Nasterea la Arcadia - Iasi (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Dar sunt mai multe pozitii. Alea in care sta lipit de tine, e ok, nu?

Ceva de genu cum e la 1,5-2.0 ani http://sling.ro/descriere/recomandari-dupa-varsta/

Eu ma gandeam k poti sa alaptezi din mers cu slingul mai usor... nu?

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Dar sunt mai multe pozitii. Alea in care sta lipit de tine, e ok, nu?

Ceva de genu cum e la 1,5-2.0 ani http://sling.ro/descriere/recomandari-dupa-varsta/

Eu ma gandeam k poti sa alaptezi din mers cu slingul mai usor... nu?

Lena - 38+

AMR un pic

Pentru cat alaptezi da. In rest, cea mai buna pozitie e burtica pe burtica,bebe pe verticala

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 35+ cu Tudor

Mergi la inceput

In rest, cea mai buna pozitie e burtica pe burtica,bebe pe verticala

Am inteles... si pentru pozitia aceasta e mai ok Wrapul . De asta vreau si wrap si sling .

Am fugit la Siraj... vreau sa vad ce stofa au, ca sa am idee. Revin cu noutati

[Edit] Acum am vazut in comparatia care i-am dat-o Claudiei

"0-2 ani (nerecomandat sub 6 luni)" pentru sling...

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysacry spune:

Buna dimineata,
Lena am citit ca ai fost la ecografie.Vrei sa imi zici si mie, te rog, ce greutate are gazuta ta acum sau daca ai o ecografie de pe la 35 de sapt...(te intreb pe tine ca vad ca si tu zici ca bebelina ta e mai micuta).
Al meu puisor era mereu in grafic cu greutatea, cam zi pe zi cu DPN-ul meu (18 oct), dar la ultimul control(35 sapt)doamna dr.Cacicovschi mi-a zis ca a ramas in urma cam cu o saptamana.Cica nu e relevant, dar bineinteles ca eu...ganduri, ganduri :( La 35 de sapt avea 2400 gr.
Si daca ai o ecografie langa tine si ai vrea sa imi spui in dreptul termenului FL(lungimea femurului) ce masuratoare ai si la cate saptamani...Al meu si acolo e tot cu o sapt mai micut(probabil nu o sa fie prea lungut...sper eu ca doar la nastere :) Poate ai timp...multumesc

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyyelas spune:

buna dragele mele...
ma bucur sa vad ca voi aveti timp de forum...printesa mea ma termina...papa,pampers,leganat si apoi piele la piele amandoua!!!ma simt epuizata!!!!
ieri am avut si noi motiv de bucurie!!!ia cazut domnisoarei mele buricutul...si stai sa vezi de panicoasa ce sunt am crezut ca poate am fost eu de vina pt.ca am tras de el cand am schimbat-o!!!
in fine...apropo cate picaturi de vitamina D3 trebuie sa-i dau??1 sau 2???offffffffff....ce ziceti oare as putea sa-i fac baita in seara asta???

Mamica unei printese Daria Patricia:14.09.2011-ora 11:20.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Dada, tu spuneai ca dai 6 pic de vigantol? Media e de 2 ( asta si pt danyyelas, dar la recomandarea medicului). Mie 6 insa mi se pare mult tare. Vigantolul in exces face si el rau. Acum, habar n-am ce sa zic dar eu ma p[anicasem cand mi se spusese de 4 ( medicul de familie) si am fost la alt medic si mi-a spus ca ma9i mult de 3 nu e cazul si dupa 6 luni vara, daca il expun la soare, pot sa nu-i dau ( aceleasi analize, acelasi bebe, diferenta de 1 saptamana intre consultatii). Eu as spune ca la 6 picaturi e cazul de a doua opinie... dar fa cum crezi tu.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 35+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa27 spune:

crysacry,
daca te ajuta cu ceva ....
fetita mea la 35 de saptamani avea 2700 g, iar FL 7,14.
Iar la 37 de saptamani 3000 g.
Dar valorile astea difera de la bebelus la bebelus. Fiecare bebelus are ritmul lui de crestere....
Numai bine si multa sanatate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crysacry

Buna dimineata,
Lena am citit ca ai fost la ecografie.Vrei sa imi zici si mie, te rog, ce greutate are gazuta ta acum sau daca ai o ecografie de pe la 35 de sapt...(te intreb pe tine ca vad ca si tu zici ca bebelina ta e mai micuta).
Al meu puisor era mereu in grafic cu greutatea, cam zi pe zi cu DPN-ul meu (18 oct), dar la ultimul control(35 sapt)doamna dr.Cacicovschi mi-a zis ca a ramas in urma cam cu o saptamana.Cica nu e relevant, dar bineinteles ca eu...ganduri, ganduri :( La 35 de sapt avea 2400 gr.
Si daca ai o ecografie langa tine si ai vrea sa imi spui in dreptul termenului FL(lungimea femurului) ce masuratoare ai si la cate saptamani...Al meu si acolo e tot cu o sapt mai micut(probabil nu o sa fie prea lungut...sper eu ca doar la nastere :) Poate ai timp...multumesc

37+

Crysacry, la mine la 35w5d avea 2760 gr si FL 7.05 cm, dar sa iei in considerare ca sarcina e de 38 sapt in functie de primele ecografii. Adica 35w5d rezulta in functie de dimensiuni. Daca e sa o iau asa e foarte mica pentru 38 saptamani , dar eu nu imi fac griji, pentru ca stiu ca ea nu stagneaza, doar creste mai incet... asa ca nu iti fa probleme, o sa creasca si puiul tau. Daca medicul nu a spus nimic inseamna ca e totul bine

Uite la Lisa, gagica ei are picioare de top model . Oricum, dupa cum zicea si ea fiecare bebe are ritmul lui. Important este sa o simti activa, doplerele sa fie ok. Poti sa iti masori si tie tensiunea

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput

Fost la Siraj, nu gasit nimic fain
Dar luat pelincute , moi si pufoase.

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Buna fetelor! Pus pozici cu dintisorii lui Alex.Pupici dulci :)

Mergi la inceput