Fiv la Cluj 50
Raspunsuri - Pagina 2
Lyette spune:
Uratica,edennoa
Astazi am dus urina pentru urocultura, dar nu la Synevo si primesc doar luni, marti rezultatul....
Asta dimineata m-am trezit asa de incordata.....nu numai burtica, tot corpul. Dormitul pe o parte e un chin pentru mine, ma straduiesc sa mentin pozitia si nu prea reusesc sa ma relaxez. Eu dormeam pe burta!
Pe spate de ce nu e bine?
No-spa nu e daunator pentru bebe?
uratica spune:
lyette-dormitul pe spate nu e ok ptr ca bebe apasa pe vena cava si asa nu mai circula sangele ok..intarirea burticii la fel nu e ok ptr ca la fel sangele nu mai ajunge la bebe si nici nu se oxigeneaza cum trebuie!chiar de e greu incearca sa dormi pe o parte-de regula pe partea stanga e cel mai bine!
si e mai daunator sa dormi pe spate sau sa stai cu brutica intarita de cat sa iei nospa!nu dauneaza deloc-dar nu mai mult de 3 pe zi!poti la fel cum ti-am mai zis sa iei si scobutil-nici asta nu dauneaza!si..dac tot nu te poti relaxa mai e gynipralul-dar asta e ff puternic si mai bine sa stie dr de el!sa iti dea reteta!insa nu sta asa..ptr ca o sa patesti ca mine!si nu e vorba ca am naste la 7 luni..insa trebuie dupa sa stai in maternitate cu bebe pana face 36 de saptamani si plus de asta te chinui si tu si il chiunui si pe bebe!asa ca mai bine fii precauta!
cat despre urinarile dese..sunt normale ptr ca bebe apasa pe vezica!acum nu-i nimic,,sa vezi cum o sa fie dupa 30 de saptamani!asa ca eu zic sa incerci sa te odihnesti de pe-acum ca apoi va fi si mai greu!dar frumos-vb lui eden!
pupicei si ai grija de voi!
fetele-
Doamne ajuta pana la capat!
+34 fetita
cristina3343 spune:
Buna fetele!
Va pup,Corina nastere usoara si refacere rapida,sa ne pui pozici.
Eu va astept la ONG FEST in Piata Muzeului,in 1-2 octombrie,pentru of course subiectul infertilitatea ce va deveni "fertila"
Edennoa,nastere usoara si tie si refacere rapida,idem cu pozicile
Sara,Alinuta multi pupici.
edennoa spune:
lyette eu am 2 pernite mici una pun sub burtica si una intre genunchi
asa e mai usor si schimb partile stinga dreapta ca sa nu amortesc
eu nici nu pot sa dorm pe spate ca e mare greutatea si apasa pe coloana
uratica are dreptate cu ce a zis
pupici
s38
uratica spune:
hello fetite!
da da..eden are dreptate!nici eu nu pot trai fara perinita dintre picioare!hihi,mai nou ma tin si ma catar pe soata ca sa ma pot intoarce de pe o parte pe alta!insa sub burtica eu nu pot pune nimic ptr ca ma deranjeaza si pe mine dar si pe pitica si incepe piticania sa imi de pumni si suturi pana scot patura sau perna sau orice e sub burtica!are personalitate de pe-acum!
cris-
eden-sunt invidioasa ca tu inca te poti misca in voie!
Doamne ajuta pana la capat!
+34 fetita
edennoa spune:
uratica eu am burta ascutita de baietel daca nu are pernita sub ea cind stau pe o parte se duce prea in lateral si ma dor ligamentele de sustinere ale uterului
pina in s 21 a fost okay si fara perna dupa aia mai greu
sa nu iti inchipui ca sunt balerina acuma si eu ma misc greu si obosesc
toata lumea in etapa asta e asa
pupici
s38
corivio spune:
Fetelor am plecat spre spital!
Revin cu vesti.
Va pup pe toate si sa fiti cuminti!
Corina, 38+ fericita cu
AMR:cateva zile
cristina3343 spune:
Corina,Doamne ajuta!
Fetelor,bine am zis ca la anul cand vine Alinuta va veti plimba(ne vom plimba ) cu copiii la locul de joaca din Parcul Mare.
Uratica,Edennoa,Lyette
Uratica,ma bucur ca sunteti bine
la toate fetele si weekend placut!
brunadria spune:
corina nastere usoara si bebe sanatos!!
eden e randul tau apoi urmeaza uratica
raman locurile libere si trebuie sa preluam stafeta!
deci cristina trebuie sa fim pe faza
lyette sarcina fara pb in continuare !
uratica ma bucur ca totul e bine si asa sa fie pana la termen!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
Lyette spune:
Multumesc doamnelor! Sunteti asa de dragute si e asa important sa ai cu cine sa cominici!
N-o sa lipsesc la intalnirea aceea cu carucioarele!