Fiv la Cluj 50
Raspunsuri - Pagina 8
alinutahu spune:
Helouuuuuuuuu
corina am vazut/o pe micuta Mada....o minune de copil
este foarte frumusica si dragalase ,dar de ce ii dai lapte cu sticluta ?
parca tu ii dadeai san ...sau nu?
oricumsa cresteti mari si sanatosi si mancaciosi si frumosi
ede...la tine nu reusesc sa intru sunt o gramada pe facebook cu numele respectiv si nu au poze si nu stiu care esti tu
cristina...mama da ce ti/ai luat pe cap ..recesamant
brunadria ...optimista ca de obice .hai ca imi palce de tine
uratica...oare ai nascut ? DD sa fie bine si sa vi repede acasa cu pitica
elena...cum te simti ? ceva cumparaturi sau pregatiri? te asteptam la povesti
edennoa spune:
alinuta ti am trimis pe mesaj privat exact adresa sa ma nimeresti
oricum ti am trimis si pe adresa de yahoo poze
pupici
corivio spune:
Salutare!
Noi suntem in focuri cu pregatirile de botez.
Alina-ii dau cu sticluta ca nu am destul lapte si trebuie sa completez;in plus sanul meu este mare si ea e prea micuta sa traga cum trebuie si nu se satura.Adoarme repede la san si nu mananca cat trebuie, asa ca o mai pun la san, dar ma mulg si seara ii completez.
Va pup, ca s-a trezit Mada.
edennoa spune:
ce fac fetele?
noi incepem sa intram in normal in sensul ca intram intr o rutina si nu mai pare asa stresant
botezul noi il lasam dupa anul nou ca incepe in curind postul si oricum suntem prea micutzi inca
abia am facut prima baita si prima iesire la plimbare
va pupam cu drag
brunadria spune:
ce fac mamicile?
cristina cum stai cu planurile? tot in asteptare?
julia cand ai DPN?
FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 - Marseille - va urma!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
cristina3343 spune:
Buna fetele!
Bruni,tot....
Uratica oare ce faci?
Fetele,care vreti sa ajutati cauza noastra va rog sa downloadati formularul de 2% de pe site-ul "infertilitatea.com" de la rubrica "Cum puteti ajuta"...multumesc
Multi pupici tuturor,mai dati-ne vesti.
iaura21 spune:
buna fetelor
vreau sa spun si eu la multi ani celor sarbatorite azi si in special (vad ca inca nu stiti) GABRIELEI ,fetita URATICAI care s-a nascut pe 5 nov. cu 3800 gr ,SA FIE SANATOASA SI IUBITA
si acum o intrebare :stiti cumva daca anul asta va fi la cluj vreo expo de bebelusi?
minunea mea 31+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
cristina3343 spune:
Buna fetele!
Uratica iubita,FELICITARI din tot sufletul,sa cresteti mari,sanatoase si sa fiti o familie fericita si recuperare rapida!
Iaura,sarcina usoara in continuare si nastere usoara cand va fi sorocul!
Ce mai faceti fetelor?
edennoa spune:
felicitari uratica si refacere rapida
pupici cristina, eu anul asta am completat deja formularul cu 2%, tinem minte pt la anul
noi suntem in plin proces de transformare in parinti, nasterea copilui doar nu te face mama si tata peste noapte, abia pe urma grija care o ai pt copil, saritul din pat sa vezi ce inseamna fiecare scincet, hranitul, schimbatul, renuntarea la masa somn si orice detaliu personal pina cind micutzul nu e satisfacut si adoarme linistit - abia toate astea te fac sa simti ca esti parinte
va pup cu drag
mamica happy de blond