Nasterea la Arcadia - Iasi (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata

Iulia, de cand tot vreau sa iti spun ca poza de la avatar este superba. Emana inocenta si dragoste, cred k iti vine sa il mananci.

Lisa, s-ar putea sa ne vedem pe acolo, daca vine bebe cum vreau eu, pe 9.10.11

Ionela, am vazut ca Iulia e inca la burtici [:P], cand ai timp sa o treci la mamici.
Iulia sa mai scrii o data datele de la nasterea lui Andrei ca sa nu mai cautam in urma.

O zi frumoasa va doresc

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Buna dimineata si de la noi!

Am fost ieri la vaccin, le-am facut pe cele de la stat. Spre marea mea bucurie, nu a plans foarte tare, iar reactii aiurea nu a avut deloc. A plans aseara asa cum face in fiecare seara, de la colici, febra deloc. E vesela, vioaie. Mie insa mi s-a rupt sufletul cand a intepat-o.

Ma laud si eu cu kilogramele. Am acum 62 de la 82, am dat jos 20 deci in 2 luni si o sapt.

Mergi la inceput

Oana, felicitari pentru vaccin. Pai Maria e o luptatoare, normal ca nu a plans .

Felicitari si pentru kg din sarcina. 20kg in 2 luni e super

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa27 spune:

Lena, m-as bucura sa ne intalnim pe acolo...
oana.irina, spune-ne si noua secretul. Adica e...WOW...20kg in 2 luni....super!!!! Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Claudia, poti sa imi spui cat a fost estimata greutatea lui David la ultima eco?
Mai am o prietena care a fost la Scurtu si diferenta a fost de 40 grame. Sunt curioasa si la tine.

Mersic

Lena - 38+

AMR un pic

Lena ultima eco am facut-o la 37s si 3 zile conf DPN, dar bebe avea 37s2zile, 3125gr(+,- 456gr), iar la 39ssi 2 zile cand am nascut a avut 3520gr, FL= 6,89 cm.
Mai ai putin si tii minunea in brate, ai gasit numele perfect??

Claudia David Andrei 12 sept 2011

Mergi la inceput

Buna ziua si de la noi, astazi avem un bebe marait, iar mami vrea.
Mamici vreau sa fac programare ptr eco de sold la Pedlife, vad pe site 2 dr, care mi-l recomandati??
Oana felicitari ptr vaccin si mai ales ptr kg pierdute, trebuie sa ne spui secretul, stiu ca la un moment dat aveai un meniu cam strict..
Si eu in 2 sapt am dat 10kg, de la 78 la 67.5 azi dimineatza.Recunosc ca mananc doar cand apuc si ca imi este frica sa introduc alimente noi , asa ca avem lactate, cereale integrale, tarata de ovaz, gratar de pui si salata de sfecla rosie si morcovi, un mar , o para pe zi...si foarte mult ceai de lactatie min 2l/zi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Lena ultima eco am facut-o la 37s si 3 zile conf DPN, dar bebe avea 37s2zile, 3125gr(+,- 456gr), iar la 39ssi 2 zile cand am nascut a avut 3520gr, FL= 6,89 cm.
Mai ai putin si tii minunea in brate, ai gasit numele perfect??

Pare sa fie "accurate", adica in 2 sapt cam 400-500 gr pune un bebelus. Da, mai e atat de putin .
Inca nu am gasit nume, oricum pe fisa lui Tutuianu figureaza cu numele Maia Madalina .

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput

Noi ne pregatim de botez, adica am stabilit data si akum imi permit sa va arat un link cu lumanari de botez... http://saracreations-bysara.blogspot.com/search/label/Lumanari%20botez
Vreau ceva special... ceva recomandari

Mergi la inceput

Vai ce superbe sunt , nici nu stiam ca exista asa ceva .

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Vai ce superbe sunt , nici nu stiam ca exista asa ceva .

Lena - 38+

AMR un pic

Bani sa fie,ca sunt de toate
Am o poza cu ce vreau dar habar nu am cum se ataseaza pe aici o poza si nici chef sa caut nu am.
Eram aseara la plimbare in parc si o mamica isi striga fetita, Sara, zic sa vin si eu cu o idee, daca nu e deja pe lista
Ma duc sa termin de calcat ca acusi se trezeste maraiciul lui mama

Mergi la inceput