomilor laudati" din Timisoara. Am si obosit un pic dar nu e bai. Nu prea as umbla aiurea acum. Stau de 4 zile in pat si astazi, in sfarsit nu am mai avut maroneli de dimineata.
Tarosin inteleg ca e o vitamina, deci as putea s-o introduc eventual.
Ceea ce ma ingrijoreaza sunt durerile.
De aceea va intrebam si pe voi. Multumesc mult.

irina21 spune:
Eu la ultima sarcina luam 4 utrogestan pe zi.
Am auzit si de situatii in care se merge pana la 8/zi.
_

cybele spune:
musette, da, tarosin-ul este vit C; poti sa iei si CETEBE, pana la 1 g pe zi, dar sa le iei pana in ora 14 ca apoi nu mai dormi; se dau pt fragilitate capilara, de obicei se opresc sangerarile daca nu e o pb f grava
irina, asa este se poate creste doza de utro pana la 800, insa in cazul in care e si trombofilia asociata nu e de dorit sa se introduca f multi hormoni pt ca acestia coaguleaza sangele;oricum doza de 600 e fff mare-de obicei se da pt sustinerea sarcinilor obtinute prin FIV, mai rar pt sarcini naturale, si doar in situatii dovedite de insuficienta progesteronica
eventual, musette, dozeaza si progesteronul daca mai faci beta
by the way, cresterea de la beta e f buna, tine-o tot asa!
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!