Ajutor! Idee cadou nunta

Ajutor! Idee cadou nunta | Autor: Laura25

Link direct la acest mesaj

Buna!
Vin la voi cu marea rugaminte sa ma ajutati cu ceva idei de cadou. Este vorba de nunta unor tineri in jur de 30 de ani, realizati profesional, care cam au de toate. Relatia mea cu ei este profesionala (cu el, pe ea am intalnit-o de 2 ori in 2 ani jumate). Am fost invitati la nunta, dar din mai multe motive nu cred ca putem onora invitatia. M-am gandit sa le trimit un cadou, ceva 'simbolic' mai degraba decat practic. Orice idee m=ar ajuta! Multumesc anticipat

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

ar trebui sa ne spui si cam ce buget te-ai gandit sa aloci pentru acest cadou. era bine daca stiai mai multe detalii despre cei doi, ce preferinte/pasiuni/hobby-uri au, ce si-ar dori, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Corina, din pacate nu ii cunosc mai deloc, personal. Au un baietel de 6 luni si o pisica . Lui ii plac cartile SF si Fantasy, lucreaza in IT (e programator). Bugetul ar fi de 200-300 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Rama foto digitala? Se incadreaza in buget, lui o sa ii placa pentru ca e ITst, ei pentru ca o poate pune pe birou sa vada pozele de la nunta

Mergi la inceput

Ioana, e f, buna ideea, dar ma gandesc ca probabil au deja. Bine, ca la o adica, una in plus nu strica niciodata . Multumesc pt raspuns!

Mergi la inceput

Credeti ca un set de pahare finutze, ceva mai deosebit (dar nu impopotonate) ar merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

la noi in Ploiesti exista 2-3 magazine care comercializeaza ciocolata, cafea, diverse dulciuri, aduse din strainatate. acolo am vazut seturi foarte dragute si finute, de ceai sau de cafea, pe care nu le vezi in magazinele obisnuite.
cestile/canile sunt fie din portelan, fie din sticla. unele sunt cu model clasic, sau stil japonez, altele sunt "moderniste".
si mai exista un magazin cu suveniruri si produse "made in England", au niste chestii super-dragute, deosebite - tot asa, seturi pentru ceai sau cafea, suporturi de reviste, seturi pentru birou, mici obiecte si tablouri pentru decoratiuni interioare, lenjerii de pat stil victorian, etc. ah, si seturi de cosmetice, pentru baie sau pentru calatorie. plus n sortimente de ceai si cafea, de care eu recunosc ca nu am auzit pana acum (in afara de darjeeling)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Am vazut deseori la nunti modalitati foarte dragute de oferire a banilor sau a cupoanelor valorice de la diferite magazine,in diverse aranjamente haioase sau chiar decorative.Eu zic ca,decat sa le cumperi ceva ce au deja sau nu le trebuie/nu le place/nu pica fix pe stilul lor,mai bine sa le oferi asemenea cupoane (nu stiu daca in Piatra Neamt sunt,probabil la magazine din orasele mari ale tarii sunt deja).

Eu nu am pastrat nimic din cadourile practice sau deco pe care le-am primit la nunta,cu exceptia unui robot de bucatarie.

Mergi la inceput

Chiar asa! Sunt pe piata cupoane atat pentru bunuri cat si pentru servicii (coafor, masaj etc.) Poate gasesti ceva pentru Neamt.

Mergi la inceput

Eu sunt in Piatra, dar nunta e la Cluj, ei stau in Cluj. Nu stiu cum sa fac rost de cupoane de acolo ...

Mergi la inceput

Un voucher turistic? Uite aici niste idei:

http://www.goldendeals.ro/deals/241lei-hotel-martin - bulgaria
http://123reduceri.ro/braila/nu-va-e-dor-de-bucovina-avem-pentru-voi-o-oferta-de-nerefuzat-185-ron-in-loc-de-370-ron-pentru-3-nopti-de-cazare-persoana-cu-demipensiune-cina-festiva-vizita-la-3-muzee-curs-gratuit-de-incondeiat-oua-la-pensiunea-dor-de-bucovina-reducere-50 - bucovina
http://www.groupon.ro/deals/constanta/cota-1400/925634 - sinaia
http://123reduceri.ro/sibiu/praga-una-dintre-cele-mai-cochete-si-atractive-capitale-europene-cazare-2-nopti-doua-persoane-in-camera-dubla-cu-mic-dejun-inclus-la-doar-318-ron-in-loc-de-633-ron-numai-la-hotel-inturprag-7 - praga

Mergi la inceput