Nasterea la Arcadia - Iasi (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Multumim dragelor pentru urari!

Ma uitam acum la primele poze ale Mariei. A crescut atat in 2 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa27 spune:

Buna seara fetele!
Nu am mai scris de ceva timp dar chiar nu am mai avut cand. Am facut curatenie in camera fetitei,cumparaturi,am pus conserve si alte chestii pt iarna.
Azi am fost la control. S-au schimbat datele problemei..Se pare ca voi naste pe 7 octombrie prin cezariana.
Astazi avem 37 de saptamani si avem 3 kilograme. .Suntem bine, pedalam intruna, la ecograf eram f incruntata si botoasa....ba chiar am aratat si limba. A ras si dr. ...Cred ca nu mai avem rabdare inca doua saptamani..
La mine tensiunea e cam mare 16 cu 8....dar atata timp cat iubita lui mami e bine....o sa fiu si eu. Ciudat e ca pana acum o aveam 9 cu 5.

Le urez la toate mamicile care au nascut toate cele bune iar la viitoarele mamici multa bafta si sanatate. Pup toti bebelusii. Am vazut poze...sunt toti minunati... Abia astept sa mi tin si eu comoara in brate....nu mai am rabdare....
Va pupacesc pe toate !
O seara frumoasa si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Oana, am gresit eu, in loc de Danyelas am scris Iulia, off, se vede ca-s obosita!

Lisa, si daca se declanseaza nasterea inainte ce se intampla? Mai poti naste la Arcadia?
Mamica de Estela , 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta84 spune:

Neata..Lena din pacate nu a putut sotul meu sa vina ..prin urmare mi-a fost oarecum sa vin singura atata vreme cat mi-a zis sa-mi iau si partenerul..dar vin luni cu Ionela..mi-a trimis un mesaj Adina parca... ce ati facut la curs??sunt curioasa...ati invatat ceva??..eu sunt ok..inca nu da semne clare gazutza mea..am 37 de sapt finalizate...asteptam asteptam..o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Buna dimineata

Lisa, ce harnicuta esti . Si eu am de obicei 9 cu 5 tensiunea. Cum ti-ai dat seama ca a crescut, au fost anumite efecte sau ai masurat-o si ai vazut?

Alinuta, imi pare rau ca nu ne-am vazut.
Sincer nu am aflat decat 3 lucruri noi:
- ca e bine sa te legeni in timpul travaliului
- ca miscarea si exercitiile in timpul sarcinii conteaza foarte mult
- exercitiile Kegel nu se mai fac in ultima luna, dar se fac dupa ca sa eviti incontinenta urinara si sa grabesti procesul de tratare a perineului.

Restul il stiam ca am vazut un filmulet (adica ditamai filmul, k are vreo 4-5h) "Laugh and Learn About Childbirth". Filmuletul este extraordinar, e super funny si informatii foarte interesante. Unicul lucru care nu se mai aplica este faptul ca daca faci epidurala poti sa te misti (in perioada respectiva nu puteai sa te misti).

Va recomand celor care vreti sa nasteti natural acest filmulet (practic consta intr-un curs Lamaze complet). Aveti aici inceputul pe youtube http://www.youtube.com/watch?v=wX_8kJoNw7M , dar daca vreti sa il vedeti pe tot puteti sa il cautati pe torrent. Daca imi dati un PM va dau link

Ce nu mi-a placut este ca tipa nu se oprea sa vada daca avem intrebari... si trebuia sa ma chinui ca sa o intreb ceva

Per total e ok. Adica nu prea poti sa acoperi prea multe intr-un singur curs

Lena - 37+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Buna dimineata

Lisa, ce harnicuta esti . Si eu am de obicei 9 cu 5 tensiunea. Cum ti-ai dat seama ca a crescut, au fost anumite efecte sau ai masurat-o si ai vazut?

Alinuta, imi pare rau ca nu ne-am vazut.
Sincer nu am aflat decat 3 lucruri noi:
- ca e bine sa te legeni in timpul travaliului
- ca miscarea si exercitiile in timpul sarcinii conteaza foarte mult
- exercitiile Kegel nu se mai fac in ultima luna, dar se fac dupa ca sa eviti incontinenta urinara si sa grabesti procesul de tratare a perineului.

Restul il stiam ca am vazut un filmulet (adica ditamai filmul, k are vreo 4-5h) "Laugh and Learn About Childbirth". Filmuletul este extraordinar, e super funny si informatii foarte interesante. Unicul lucru care nu se mai aplica este faptul ca daca faci epidurala poti sa te misti (in perioada respectiva nu puteai sa te misti).

Va recomand celor care vreti sa nasteti natural acest filmulet (practic consta intr-un curs Lamaze complet). Aveti aici inceputul pe youtube http://www.youtube.com/watch?v=wX_8kJoNw7M , dar daca vreti sa il vedeti pe tot puteti sa il cautati pe torrent. Daca imi dati un PM va dau link

Ce nu mi-a placut este ca tipa nu se oprea sa vada daca avem intrebari... si trebuia sa ma chinui ca sa o intreb ceva

Per total e ok. Adica nu prea poti sa acoperi prea multe intr-un singur curs

Lena - 37+

AMR un pic

Da pai ii spuneam sotului ca imi pare rau ca nu putem sa mergem si el mi-a zis:"stai linistita, crezi ca inveti asa multe intr-o singura sedinta??inveti mai multe de pe net"..se pare ca a avut dreptate...dar vom merge luni..pupici si multumesc pentru ideea cu filmuletul...nu stiam de el..zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Cu mare placere.

Lena - 37+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa27 spune:

Neata!
Madline, am vorbit despre declansarea nasterii inainte de termen cu dr si mi-a spus ca nu-i nici o problema. Sa o sun imediat...ca ea ma asteapta. Singura frica a mea e ca distanta e destul de mare :Piatra Neamt - Iasi. Dar si cu asta m-a lamurit dr. Mi-a spus ca in doua ore nu am cum sa nasc. ...Sper sa fie asa...Oricum am ceva emotii...Pana la urma cum o vrea Dumnezeu.

Lena, tensiunea mare mi-a descoperit-o ieri. Saptamana trecuta o aveam 9 cu cinci.Chiar nu stiu de unde ...a crescut asa mult...

fetele...vroiam sa mai intreb ....cand ati iesit din spital cu ce ati scos copilasul? l-ati pus in scaunelul de la masina sau cosulet tip landou? Ma gandesc ca ar fi mai in siguranta in scaunul de la masina (mai ales ca noi avem de parcurs o distanta mai mare). Dar in acelasi timp ma intreb daca copilul nu-i prea mic pt scaun auto? Mi se pare ca e mai curbat decat cosuletul. Voi ce spuneti?

Lalic, sau fetele cate ati mai facut cezariana....v-ati facut rahi sau generala?
Cele care au facut rahi...cum e? Cum te simti in timpul operatiei? Simti ceva? Poti sa iti vezi copilasul? Am mii si mii de intrebari...
dar pt azi ajunge...

Va pup pe toate ..si mamici si burtici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Va salut!
LenaC si eu aproape tot travaliul m-am leganat pe minge.Ajuta mult.Doamna dr. Cacicovschi a fost o scumpa.Imi dadea bomboane de menta in gura din cand in cand si apa cu paiul. Pe mine m-au incurcat teribil cablurile alea de la monitorizarea contractiilor si batailor inimii ca imi venea sa le smulg de pe mine.Din cauza triplei circulare a gazutei nu prea ma lasa fara ele
Lisa sa nu fi de ochi e dolofanica gazuta ta de 3 kg.Ai grija ca asa mi-au zis si mie si in ultimele saptamani si am nascut-o de 4 kg si.Au o marja de eroare maricica.Cel putin in cazul meu a fost diferenta de 1 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Noi am scos gazuta intr-un port bebelus de catifea alba.Batea vantul foarte tare insa i-am tras fermorasul si statea ca intr-o clatita acolo. Am stat cu ea in brate in masina si a facut nanita tot drumul.Am vazut bebelusi scosi si cu cosulete, scoica auto insa mi se pare ca stau prea fortati, aproape in fundulet in ele, asa ca nu prea recomand.Mai indicate sunt cosuletele alea cu manere unde pot sta intinsi bebelusii sau partea cu landou de la carut (daca se detaseaza de carut) e super ok.

Mergi la inceput