Nasterea la Arcadia - Iasi (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Dada, eu cred ca e prea devreme pentru diversificare indiferent ce-ti spun medicii. Bebe nu va mai lua in greutate in acelasi ritm de acum. Imi dau seama ca abia astepto sa scoti o masa de laptic, dar sa stii ca asta nu va fi curand.
E posibil ca bebe sa fi luat mai mult in greutate pentru ca sigut de la bibe a tras mai mult lapte decat ar fi tras de la san( biberonul pacaleste mult). Mai stai macar 1 luna. Consecintele diversificarii porecoce nu sunt tocmai ok .
E important ca bebe sa stea foarte b9ine in fundic atunci cand incepi sa-i dai altceva decat lapte, sa isi arate interesul pentru mancarea ta ( nu sa urmareasca ce faci doar ci, daca ii pui ceva in manuta din ce vede ca mananci sa duca la gura ( o bucatica de mar si sa roada din ea spre exemplu)
Aici un artiocl interesant:www.askdrsears.com/topics/feeding-infants-toddlers/starting-solids/6-reasons-delay-introducing-solid-food" target="_blank">http://www.askdrsears.com/topics/feeding-infants-toddlers/starting-solids/6-reasons-delay-introducing-solid-food

inca unul: http://laptematern.ro/cms/front_content.php?idart=42

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 35+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Buna dimi si de la noi
Fetelor multumesc de aprecieri, bebe David va pe toate.
La noi a cazut buricutul aseara, deja am facut un pas...pana ajungem sa stam in funduletz si sa purtam blugi cu pachisti ca Alexutu mai avemmm..., dar toate la timpul lor.
Intrebare ptr mamici, acum ca a cazut buricul, facem toaleta la fel pana se curata locul si pampersul tot asa intors???
Multumesc

Claudia David Andrei 12 sept 2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Intrebare ptr mamici, acum ca a cazut buricul, facem toaleta la fel pana se curata locul si pampersul tot asa intors???

Claudia David Andrei 12 sept 2011

DA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

ziua buna si de la noi!
Mada,Dada, multumesc pt raspunsuri
INtrebare..cum e pana la urma cu dublarea greutatii de la nastere ..la 4 sau 6 luni ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gravidacori

ziua buna si de la noi!
Mada,Dada, multumesc pt raspunsuri
INtrebare..cum e pana la urma cu dublarea greutatii de la nastere ..la 4 sau 6 luni ?

MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011

dublare - 6 luni
triplare - 1 an
E o chestie statistica, nu toti copii "functioneaza "asa. E apaorximativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui DadaIna

Va salut!
LenaC si eu aproape tot travaliul m-am leganat pe minge.Ajuta mult.Doamna dr. Cacicovschi a fost o scumpa.Imi dadea bomboane de menta in gura din cand in cand si apa cu paiul. Pe mine m-au incurcat teribil cablurile alea de la monitorizarea contractiilor si batailor inimii ca imi venea sa le smulg de pe mine.Din cauza triplei circulare a gazutei nu prea ma lasa fara ele
Lisa sa nu fi de ochi e dolofanica gazuta ta de 3 kg.Ai grija ca asa mi-au zis si mie si in ultimele saptamani si am nascut-o de 4 kg si.Au o marja de eroare maricica.Cel putin in cazul meu a fost diferenta de 1 kg.

Da, am facut un exercitiu pe minge. Chiar mi-a placut.
Super ca o sa am o minge in travaliu, o sa ma legan pe ea .
Multumesc DadaIna de raspuns

Inca o intrebare... cablurile sunt musai sa le ai sau doar in anumite cazuri?
si inca una ... ti s-a pus oxitocina sau nu?

Lena - 37+

AMR un pic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Citat:
citat din mesajul lui DadaIna

Va salut!
LenaC si eu aproape tot travaliul m-am leganat pe minge.Ajuta mult.Doamna dr. Cacicovschi a fost o scumpa.Imi dadea bomboane de menta in gura din cand in cand si apa cu paiul. Pe mine m-au incurcat teribil cablurile alea de la monitorizarea contractiilor si batailor inimii ca imi venea sa le smulg de pe mine.Din cauza triplei circulare a gazutei nu prea ma lasa fara ele
Lisa sa nu fi de ochi e dolofanica gazuta ta de 3 kg.Ai grija ca asa mi-au zis si mie si in ultimele saptamani si am nascut-o de 4 kg si.Au o marja de eroare maricica.Cel putin in cazul meu a fost diferenta de 1 kg.

Da, am facut un exercitiu pe minge. Chiar mi-a placut.
Super ca o sa am o minge in travaliu, o sa ma legan pe ea .
Multumesc DadaIna de raspuns

Inca o intrebare... cablurile sunt musai sa le ai sau doar in anumite cazuri?
si inca una ... ti s-a pus oxitocina sau nu?

Lena - 37+

AMR un pic

Teoretic monitorizarea nu se face permanent fara un motiv serios.
Despre oxi astept si eu raspunsul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

multumesc IONELA pt raspuns..sunt usor ingrijorata pt ca mandruta mea are 4 luni sapt viit. si 5.300g si conform doctoritei mele e cam putin ..pe internet am citit diverse....ea doarme de la o luna o noapte intreaga fara treziri,deci2 mese in minus fata de alti copii,dar nu vrea sa se trezeasca si de la arcadia mi-a zis sa nu o trezesc eu. ea nu pare sa aibe nicio prb ..uda scutece, e vioaie, rade ,se joaca ,chiuie si ziua papa f bine. e lunguta 63cm..ma gandesc ca o sa o fac model ..lunga si slaba.
DE CE MI-E F TEAMA MIE ? DOCTORITA la ultimul control,mi-a zis sa vedem cum sta treaba pana la urm control ..adica sapt viit la vaccinul de 4 luni...si poate imi prescrie completare LAPTE PRAF SI NU VREAUUUUUUUU!!! FFF DEZAMAGITA AS FI SI AR INSEMNA CA TOATE EFORTURILE MELE DE PANA ACUM DE A O ALAPTA AR FI FOST ZADARNICE,PLUS CA NU VREAU SA AUD DE LP!
daca imi va da aceasta indicatie nu cred ..nu stiu daca o voi urma......help!

Mergi la inceput

Cori, chiar nu iti bate capul cu asta. Eu spun ca e foarte bine cu greutatea. Sun copii si copii. Noi avem la odiseea lui Mihnea copii nascuti la termen, cu greutate de peste 3000 dar care acum abia au depasit 10 kg. la aceasta categorie sunt si copii alaptati si cu LP. Daca fata e vesela si uda scutece CALM!!!
Cat a avut la nastere?
De ce nu esti in lista? Am uitat eu sa te trec, sau nu ai lasat tu datele?
Fii linistita ca e bine cat e. asta cu LP e ca sa ce? Vrei bebe sumo? sau cum? Ia lasa tu prostiile lor. A, si daca iti prescrie LP ce??? Ii spui ca i-ai dat si asa ia fata in greutate
EDIT: sa stii ca de multe ori copii care cresc repede in lungime stationeaza la greutate. poate pe aici e si la voi situati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa27 spune:

DadaIna, multumesc!
Eu sper sa ajunga la 3 kg jumate,dar pana la urma nu mai conteaza la cat ajunge....sanatoasa sa fie..

In legatura cu scaunul de masina pt bebe chiar nu stiu ce sa fac. Am sa mai vad pana atunci. Eu le pregatesc pe amandoua.
Ai fost super simpatica cu..clatitutza....chiar m-ai facut sa rad .

Mergi la inceput