Fiv la Cluj 50
Raspunsuri - Pagina 3
uratica spune:
brunica-sa te distrezi de minune!da oricum mergeti in gasca si uite-asa te deconectezi de toate si vine si bebele!
cori-nastere usoara si bebelusa sanatoasa si papacioasa sa ai! ca frumoasa va fi asa ca mani si ca tati!
eden-si tu mai ai un pic..gata e ultima suta de metri..astept impresii si sugestii!
lyette- fata!ai mare grija de tine si de burtica!si..sa-i zici drului de contractii-ptr ca tu sigur le ai daca zici ca nu poti dormi nici pe stanga nici pe dreapta!asa pateam si eu!noroc ca i-am zis dritei..daca nu,nasteam la 7 luni!
cristinuto-ai reusit sa mai faci ceva analize?
alinuta-frumusica foc sara a ta!abia astept sa primesc sfaturi de la mamica veterana deja!
Doamne ajuta pana la capat!
+34 fetita
edennoa spune:
Acum am venit si noi de la ultima monitorizare. Bebe e mare are 3.800 si la miscare pune contractii ample pe uter. Sunt de proba eu nu le simt. E foarte probabil sa devansam data cezarienei pt 8.10. Simbata asta. Suntem pregatiti. Cit de pregatit poti fi.
Cori - nastere usoara, poate ati terminat deja. Va ajungem si noi din urma.
Uratica - rabdare in continuare, sa treaca repede si cu bine si la tine.
Restul fetelor - pupici.
s39
brunadria spune:
corina asteptam vesti de la tine cand poti
eden nastere usoara
uratica uite asa trece incetuc vremea si bebelina ta e in grafic!
liette, julia incet se apropie si pt voi , ziua cea mare !
fiti rabdatoare si cumintele
se termina imediat cu gasca de gravide si avem locuri libere la discretie
pupici si numai bine
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
uratica spune:
eden-e grasunel piticul tau-ce bine!sa ai o nastere usoara si sa iti revii repejor!si eu daca duc sarcina pana la termen o sa am o bebelina tot cam asa de 4 kg..dar sa vedem ce zice si pitica-ca vad ca face ce vrea ea de pe-acum!
brunica-abia astept sa povestesti si tu de burticuta ta!
cory-ai nascut deja?cum esti?da de veste!sa stim si noi la ce sa ne asteptam!
fetele-
+34 fetita
edennoa spune:
multumim pt urari bruni si uratica
am ramas programati pe sambata desi nu stiu daca ajungem atunci ca am dormit de amiaz si m am trezit de 2 ori cu uterul contractat tare, fara sa doara
eu nu am avut contractii pina acum sau nu le am simtit
acum ce va fi va fi ca in melodia que sera sera
pupici
s39
uratica spune:
eden-asta e!o sa-ti spuna bebelul cand vrea sa vina!eu cred ca o sa vina mai repede de sambata!eu am avut asa contractii inca de la 7 luni..deci inchipuie-ti in ce suspans m-a tinut pitica!chiar si aseara am avut contractii!eu sper sa mai stea pitica macar pana trecem de 37 de saptamani!dar oricum-vad ca bebelusii fac legea!
fata frumoasa si asteptam vestea cea mare!
+34 fetita
alinutahu spune:
buna fete cucuiete....
corina....nastere usoara desi cred ca deja iti ti printesa in brate ,refacere rapida si te asteptam cu impresi
edennoa...inca putin si se deschide ,,cutiuta,, cu surprize si la tine ,pup si nastere usoara
elena...grija mare la contracti si la intaritul burtici ,vb cu doctorul si oferai piticului un confort maxim la tine in burtica ....apropo sti deja ce o sa fie ? sau nu am fost eu pe faza
uratica...hai fata draga ca ai reusit sa o ti pe micuta la caldurica ..nastere usoara ,si tu te pregatesti ce cezariana ?
brunadria...esti tare fata ....tot asa bine dispusa ca intodeauna ...DD ajuta
cristina...hai ca se da stafeta ,pune si tu piciorul in prag si dai sa sune ...
noi am reusit sa ne racim si eu si Sara,eu ca eu dar saracul copil ii cu nasucu infundat si nu poate dormi ca se sufoca mai inteles ca suntem dependente de suzeta ,tuseste tare si ne mai sacaie si un dinte si vai de noi ....astazi am fost la medic si iau schimbat tratamentul dar nu ii dam antibiotice ci doar ceva picuri pt nasuc oadata pt desfundare si alti pt vindecare si siropel pt tuse .....
oicum pt mamaici si viitoare mamici sa stit ca pomita acea ,,batista copilului ,,este o inventie super buna in doua secunde este curat nasucul ,nu se roseste si nu face rana e perfect
stam deja in fundulet ar vrea si in picioare dar na inca suntem cam micuti ,ii place orce mancare pe care poate ea so o tina in mana o mozoleste ,ii canta ,o bate de toti pereti si iar o gusta si o termina si mai cere ....este o mancacioasa de mama focului dar se si
pup mai scriu cand pot pa
cristina3343 spune:
Corina,asteptam vesti de la tine cand poti
Edennoa,nastere usoara si refacere rapida
Alinuta,sanatate Sarei,sigur se face bine cu medicamentele,sa se faca bine cat mai repede...
la toate fetele si o zi buna!
uratica spune:
alinuta-eu mai am un picut de asteptat..dar da..cezariana fac si eu!
uff..saracuta piticuta..sa speram ca ii trece repejor raceala!aveti grija de voi!
cris-
brunica-distractie placuta!
si fetelor-hai cu gravideala ca sunt locuri libere deja!
eden-cum esti?
cory-hai da un semn de viata!
+34 fetita