Fiv la Cluj 50
Raspunsuri - Pagina 9
brunadria spune:
iaura ce mari v ati facut, sarcina usoara in continuare!
eden ce face blondinul , e cuminte?
uratica creolina mica! :)
cristina eu pe aici deocamdata nu am nimic de anuntat! cand voi da startul va anunt!
FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 - Marseille - va urma!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
uratica spune:
buna fetele!
multam ptr urari!
ieri am ajuns acasa-asta ptr ca mi-am implorat eu drita!
bebelusa mea frumusica e bine-are colici dar nu plange deloc..e tare cuminte!e o dulceata!
insa eu nu m-am recuperat!ma doare operatia de mor-eu care ma vindec ff repede si suport durerea fff bine!am avut o operatie grea-am sangerat fff mult pe masa de operatii si sangerez in continuare insa chit ca simt ca se rup toate in mine si ma tarasc pana la bebelusa-nu rezist sa o privez de mami!parca nici nu imi vine sa cred ca e a mea!am mar noroc cu tati care are mare grija de amandoua si ne ajuta ff mult!plus ca am sanii ff tari si plini de lapte chiar daca am luat medicamente ptr oprirea laptelui!imi curge intr-una laptele!
a fost cumplita cezariana ptr mine dar micuta ma face sa uit de tot!
nu am apucat sa citesc din urma..ptr ca ieri a fost greu sa ne adaptam noi ca parinti-ptr ca pitica e ff cumintica si chiar daca am chinuit-o cu imbracatul,asteptatul laptelui si alte cele a fost tare cuminte si nu plange aproape deloc!doar se screme si maraie cand o doare burtica!off..saracuta!insa..toata lumea din maternitate s-a indragostit de ea!toti o admirau si au zis ca nu au mai vazut un copilas asa de expresiv, de cuminte si de frumos!si asta nu ptr ca e al meu-insa intr-adevar e fff frumusica!e o grasunica mica care ne-a adus raiul pe pamant mie si lui tati!sper sa va bucurati si voi cat de curand de o astfel de minune!
si fetele cu bebelusi-am o intrebare..cat ceiut pot sa ii dau bebelusei?are doar 5 zile..insa am schimbat laptele praf la indicatia medicului pediatru si acum face cacuta dar nu asa ca inainte-face ff putin..si cred ca trebuie si ceiut ca sa treaca efectul laptelui-sa nu se constipe!cat am voie sa ii dau?papa lapte din 4 in 4 ore de cand am ajuns acasa si papa cate 50-60 ml..please help!
pup fetele!
Doamne ajuta pana la capat!
+35 fetita
corivio spune:
FELICITARI PENTRU FETITA!
Sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa.
Eu ii dau ceiut baby calm de la fares.Intreaba pediatrul intai totusi.Si la colici ce ii dai?
Cum adica iti sangereaza operatia, vezi ca nu e normal.
Te pup si acomodare usoara.
uratica spune:
stiu cori ca nu e normal..insa in maternitate riscam sa ma infectez de la conditiile de acolo-de asta mi-a si dat drumul acasa..merg la dr din 2 in 2 zile sa ma verifice..maine trebuie sa merg la cabinet sa vedem cum mai evoluez..insa nu contez eu...nu vreau sa sufere pitica..ptr colici nu ii dau inca nimic..ptr ca nu plange a zis sa nu ii dau nimic-dar simt ca inebunesc cand o vad cum se chinuie si se screme..
si acum face kk dar face tare si ff putin in comparatie cum facea inainte..
offff..
multumim insa ptr urari!si ti sa itit traiasca fetita si sa creasca mare si frumoasa!
+35 fetita
iaura21 spune:
bruna, doamne ajuta sa ne ajungi si tu si cristina, un si tie
uartica ,tie si frumoasei tale printese,abia asteptam si noi sa o vedem 'live', mai am de asteptat insa ,sper pana la sfarsitul lui decembrie...ceai poti sa-i dai pana la 50 ml ,ea bea doar cat ii trebuie ,atata doar sa nu se sature de ceai si sa nu mai pape laptic ,i-l dai intre mese odata pe zi,sau prize mai mici, sau noaptea ar fi mai bine
minunea mea 32+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
edennoa spune:
uratica schema de ablactare la mine a fost dostinex 1/2 la 12 ore timp de 2 zile, apoi 4 tablete la fiecare 3 zile si inca 4 la fiecare saptamina, abia pe urma se opreste tot, local pune pt umflare comprese reci, pune un prosop ud in congelator 5 min si stai cu el pe sani cite 10 min de 3 ori pe zi pina nu mai simti tensiune
pt durere la operatie eu am mai luat o sapt ketonal forte 2 pe zi
ceiut noi bem doar intre mese si doar 20 30 ml o data ca altfel se umple si nu mai ia portia de lapte, portia de lapte este nr de zile ori 10 ml / masa pina in ziua 10 si pe urma 1/6 greutatea pe zi, noua asa ne a spus
noi cu topferul nu am avut probleme de constipatie
noi rabdam colicile bine cu pirtulici de barbatel, mai ales cind mergem in vizita la bunici sau la dr :-)
blondinul nostru e cuminte dar are perioade tot mai mari cind sta treaz si trebuie sa ii povestesti sau sa te plimbi cu el prin casa
i am comandat acum un balansoar pt cind nu mai pot de brate ca are deja 4.5 kg la o luna
va pupam
mamica happy de blond
corivio spune:
Uratica-ai grija de tine.In legatura cu colicile eu nu sunt de acord cu rabdatul de durere;vorbeste cu pediatrul si vezi ce iti spune;poate e doar usor constipata si asta poti sa o rezolvi (tot cu acordul pediatrului)cu supozitooare cu glecerina pentru bebelusi.Si noua ni s-a schimbat programul de caca la venirea acasa.De fapt totul e o chestiune de adaptare intre tine si copil.Vezi ca si starile ei fizice sunt in directa legatura cu starile tale.Eu am facut retentie de lohii si am facut si 5 zile de perfuzii, si cu cat eram mai stresata ca ma pot aspira sau chiureta cu atat fetita era mai agitata si nu manca si nu dormea bine.
In rest noi sambata avem botezul;suntem in focurile pregatirilor.Avem o costumatie extrem de eleganta si asortata(o sa va pun poze).
Restul fetelor
Eden-sunteti mari de tot la 4.5 kg.Noi avem 3.5 kg.
uratica spune:
fetelor-multam!
eden-dap..asa ne-a zis si noua referitor la dozarea laptelui..ea are acum 5 zile..azi 6..dar ne-a zis sa ii dam mai mult ptr ca e si in functie de kg si nu se satura!cat despre lapte,il papa fff bine..mereu isi ia portia..si ii place ff tare ceaiul de fincen..ptr ca pana la urma i-am dat aseara ca imi era mila cat se scremea..si pana la urma a facut un kk moale..iar acum face iar putin..sper sa fie normal..azi cred ca merg la pediatru si sa vad ce zice..sper sa rezist eu sa merg si la control ptr mine si sa rezolv si problema ei..
si deci am voie sa ii dau 50-60 de ml de ceai pe zi?
cat despre dureri..am luat ketonal..insa nu imi trece orice as face-la mine a fost fff complicata operatia si nu stiu de ce..dar..trebuie sa treaca!asta e!ptr pitica indur orice!
cat despre ablaptare..mie mi-aufacut si injectii,mi-au dat si tratamentul tau si plus de asta si bromcriptina..si trebuia sa se opreasca din primele 2 zile-iar mie imi curgeau sanii rauri rauri-fara sa fac nimic..am pus si comprese-sper sa treaca si asta!mai ales ca asta mica cauta tzitzi cand o iau in brate-cred ca simte mirosul de laptic..dar ia si bibe ff bine-numai ca e ff lacoma si se ineaca cateodata..papa ff bine si deja ia in greutate..
off..sper sa imi intru cat de curand in ritm..
restul gastii-multam ptr urari!
mami de minune de fetita (05.11.2011)
edennoa spune:
Salut fetele
Nasterea si refacerea e ca o cursa cu obstacole. Tot mai apare ceva. La 4 sapt s au terminat lohiile si ma bucuram ca ma simt bine cind a lovit in forta primul ciclu. Un tampon super absorbant maxi pe ora. Practic de abia ajungeam ieri la baie. Am vb cu medicul mi a dat tratament azi e mai bine in sensul ca e un tampon la 2 ore. Sper sa fie tot mai bine pe parcurs ce trec zilele. Si voi mamicile ati patit asa?
Micutul nostru isi pierde podoaba capilara si acum e din familia Basescu chelut in fata si in spate coama blonda stufoasa.
In plus de ieri ii lacrimeaza ochiul drept si are secretie la el. Am inteles ca poate fi o obturatie de canal lacrimal. Miecuri avem programarea la neonatolog sa vedem daca vom face doar masaj sau sa mergem la oftalmolog. Am gasit pareri super okay despre dr Cristina Vladutiu. A fost careva la dansa? Eu mergeam la o doctorita f buna de la Review dar a plecat definitiv din tara.
Daca aveti sugestii si pareri, let me know.
Va pupam.